Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Stavalo se mi to treba kdyz jsem nekde visel (jinak ty vertikalni prestrelky jsou strasne super) nebo byl v krytu, zmackl a drzel L1, ale Drake chvili nereagoval,az po chvilce mi vytahla zbran a nezamiril presne tak jak bych chtel, nic strasneho, ale ke konci uz me to obcas stvalo......

A jeste jsem si vzpomnel na graficky bug, kdy nepratele nekdy vubec nemiri zbrani, jen ji maji u tela a z hlavne pri vystrelech sice vychazi efekty strelby, ale naprosto sejdrem, treba i vic jak o 90°, coz pusobilo trosku hloupe...

Odesláno

Nevíte někdo co přesně opravoval ten patch, který teď vydali? U mě občas pořád narazím na něco, co se mi zrovna moc nepozdává. V některé pasáži jsem třeba běžel do schodů, ale Nate se pohyboval stejně, jakoby běžel po rovné zemi. Taky některé ty animace těla mi přijdou takové zvláštní.

Ano, asi jsou ty pohyby celkově reálnější od předchozích dílů, ale někdy se sním prostě nemůžu domluvit a nedělá to, co chci, aby dělal. Doufám, že to opraví ve formě nějakého dalšího patche - plus taky třeba textury zdí, kdy se dá prohlédnout na druhou stranu. Jinak je hra super, ale některé tyto mušky schází k naprosté dokonalosti. Určitě ale nechci být za nějakého hnidopicha, hra je super i tak )).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu