Kuliss9 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Neví někdo zda se objeví na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 ^ něco mi říká, že tahle asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 objevi urco jo, ale typuju tak za rok a pul nejdriv :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 th0ca, to nemůžeš vědět, např. BF3 tam už je od vydání myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Kdyz se podivate na warez rip od Duplexu tak má 45GB, tak nevim no :) ale ja si určitě pořídim až trošku spadne cena dvojka byla epézní a co sem koukal tak 3 bude asi masterpiece i ty recenze 10/10 tomu nasvědčujou ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 je to tak, trojecka je o malo vylestenejsi dvojka.. jinymi slovy libovka a strka Gearsy 3 do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Tvl 45GB to je fakt maso :D k4rel: další nesmysl, každá je jiná hra a rozhodně to GoW3 do kapsy nestrká ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Souhlasim s Rockym.....srovnavat nesrovnatelne........oboji je spicka ve svem zanru ;) A oboji se letos nadmiru povedlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 rokyz > Byt i ja s tvym nazorem nesouhlasim, nebudu o nem rikat, ze je to nesmysl. Srovnamam dve videohry a U3 je zkratka lepsi - dle meho skromneho nazoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Jasný, podle mě jsou skvělé obě, vůbec nechápu jak to můžeš srovnávat Uncharted je skvělá "dobrodružná" střílečka GoW masivní řezačka ale také z úžasným příběhem a hlavně multákem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ta poust je naprosto uzasna......cumel jsem s otevrenou hubou, skoda jen, uze je ji tak malo.....kazdopadne to v Naughty Dog vyresili vazne sikovne..... A konec hry uz se nebezpecne blizi, to razeni do kapitol me stve, pac je to strasne nevyspytatelny, clovek si rika kolik toho ma jeste pred sebou, pak hraje treba hodinovou misi a najednou prijdou tri kratoucke kapitoli a konec se strasne priblizi a nanestesti je Uncharted ten typ hry, kdy si clovek rika "sakra to uz bude konec? proc to utika tak rychle?"...... Jinak trosku me zase stve nevyvazenost hry....nekdy je to prochazka rozuvym sadem a jindy je to absolutni zahul.....napriklad cast s lodema, tam jsem mel asi tri zaseky pri prestrelkach.......ale zalezi jak to vyjde, ted jsem mel v 19 misi skvelou prestrelku, kdy jsem si rikal, ze hned umru, ale pak jsem to nahrotil, hybal se a byl to vazne mazec, opravdu se mi libi, propojeni pestnich souboju se strelbou, porad si ale myslim, ze na soubojovem systemu by se dalo zapracovat.......nekdy je to zbytecne dlouhe a mezitim vas nepratele zastreli.....libilo by se mi, kdyby to melo stylove souboje ala batman, hezky si i podavat vic bojovniku najednou, tady ma jeste uncharted porad co dohanet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 nikde v nastaveniach neviem najst prepnutie do 3D.....robi to automaticky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Tak hra dohrana (:() a musim rict ze po pocatecnich rozpacich a zdlouhavem uvodu to nabere takove obratky az je to neuveritelna, pri durhe pulce jsem mel vicemene neustale otevrenou pusu dokoron, je neuveritelne, kolik WOW momemntu dokazi v Naughty Dogu do hry dat.....a i emoce tam byly ve posledni casty vypjate, ale to radsi nebudu spoilerovat :) Jinak statistika ukazuje po dohrani 8:08 h, ale predpokladam, ze tam nejsou cutsceny (kterych je snad pres dve hodiny) a popravd receno ani nevim, jestli se do toho pocitaji opakovani....kazdopadne to byl asi nejdelsi z Uncharted, bohuzel Uncharted neni nikdy dost, takze i to je ve vysledku kratke :( Pro me zatim asi nejvetsi kandidat na hru roku a ze uz jich bylo letos dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Obal speciální edice mě zklamal, ale mladý se určitě bude líbit. Hry moc nehraje (už vůbec ne sama), ale Uncharted dost žere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Videl jsem unboxing explorer edice a prepokladam ze v tom byla sberatelska a prislo mi to takove divne, ona celkove se mi libila ta puvodne planovana verze Explorer edice potazmo sberatelky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 dostali jste ke speciální edici i mapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ne ve special edici mapa neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Tak mám také dohráno, trvalo mi to pouze o 28 minut déle než DeSmondovi :), ale nasbíral jsem 30 pokladů :)... A musím souhlasit se vším co tu před pár posty napsal. Ve čtvrtek jsem rozjel prvních pár kapitol a ani jsem nebyl nějak moc natěšenej, až budu hrát znova - ALE pak se to opravdu rozjelo a zhltnul jsem to včera večer a dnes odpoledne také s otevřenou pusou :)... a jsem vyloženě na....ej, že je konec :) Takže platino, těž se.. a čekám na další pokračování ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Tak jsem se taky koukl na unboxing explorer edice a ta figurka omfg! Ta je tak malá, a ta velká hlava oproti tělu... A celkově ta edice rozhodně cenu 3500,- nemá - uncharted je skvělá hra, ale tímhle mě celkem naštvaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Me spis co jsem videl prijde dost odflaknuta, kdyz to porovnam treba se soskou Marcuse z GoW3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ساعة مكه Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 ta hra jeuplne prumerna - je jako 1 a 2 nic vic - dneska jsou hry stejny jedna jak druhaa je jedno jestli tam je vojak, nestvura nebo mickeymouse - jeste jde treba taksvetovy kviz kde je zabava jasna ale tyhle akcni hry to je o nicem - chcetehrat a nemuzrte protoze musite koukat na nejake animace - jo kdyz videohryzacinaly to byla zabava - magic carpet , doom, command and conquer atd. - dnesje to jen o grafice a zabava se jaksi nekona - uz by meli vyvojari videoher necoporadneho naprogramovat a ne jen kopirovat 10 roku to same do kola - takhle porad dokola hrajete stejnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tahle stavi na vizualu a filmovem spracovani a hratelnosti, ani se netaji tim, ze neni originalni a jen kopiruje nekolikery herni prvky, ale komu to vadi, at to nehraje.....chapu, ze ne kazdymu to sedne, ale pokud chces vypylovanou narocnou hratelnost, tak nesahej po uncharted, ten o tomhle neni...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinaski Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Kazdy spravny fanusik ju uz ma doma ale pre tych co stale rozmyslaju co si vypytat pod stromcek sem davam detailne fotky Explorer edicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Právě jsem v Yemenu a to je tak kurevsky dobrá hra, strašně se těším na poušť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ساعة مكه Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 الله، الوطن، الثورة، الوحدة Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.