xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palini Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Zdravim, mam flash xbox 360 fat... nedavno mi zacal spatne cist disky, kdyz ho zapnu normalne to nacte - spusti a hraju treba 10 min. Potom zahlasi chybu cteni disku a spadne do dashboardu. Pak uz nenacte zadny dvd, jen to v nem tak divne zavrci, ale nenacte vubec nic. Nevi nekdo cim to je? Myslel sem ze nejak odesel flash, ale kdyz ho za dva dny zkusim tak zase normalne nacte a funguje ok, pak po chvilce zas chyba cteni :/ diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 24, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Odchází mechanika, to bohužel nijak nespravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palini Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Hmm, ja doufal ze by to mohlo bejt trebas jen nak zapraseny ci tak neco:(( Tezko sehnat nekoho kdo vymeni mechaniku a hlavne prodava flashlou:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 cau nevite jak opravit auta v gta aby se vratila spet do garaze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Medved, nejsem si úplně jist, ale to auto je v úschovně, kde si ho musíš vyzvednout za pár dolarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda má nějaká vážná úskalí kupovat Xbox 360 Elite 120GB. Dočetl jsem se akorát že je hlučnější a rozměrově větší ale to jsou negativa, která my osobně nevadí. Spíš by mě zajímalo, protože jsem se o xbox do teď nezajímal a modelovou řadu neznám, zda se nejedná např. o poruchový model atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 3, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 To nezáleží ani tak na označení verze Xboxu jako na tom o jakou revizi se jedná. Ty starší trpěly dost na RRoD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Tohle bude dle listu vydaných revizí ročník 2007. Takže dosti starý. No poohlédnu se jinde nejspíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 dik prisel jsem na to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pabarton Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Fifa 14 nevim jak si zahrat celou ligu jde mi jen zapas pokud kliknu na neco jineho che to porad pripojeni k netu} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R0bin Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Zdravím , mám RGH a hry jsem stahoval z thegamescene.com .. Teď to asi zrušili , nejde se mi dostat na stránku. Nová stránka se jmenuje thegamescene.boards.net ?? Jde z této stránky stahovat hry ? ( zatím jsem nenašel v jaké sekci :D ) POpř. odkaz z kama stáhnout NHL 15 , Free rychlostí ( zippyshare atd. ? ) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 17, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Na této stránce je jakákoliv forma warezu (ať už reklamy, nebo linky) zakázaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Na této stránce je jakákoliv forma warezu (ať už reklamy, nebo linky) zakázaná. To je celkem úsměvné s ohledem na to co se v drtivé většine konzolových sekcích řeší :) Bez urážky, jen mě to pobavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dalben10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) Zdravím, potřeboval bych poradit. Před týdnem jsem přes inzerát koupil Xbox360 s flashem a RGH. Vše šlo v pohodě až do dnes, asi hodinu jsem hrál gta5 a obraz se najednou zasekl, vypnul jsem tedy konzoli a znovu ji zapnul, ale už nic nenaběhlo. Zkusil jsem to nechat 20 minut, ale stále nic. Hledal jsem o tom něco na netu, ale všude píšou jen o tom, že se rozsvítí červené diody, ale u mě nesvítí ani jedna. Zkoušel jsem to nechat 2 hodiny vychladnout, ale stále nic nenabíhá. Nevíte co by s tím mohlo být, případně jak problém vyřešit? Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem Dalben10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) Zdravím, potřeboval bych poradit. Před týdnem jsem přes inzerát koupil Xbox360 s flashem a RGH. Vše šlo v pohodě až do dnes, asi hodinu jsem hrál gta5 a obraz se najednou zasekl, vypnul jsem tedy konzoli a znovu ji zapnul, ale už nic nenaběhlo. Zkusil jsem to nechat 20 minut, ale stále nic. Hledal jsem o tom něco na netu, ale všude píšou jen o tom, že se rozsvítí červené diody, ale u mě nesvítí ani jedna. Zkoušel jsem to nechat 2 hodiny vychladnout, ale stále nic nenabíhá. Nevíte co by s tím mohlo být, případně jak problém vyřešit? Po úpravě RGH se RROD nezobrazí ani jiná chybová hláška. Pokud konzole není novější jak revize Jasper tak je to na 100% RROD nebo jiná chyba typu E79 atd.... Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem Domi_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dalben10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) Dobře, děkuji. A jak bych to teď měl řešit? Jsem naprostý laik bez jakýchkoliv zkušeností. EDIT: Ještě bych chtěl dodat, že při zapnutí xbox zabzučí. Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem Dalben10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaccc Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Zdravím, měl sem Xbox pár let nezapnutý. Nyní jsem dohledal že by tam měl být flash výměnou PCB desky - 1.9...? MFR - 2010 - 09 - 03 NXE - 2.0. 13599.00 Co vše musím udělat, abych to rozchodil? Nechat přeflashnout na 3.0..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jam3ss Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Zdravím všechny pařany, mám otázku na co si dat pozor při koupi Xboxu s flasham ? Popřípadě jaké otázky si na prodejce přichystat ? Zkoušel jsem zde na fóru procházet jednotlivá vlákna a jsem z toho jelen. Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ORBITH Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Ahoj, mění se Vám tapeta na vyhledávání BING? Myslím ty různé foto přírody, památek, měst atd. Mě dříve ano, teď již několik měsíců ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LAS7 WeemaN Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 No pozadí se většinou měnilo jednou měsíčně a od té doby co zmizely obrázky v záložce Games se nezměnilo ani pozadí na Bingu a jelikož se "neopravilo" ani jedno, tak to vypadá, že MS na to hází bobek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Ahoj, dostal jsem od bratra Xbox který dlouho nepoužíval je na něm flesh LT+ W9, pujde na tom jěště něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bufu1 Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Zdar ,vcera sem si koupil kinect k xboxu s RGH a chce to po me update ,tak bych potreboval nejaky navod pro debi.i jak na to ,protoze s toho co sem nasel sem moc chytry nebyl ,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Musíš provést update DB z oficiálního souboru updatu a to stejné verze jako je ta, kterou máš momentálně v konzoli nainstalovanou. Provede se ti tak doplnění souborů avatarů a kinectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gastr Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Čaute chtěl jsem se zeptat známej mi flešoval mechaniku na xbox360 arcade a bohužel ji spálil nainternetu jsem našel mechaniky dvě jedna philips a lite-on a druhá philips abenq zajmalo by mě zda je mezi nimi rozdíl nebo mužu použít kteroukoliv z nich díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cooldy Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) .Myslím to jinak Mám Disk přenosný 500gb potřebuju to hlavně kvuli GTA 5 a nechci si kupovat druhou flashku 16 gb třeba, proto mě napadlo jestli bych z toho disku nemohl část vyhradit pro xbox třeba 30 gb a ten zbytek si nechat mám na něm hry.Protože GTA chce aby 1 disk byl na HDD a druhý je spouštěcí ale mám xbox jen 4 gb a proto bych si z toho přenosného udělal jak hdd pro xbox tak normall na hry jak to používam.Mám RGH.Prostě jestli by šlo mít ten disk na něm jakoby 2 formáty,1 fat 32 a ten 2 co by používal xbox Díky za odpověd. Vyřešeno díky:) Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Cooldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.