Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ano každej si běžně koupí několik nových kusů jedné hry, aby je o měsíc později střelil za třetinovou cenu :roll:

Jsou bez krabicek, proc by je zlodej vyhodil? Spis si myslim, ze v tom clovek nejakym zpusobem pracuje.. v distribuci, prodeji.. netusim.. a dostal proste par kusu.. a ikdyby to ukradla (pani), tak je mi to celkem sumak.. ja si hru pekne dam do krabicky, sezenu si obal a manual a budu se o ni starat, jako to delam doted..

• Moderators
Odesláno
Ano každej si běžně koupí několik nových kusů jedné hry, aby je o měsíc později střelil za třetinovou cenu :roll:

.... a zrovna tak se na pultech každého obchodu běžně válí hry bez obalů, manuálů, krabiček a disky potištěné všemi možnými jazyky, jen ne česky. Ještě, že jsme zapadli už do té Evropy a tak se tito prodejci mohou chvástat, že součástí hry je CZ menu a titulky. Fakt výhra.

Odesláno

Ok ok.. vy byste proste nikdy nic takovyho nekoupili, chapu.. ja holt nemam problem s tim, ze si hry šperkuju.. uz kolikrat mi prisla domu hra s poskozenym obalem, ktery sem musel nahradit, ci chybejicim manualem.. a tady holt chybi oboji.. ja si tohle sezenu do 100Kc a nemam s tim problem.. jestli to pani nakradla, tak porusila podminky prodeje aukro.cz a to uz moje starost neni..

Odesláno
sezenu si obal a manual a budu se o ni starat, jako to delam doted..

bacha na to, console-forum je plne moralistu, nejvetsich znalcu, odborniku, vševědů a občasných pravniku na volne noze...

tady se musis chovat jako chudý umrněný čecháček co na hru šetří půl roku z brigády a nedej bože, abys neco kupoval z aukra bez obalu!!!

jen co vystrcis ruzky, BUM a mazej zpatky...tomu se říká krabí efekt :)

Odesláno
bacha na to, console-forum je plne moralistu, nejvetsich znalcu, odborniku, vševědů a občasných pravniku na volne noze...

tady se musis chovat jako chudý umrněný čecháček co na hru šetří půl roku z brigády a nedej bože, abys neco kupoval z aukra bez obalu!!!

jen co vystrcis ruzky, BUM a mazej zpatky...tomu se říká krabí efekt :)

Taky se divim.. vzdyt zrovna tady je nejvic lidi, co si koupi hru za 1300, dohraji ji, prodaji za 1000 a koupi dalsi "novinku" za 1300 a tak stale dokola.. ja kupuji hry levne a davam je dohromady a sbiram je.. moderni restaurator :)

Odesláno

no, jen aby ti z aukra pripadne nenapsali ze musis hru odevzdat na policii...

znamej si takto koupil solarni ty kravince co lidi davaj na strechy v dobre vire, ze nekupuje corky, ... do 2 dnu od koupe mu volali policajti, ze koupil kraden zbozi a uz se vezl v aute na fizlarnu na vyslech :D:D veci tam musel nechat jako dukazni material, ani nevim zda mu aukro vyplatilo nahradu...

no pravda, ze u 350,- to asi resit nikdo moc nebude :)

Odesláno

Místo popírání toho že je to čórka by bylo chytřejší, kdyby jste vyplodili odkud se teda ty hry podle vás vzaly ? Rostou na stromech ? To že jak tvrdíte ty hry "někdo v práci dostal" je jiný výraz pro "nafasoval" a tedy "čorknul". Češi pro to mají mnoho výrazů ale znamená to totéž.

drak3go : Já být zlodějem tak si teda pod bundu radši strčím jen placku než celou krabičku (navíc pravděpodobně obdařenou nějakým zabezpečením proti krádeži) :roll:

Odesláno
Místo popírání toho že je to čórka by bylo chytřejší, kdyby jste vyplodili odkud se teda ty hry podle vás vzaly ?

A to je PRESNE TO co me VUBEC jako kupujiciho NEZAJIMA! I kdyby si je prodavajici VYPESTOVAL na ZAHRADCE, tak mi je to BURT. Prodava pouzitou bez obalu za 350Kc, tedy mam o hru zajem, KUPUJI. Neco se ti na NABIDCE nelibi, nekupuj a jdi si ji koupit do NASICH CESKYCH predrazenych obchodu s PS3 hrami...

Odesláno
Me nejde o to jestli nekdo kupuje kradeny veci. Je mi to proti srsti ale tak to bohuzel funguje :-( ale tuplem ve spojeni se sberatelem mi to proste nedava smysl :idea:

To je vse nehraju si na zadnyho moralistu jak tady vyblil nekdo nahore :roll: ale konec OT nicemu tim nepomuzem kazdej si to musi v hlave srovnat sam :ziped:

Praveze jako sberatel, vidim skvelou prilezitost tu hru dat do kupy - poridit ji krabicku, obal a manual a dat ji do sbirky.. Kdyz si kupuji hry z bazaru, taky nemam zaruku, ze ji predtim nekdo neukradl.. a jak zde bylo receno - je mi to fuk. Pro me je to proste skvela prilezitost

Odesláno
Místo popírání toho že je to čórka by bylo chytřejší, kdyby jste vyplodili odkud se teda ty hry podle vás vzaly ? Rostou na stromech ? To že jak tvrdíte ty hry "někdo v práci dostal" je jiný výraz pro "nafasoval" a tedy "čorknul". Češi pro to mají mnoho výrazů ale znamená to totéž.

drak3go : Já být zlodějem tak si teda pod bundu radši strčím jen placku než celou krabičku (navíc pravděpodobně obdařenou nějakým zabezpečením proti krádeži) :roll:

Nevim, ale je fakt, ze asi NE vsude maji hry vystaveny pouze v podobe obalu.. (jako JRC) atd.. ale who cares..

Odesláno

sejvi+jungle: Když je vám to jedno, tak proč za tu hru VŮBEC platíte ? Běžtě taky do krámu/skladu a vemte si ji za 5 prstů, když vám to přijde normální. Kupovat si něco o čem vím že je kradené je totéž jako bych to sám ukrad. A můžete mě nazývat přiblblym moralistou, ale KRÁDEŽ NENÍ NORMÁLNÍ. Normální je nekrást.

Odesláno
sejvi+jungle: Když je vám to jedno, tak proč za tu hru VŮBEC platíte ? Běžtě taky do krámu/skladu a vemte si ji za 5 prstů, když vám to přijde normální. Kupovat si něco o čem vím že je kradené je totéž jako bych to sám ukrad. A můžete mě nazývat přiblblym moralistou, ale KRÁDEŽ NENÍ NORMÁLNÍ. Normální je nekrást.

O tom se tu ale nikdo nehádá.. já hru normálně koupil na stránkách, kde každý stvrzuje smluvními podmínkami, že nebude prodávat věci nabyté nelegální cestou.. Já kdysi brigádně prodával RC vrtulníky a šéfik nám jeden dal k Vánocům místo vánočního bonusu.. prodal jsem ho na aukru - bez stvrzenky a vybalený.. jsem snad zloděj? Tvoje komentáře jsou pouze doměnkou a morální záplavou. Krádež je jen jednou položkou z desatera - kolik jich dodržuješ ty?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu