rockyzz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Dejte tomu "arabskýmu" ♥♥♥♥♥ovy ban :dozey:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tak se tak ptam je to proti pravidlum? :D Jestli ne tak bych to tam pripsal.......Takovou stupiditu jsem fakt nevidel :D Pripomina mi to jednoho meho spoluzaka, snad to neni on :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Kazdy spravny fanusik ju uz ma doma ale pre tych co stale rozmyslaju co si vypytat pod stromcek sem davam detailne fotky Explorer edicie Díky za to, člověk má hned lepší představu. P.S. Opravi si ten odkaz, chybí ti tam ":" za http. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tak taky dohrano - hra roku. Jediny co ji srazi z 10/10 je ovladani, kdy jsou opravdu (chvilemi zasadni) problemy s mirenim a trochu s pohybem vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 A co Multák? Je hodně jinej oproti U2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tak taky dohrano - hra roku. Jediny co ji srazi z 10/10 je ovladani, kdy jsou opravdu (chvilemi zasadni) problemy s mirenim a trochu s pohybem vubec. S mirenim jsem mel taky obcas trochu problemy, kdy drake vubec nereagoval, az po nejake chvili vytahl pistoli sejdrem, nic strasneho, ale U2 se mi neco takoveho nestavalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 jj, je to tak, ve dvojce si neco takoveho taky nepamatuju. Btw. tady je o tom tisici-postovej thread: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=450689 Nechapu, jak neco takovyho mohli v Naughty Dog pustit ven. Obzvlast u takoveto AAA hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Včera jsem u toho seděl asi do dvou do rána a musim říct že jsem nadšenej! Grafika je ještě o řád hezčí než ve dvojce a ten hořící zámek ve francii to byl úžas :wohow: Dneska bude opět dlohá noc... Jinak problémy se zamiřováním a střílením nemam, co vám to přesně dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Stavalo se mi to treba kdyz jsem nekde visel (jinak ty vertikalni prestrelky jsou strasne super) nebo byl v krytu, zmackl a drzel L1, ale Drake chvili nereagoval,az po chvilce mi vytahla zbran a nezamiril presne tak jak bych chtel, nic strasneho, ale ke konci uz me to obcas stvalo...... A jeste jsem si vzpomnel na graficky bug, kdy nepratele nekdy vubec nemiri zbrani, jen ji maji u tela a z hlavne pri vystrelech sice vychazi efekty strelby, ale naprosto sejdrem, treba i vic jak o 90°, coz pusobilo trosku hloupe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tak toho jsem si zatim nevšiml, uvidíme dneska.. Ale docela se divim že je tohle zrovna u Uncharted možný?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Konečně dnes přišla Explorer Edice. Přikládám své foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Pekne, na tuhle edici mam take zalusk, doufam, ze co nejdrive mi tez dorazi :-) Konečně dnes přišla Explorer Edice.Přikládám své foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Takže dohráno, samé superlativy, tato serie se v mé sbírce Top her dostává vedle GTA a Mafie jenom jedna malá výtka, to co se mi v prvních a druhém dílu líbilo bylo přehráví cutscén, tak nevím proč to ze třetího dílu odtranili když je to pomalu už jako film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 S timhle souhlasim, uz co jsem o tom cetl v mediich, tak me to dost zklamalo, protoze bych si rozhodne rad nejakou tu cutscenu pustil, aniz bych muselo hrat, co nadelas (ikdyz je fakt zvlastni ze zatimco v predchozich dilech tahle moznost byla tady si to autori odpustili) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak dneska taky dorazila Explorer edice ,zkoušel jsem singl a jsem stoho unešenej hlavně kameru se zlepšila ale hrát ho budu až o víkendu ted se vrhnu na multák : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nevíte někdo co přesně opravoval ten patch, který teď vydali? U mě občas pořád narazím na něco, co se mi zrovna moc nepozdává. V některé pasáži jsem třeba běžel do schodů, ale Nate se pohyboval stejně, jakoby běžel po rovné zemi. Taky některé ty animace těla mi přijdou takové zvláštní. Ano, asi jsou ty pohyby celkově reálnější od předchozích dílů, ale někdy se sním prostě nemůžu domluvit a nedělá to, co chci, aby dělal. Doufám, že to opraví ve formě nějakého dalšího patche - plus taky třeba textury zdí, kdy se dá prohlédnout na druhou stranu. Jinak je hra super, ale některé tyto mušky schází k naprosté dokonalosti. Určitě ale nechci být za nějakého hnidopicha, hra je super i tak )). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Takove problemy jsem tedy nemel, ale mohli si treba pohrat s tim sahanim po zdich, ty skripty jsou sice fajn ale v 90% pripadau nevypadaji tak, jak maji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 mě se zas nelíbí jak maj natažený nohy když dělaj kotrmelce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Hm tak sem asi dohrál, po spuštění hry se objeví logo SCEE, Naughty Dogu ale místo AK zapíchnutýho do písku černá obrazovka a nic... Zkusim přeinstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 myslítě, že mi pujde na britském účtu dlc zakoupená na českým? měla by ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 myslítě, že mi pujde na britském účtu dlc zakoupená na českým? měla by ne? Podívej se jestli to má stejný product kody máš to napsaný ve store u danýho DLC ale podle mě to fungovat nebude u U2 to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Podívej se jestli to má stejný product kody máš to napsaný ve store u danýho DLC ale podle mě to fungovat nebude u U2 to nešlo. tak jinak, kdybych si koupil kredit za litr, a chtěl ho dát na britský účet, převedlo by se mi to na libry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 sakrys hodilo mi to dabl :cry: pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 musis si zalozit uk ucet a koupit uk kupon i kdyz vlastne ani nevim co to udela ale nejspis hodi hlasku ze mas pouzit spravny kupon pro tvuj region :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Jak by vypadal U3 v 60FPS (Mimochodem hodně se mi líbí jeden z komentářů - "Wow, but can they fix the lack of story and gameplay as well?" :D , jsem rád že nejsem sám ^^) http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-what-if-uncharted-3-ran-at-60-fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.