fox171 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Koukal jsem se na limitovanou edici, vypadá skvěle, myslíte že se vyplatí za 3000,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Kde jsi ji nasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 za trojku ani náhodou, ale já nejsem zastáncem sběratelských edicí, většinou jsou tam blbosti a nikdy to nebude mít takovou hodnotu jako např. komiksy, protože hra je technicky zastaralá za 2 - 3 roky, co pak s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 nahodou ,ta preska na pasek se nekomu muze hodit vid =) nejakymu kovbojovi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 souhlasím... i prsten Marco Pola by byl dobrej, i když ta postavička Drakea není moc hezká na tom obrázku... ale prostě 3k, to je moc, to bych za hru nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 jo jeste ten prsten je taky good, ale nosit ho na krku... ble :D:D zas mozna pro nejakyho skauta =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 na krku na prstu... to je celkem jedno :D ted jsem zkousel betu.. a musim rict ze dobry... starej dobrej Co-op mod je bezva, bavil mi uz ve dvojce a ted taky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 jak sem se dival na jine gameplaye tak sou tam dost takove ty ,,filmove sceny" jako preskakovani mezi autama apod. i v MP :) na to se docela tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Sběratelskou edici mají na Xzone třeba, ale je to opravdu drahé, raději počkám na obyč. verzi až půjde pod litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak sem hral betu a uprimne, kdyby tam nebyl nazev u3 beta a nikdo mi nerekl , ze hraju u3 tak bych mel pocit, ze hraju nejaky datadisk k uncharted2, tech par zmen je sice vybornych, ale ze by to byla nejaka revoluce... vse je prakticky stejne, nicmene se to hraje dobre, maji vychytany sitovy kod, grafika je sice tak nejak nevim... nekde hezci nez v 2. dile nekde horsi, menu je udesny, editace hrace taky zrovna 2x zajimava neni :P, nicmene na U3 si rad pockam kuly singlu. MP taky clovek par hodin odehraje, ale myslim, ze to potom bezproblemu vymeni opet za neco lepsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tak sem hral betu a uprimne, kdyby tam nebyl nazev u3 beta a nikdo mi nerekl , ze hraju u3 tak bych mel pocit, ze hraju nejaky datadisk k uncharted2, tech par zmen je sice vybornych, ale ze by to byla nejaka revoluce... vse je prakticky stejne, nicmene se to hraje dobre, maji vychytany sitovy kod, grafika je sice tak nejak nevim... nekde hezci nez v 2. dile nekde horsi, menu je udesny, editace hrace taky zrovna 2x zajimava neni :P, nicmene na U3 si rad pockam kuly singlu. MP taky clovek par hodin odehraje, ale myslim, ze to potom bezproblemu vymeni opet za neco lepsiho... není tu takovej skok jako mezi 1 a 2 podle mě proto, že ten engine bude asi stejnej, ale ty změny přišli v těch místech, kde to bylo potřeba... třeba sprint se hodí hrozně moc a ve 2 dost chyběl, stejně tak klasickej deathmatch kterej už v U3 bude, grafika je pořád to nejlepší co je na konzoli k vidění každopádně tyhle změny ocení jen člověk, kterýho MP u Uncharted fakt baví, u U2 jsem nahrál skoro 200 hodin, takže vim o čem mluvím... škoda, že v té betě jsou jen ty 2 mapy, docela rychle se ohrají doufám, že v plný bude hodně těch interaktivních prvků na mapě, protože to je fakt nejlepší, v U2 to mělo jen pár map, takže kdyby tady každá měla něco na způsob toho letadla nebo propadávajícího se stropu, tak bych se vůbec nezlobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 no mas uplnou pravdu. Osobne sem v U2 hral asi kolem 20hodin MP mozna vic, ale jen COOP proti vlnam nepratel, to me hrozne bavilo, ale tady je to divny, jedno kolo musi clovek byt jen v nejakym ctverecku, druhy kolo nese poklad, atp... porad se to meni, coz me nebavi, klasickej DM nebo TDM sem nezkousel, protoze me to ani v U2 nebavilo, ale pro nekoho kdo to ma rad, to je urco pecka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 s tím souhlasím, na klasickej multiplayer mam radsi jiny hry (podle mě je FPS na tohle lepší), ale coop mod je dobrej... ale jak rekl th0ca, tak je to v U3 docela zmateny... doufám, že ve finále to bude trochu ve stylu U2... tam jsem na coopu vypekl dost casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 no mas uplnou pravdu. Osobne sem v U2 hral asi kolem 20hodin MP mozna vic, ale jen COOP proti vlnam nepratel, to me hrozne bavilo, ale tady je to divny, jedno kolo musi clovek byt jen v nejakym ctverecku, druhy kolo nese poklad, atp... porad se to meni, coz me nebavi, klasickej DM nebo TDM sem nezkousel, protoze me to ani v U2 nebavilo, ale pro nekoho kdo to ma rad, to je urco pecka . jn, coop jsem tady hrál jen jednou a taky se mi nelíbilo, že je to všechno dohromady, ten Siege (udržování v tom čtverci) mě nebavil ani ve dvojce, takže doufám, že to ve finále bude rozdělený... i když já coop areny nehrál skoro vůbec, to mě spíš bavil ten klasickej postup v coopu, to když se sejdou lidi je nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hrál jsem to asi 45 minut a moje dojmy jsou takové: Dobré přehledné menu,Dobrý systém bodování,úpravy postav....Celkově to na mě působí velmi dobře ale Multiplayer mě u této hry nezaujal.Každý má rád jiné hry ;) PS:Kvůli SP si to časem koupím (až zlevní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTheEncyklopedia Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Já jsem osobně zvědav na ty české titulky. Doufám, že to zase nebude nějakej otrockej překlad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 th0ca: Já si myslím, že tam šlo jen o to, ukázat, jaké módy budou ve finálce. Tzn, dají třeba ty 3-4 módy do jedné hry, aby hráči viděli, co vše pak mohou hrát, a nemuseli stahovat o další gigabyte větší betu. Mě se to líbilo :) Celkově se mi to hodně zamlouvalo, takže předobjednávku ponechávám :) Kdo pak bude mít, klidně mi napište, a dáme coop, klasik MP mě nebavil ani ve dvojce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 no zrovna když jsem prodal PS tak "zjistím" že bude U3, Infamous2 a ještě mi řekněte že má vyjít GOD 4 a jdu se zatřelit jinak trailer vypadá skvěle snad to bude v některých věcech lepší než U2 kde jsem měl někdy problém zjistit kam vlastně skočit/vyléz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 O U3 se vý celkem dlouho, ale nezoufej - pokud chceš nebo jsi již koupil xbox, tak bude Gears of War 3, nové halo a pár dalších exkluzivitek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 no zrovna když jsem prodal PS tak "zjistím" že bude U3, Infamous2 a ještě mi řekněte že má vyjít GOD 4 a jdu se zatřelitjinak trailer vypadá skvěle snad to bude v některých věcech lepší než U2 kde jsem měl někdy problém zjistit kam vlastně skočit/vyléz/ to bylo předem jasný, že bude U3, stejně tak ti ted řeknu že bude i U4 a U5, jestli ještě na PS3 to těžko říct, ale je jasné, že jednou na nějakou konzoli vyjdou... leda že by byl konec světa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 O U3 se vý celkem dlouho, ale nezoufej - pokud chceš nebo jsi již koupil xbox, tak bude Gears of War 3, nové halo a pár dalších exkluzivitek... A co to ma spolecneho s hrami jako Infamous 2, U3 ci serie GoW? :D Na Xbox obecne nejsou tak dobre exkluzivky jak na PS3, Halo a Gow sice miluju, ale na trhu maj dobrou konkurenci kdyz to vice jmenovane vicemen ne....ikdyz nedavno oznamena hra Unearthed me docela pobavila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Neví někdo kdy bude beta přístupná pro všechny? Někde jsem četl že už 4.7 ale pořád nic, tak nevím kde se stala chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Neví někdo kdy bude beta přístupná pro všechny? Někde jsem četl že už 4.7 ale pořád nic, tak nevím kde se stala chyba Má to bejt dneska plus budou přístupný další mody . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Cože?! Ona je beta? Luxus. To jsem nevěděl. Tak to je super šance vyzkoušet a možná i předobjednat pokud záujme ;) Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jj, je beta, jen jsem to zkusil, MP nehraji a o predobjednani snad ani nema cenu diskutovat :-) Cože?! Ona je beta? Luxus. To jsem nevěděl. Tak to je super šance vyzkoušet a možná i předobjednat pokud záujme ;) Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.