Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Red Faction: Guerrilla


RWTF

Recommended Posts

http://gdc.gamespot.com/video/6206798/ Třetí díl. myslím že trailer mluví za vše, totání destrukce všech objektů ve hře. Už se nemůžu dočkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám že to občas nebude problém když např. bude most a omylem se zničí buď mojí nebo protivníkovou vinou jestli bude druhá cesta přes, pak určitě bude parádní multiplayer kde se neschováte před ničím :) hrál někdo 1,2?

urcite zrovna treba ten most pujde obejit vodou zejo. akorat mam trosku strach z frameratu. 1,2 sem nehral a doufam ze to nebude problem kdyz se tohle odehrava 50 let po dvojce : ) .. no uvidime : )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem prave dohral demo ....

VYBORNA VEC !!! TAK TAHLE HRA ME DOST CHYTLA.TESIM SE,AZ VYJDE !!!!

SICE TO OBSAHUJE PAR CHYB ,ALE JEDNA SE O MALE NEDOSTATKY PROBLIKAVANI NEKTERYCH CASTI,ALE JE TO STALE JEN DEMO A V PLNE VERZI TOMU MUZE BYT JINAK.

KAZDOPADNE DEMO DOPORUCUJU !! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hra mi na prni krok po povrchu marsu padla do noty vim jiste ze me bude opravdu hodne davit :D ma fantastickou grafiku a ten kdo tvrdi ze tam neprekvapi nic jineho nezli destrukce tak je asi padlej na hlavu :) hra v pohybu na velky obrazovce fakt vypada perfektne :) detailne zpracovany prostreni,otsre textury atp.. a hlavne kdyz tam budite do tech veci tak kdyz se pak podivate napr na hru crysis ktera ma mit "perfektni fyzikalni engine" tak se musite opravdu jen smat :D rekl bych ze tahle hra je takova mala revoluce ve fyzice herniho prostredi ve hrach.. zadne skripty padajcich veci ale nekolik stovek ne-li tisicovek predmetu na sebe reagujci a kazdy se i chova jinak proste parada a to vse v otevrenem svete kde muzete delat co se vam zachce :) cekal jsem ze to bude dobra hra ale to je snad poprve kdy hra opravdu predcila moje ocekavani a to sem zatim hral jen demo :D uz se na ni fakt nemuzu dockat! demo doporucuji vyzkouset kazdemu komu se libi dobre hry :) cuzec! :D :psp::psp::psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediny co me na tehle hre mrzi je, ze uz to neni klasicky FPS jak byly predchozi dily, ale TPS. ale jinak projit s tim walkerem skrz budovu je uplne fantasticke, tesim se na plnou jak malej kluk.

Taky mě to mrzí,Red faction se mi mnohem více líbil jako FPS...:cry: Ale Walker byl fakt super :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky sem si ho konecne stahnul diky Nil3E a jeho megauploadu a musim rict ze je to hodne dobry ...demo je sice kratky ale pasaz za raketometem a odletavajci nepratelske vozida me dostala... fyzika a destrukce jsou vyborny... grafika dosto dobra ...demo sem sice prosel ale musim poradne zkusit ty destrukce jinak se uz tesim na leto az to vyjde... ale spis se budu valet nekde na koupaku nez u xka tak to vidim az na dlouhe zimni vecery ale jinak super zalezitost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu