xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 (upraveno) ahoj snazil jsem se dostat themes do xboxu stahl jsem v poho- mam potrebny kabel i program( buffalo) otevrel jsem hd xboxu v pc nasel jsem tam snad vse ale kde zkopírovat theme to ne:cry: -nasel jsem zde i nejake navody ale uz starsiho data a nezda se ze by byly aktualni nemate nekdo neco novejsiho ?na slim (nejedna se my o jpg ) dik nikdo nic Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem medved.001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R0bin Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Chtěl jsem se zeptat , jestli nevíte , zda výjde časem FORZA 5 na x360 ? Dík :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 (upraveno) R0bin: Zcela určitě ne, jedná se čistě o Xbox One titul. Zidy: U Reface edice je rozdíl čistě ve vzhledu, HW je naprosto totožná se Slimem. Upraveno Leden 22, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .ehm. Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Můžu nahrát do rgh xboxu iso, nebo to musí být nějak speciálně upravené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Hra musí být upravená, resp. musí se jednat o extrahované iso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zidy Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Ještě rychlá otázka - když si koupím 4GB verzi, udělám tam RGH, připojím k tomu normálně externí HDD? např. tenhle http://www.alza.cz/adata-hd710-hdd-2-5-500gb-cerny-d505288.htm. Musím ten externí HDD nějak upravovat nebo tak? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ANS2 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 (upraveno) Otázka:Mám XBOX360 Falcon(flash asi 2,0) dashboard 2.0.8955.0 a dostal jsem ban „na HDD”.Někde ve foru jsem se dočetl,že jde odbanovat nahráním aktualizace dashboardu na 2.0.9199.0,ale byl to starý příspěvek(rok 2010).Jde na této verzi RGH 2.0?Děkuji za info. Upraveno Leden 25, 2014 uživatelem ANS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hanzogi Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Tak ještě jednou :) Mám fleshnuty XBOX 12-2012. Po dlouhé době jsem si vypálil hru ale nejede, seká se nebo restartuje. Dělá to i u starších her. Není třeba reflash nebo něco takového? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Donbee Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Zdravim potřeboval bych poradit jak na pár věci na projasněnou mam xbox 360 arcade s flashem lt 3.0+ a kinectem,nikdy nebude připojenej na xbox live,mam taky usb hdd transfer a chci se zeptat jestli existuje nějakej program pro zobrazování fotek z her v pc když připojim hdd přes usb transfer k pc... zobrazujou se mi jen nějaké základní kody a soubory mi nic nezobrazí. A ještě taky poradte mi prosim mam třeba hru dance central3 a jak nacpu nějaké nové písně do hry,kde stáhnout a kam/jak vkládat??? popř dlc do mafia2 a nebo car pack do forza2,3,4,horizon. Za každý info budu rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milgro Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Tak nevím jestli jsem blb ale zeptám se......... kolik externích disků je možné připojit k xboxu360 s 5 USB sloty. Mám tři disky které bych potřeboval připojit, připojuji je do zadních slotů a vždy jsou vidět pouze dva z nich, odzkoušeny různé varianty a prohazování disků........... pokud někdo ví a poradí tak předem děkuji........M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G0dzil Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Potřebuju sehnat nové trafo na xbox ale nevím jaké vím že jsou 3 xenon/zephyr, falcon/opus, Jasper ale nevím jak mám zjistit který koupit :/ můžete prosím poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 trafo nemá nic společneho z revizi kup prostě trafo na fat verzi a neřež revize to stím nesouvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G0dzil Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 No chtěl jsem ho koupit přes aukro ale je tam právě že jsou 3 verze http://aukro.cz/ac-trafo-adapter-pro-xbox-360-starsi-verze-i3923656654.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 http://hrejte.cz/index.php?id_product=20&controller=product Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 No to sakra že souvisí. G0dzil podívej se na tvar konektoru pro vstup napájení u tvé konzole a porovnej ho s TÍMTO obrázkem. Podle toho určíš revizi svého Xboxu. Potom by bylo nejlépe koupit zdroj přímo k ní, anebo platí pravidlo, že použít můžeš zdroj ze starší revize na novější (z nejstaršího Xenona na všechny ostatní, z Falcona na Jaspera apod). Opačně to nejde, jelikož zdroje se liší jednak proudovou hodnotou kterou dávají a jednak výkonem (Watt). Navíc, tvar koncovek u zdrojů je odlišen tak, že bys je do konzole ani fyzicky nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HaliG Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Zdravim, nejspíš to tu už někde bude, ale nechce se mi prohledávat celý forum, tak použiju tenhle odpadní topic, kterej je tu stejně kvůli stále se opakujícím dotazům :D. Mam jeden z prvních xboxů, nevim přesně kterej, nema ještě ani HDMI. To ale neni podstatný. Pokusim se popsat jak si myslim, že to funguje, jestli jsem to dobře pochopil. Když si udělám flash mechaniky a nebudu hrát hry online, ale budu používat svůj live účet offline tak se mi na něj normálně budou přidávat achivementy z tý hry. Když se pak na live přihlásim bez mechaniky v Xku, tak se mi normálně všechny achivementy synchnou a nemůžu dostat ban. Když si pak budu chtit zahrát nějakou hru, kterou jsem si koupil přes marketplace a mam ji na HDD tak to normálně půjde bez rizika banu. Snad jsem se vyjádřil dost jasně :) Diky za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bakula Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Čaw.Poradí mi někdo prosim při vypalování her v IMGburn mi při dokončování vypalování to hodí chybu verify failed layouts do not match neví někdo čím to je???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ANS2 Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 Půjde mi na xbox s RGH hdd o velikosti 3TB,pokud ho třeba rozdělím na 2oddíly??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 pokud nebudeš mít připojenej žádnej další disk, tak by měl vidět obě části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G0dzil Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 (upraveno) http://vojtaaaa1993.rajce.idnes.cz/Konektory Můžete to někdo posoudit. Jedná se tedy o Xenon když na Xboxu není HDMI ? Takže nemůžu použít novější zdroj čili ten co mám prodat nebo vyměnit za ten nejstarší ? Upraveno Únor 25, 2014 uživatelem G0dzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 25, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Pokud mluvíš o revizi, vypadá to na Xenon/Zephyr (HDMI), ale nedokážu přesně říct, jestli je to (na tvém obrázku konzole) uprostřed čtvereček, či ne. Pokud ne, jedná se o revizi Opus či Falcon (HDMI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .ehm. Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Neměl ylod když, je vidět že byl někdo uvnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 YLOD u Xboxu neexistuje, asi myslíš RRoD. Každopádně RRoD to nutně nemusel být, při RGH i Flashi se také musí konzole otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zidy Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Zdravím, mám dotah ohledně her. Mám xboxe 360 Slim 4Gb + k tomu externí HDD. Teďka jsem si stáhnul Forzu 4. Hra má DVD 1 a DVD 2. Jak už jsem vyčetl, tak na DVD 2 je složka contect, ve které jsou HD textury. Mohu je nějak dostat na ten externí disk nebo musím mít zkrátka velkou interní pamět v xboxu, kam by se složka concent měla kopírovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 U nových her jako je BF:4 to vyžadovalo HDD na externí HDD a flasky to nešlo. Ale HDD se dá dokoupit. A jestli maš RGH tak by to mělo jít bez problemu, pokud flash tak to tam nedostaneš jinak než přes dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.