Marc Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Kazdy se radujeme z nizke ceny 3DS , ja svoje dsi koupil v dobe kdyz to este zacalo takze take stalo 5500kc. Podle zdroju se asi zas tak radovat nebudeme. Cena 3DS vystoupa v CR na 7000kc. :( Tak to nebudeš kupovat v čr, ale objednáš si to ze zahraničí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 npř. z německa počítám že tam to bude nejlevnější na tom vlastne bude chybet jen ČR manuál i zásuvka je stejná jak u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ja pocitam, ze to bude z nemecka sulnul.. aspon s DSi to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ochrana proti pirátství (nebo jak jinak nazvat) bude na 3DS velký problém. Sice má Nintendo kopnzoli 3DS přeipravenu tak aby ji někdo nehackl ale po čase k tomu dojde. Jediným způsoben jak se zbavit pirátu bude zas jen aktualizování verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Hra Professor Layton and the Mask of Miracle na ukázce postavičky ze hry už nejsou malované ale jsou trojrozměrné Mas nejaky odkaz na video? Ja se dival na youtube, ale prislo mi to normalne kreslene 2D jako doted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 imho nevydaji hru na 3DS, aby nebyla 3D. Tzn si myslim, ze bude stale "kreslena", ale bude 3D, byt to ted na videich neni videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 IMO klidně 2D hru vydají, i dnes se na konzolích objevují tyto hry, i když "3D vládne" (teď ale nemyslím stereoskopické 3D, jen "obyčejné" 3D). Ale spíš to bude doména menších firem, stekjně jako na konzolích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 zde pokud jsi to neviděl na videu prohlédni si obrázky http://www.layton.jp/kiseki/index.html Všude samé 3Dčko to snad nevadí když je to kresléné že to taky musí hned prasit to 3Dčka. Takhle to podle mě kazí pověst jak se třeba říká. Vždycky to byl nádherný kreslený Layton E: tato zpráva je pro Robot2037 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 pochybuju, ze by takovejto vlajkovej titul konzole vydali bez 3d. Na tech obrazcich od lazyta sice zadny 3d nevidim, ale imho se to nabizi - alespon formou nekolika paralaxnich rovin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Jen pro přesnost. Neměl jsem na mysli zrovna tuhle hru, je celkem pochopitelné, že podobné hry opravdu přejdou (ani to nebude poprvé). Ale stejně tak je jisté, že se nějakých her ve 2D nakonec dočkáme. I když já třeba rozhodně neomítám takové to "kreslené 3D", jako je třeba tales of Abyss (zde záběry z PS2, jen pro představu). S 3D efektem by i tohle mohlo vypadat zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 V Hpod 244 na hrej.cz spekulujou v události tejdne o 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 http://gamestar.cz/tema/nintendo-3ds-oficialne-oznameno-11184 škoda jen že to 3DS nevypadá jako ukazovaly první screeny a uživatelské návrhy ... pak by to bylo jasné must have Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 No, počkat, datum je 24.3.2010. Ale nikde jinde jsem už podobné obrázky neviděl. Pokud by to bylo oficiální, čekal bych, že budou všude... Edit: Aha, už je to jasné: "Nintendo DS prototype image courtesy Phil Nolan", tedy obrázky prototypu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 známé hry s názvy Bit.Trip.***** na WiiWare. Je potvrzeno že autoři hry chystají nějakou hru i na 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Japanese nerozumela, ale mluvi to za vse... Enjoy prvni full 3D zazitek Zdroj gbatemp http://www.youtube.com/watch?v=JTvILc4Zygk&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=O8BWvgtqDUw&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=lYrDgOot3YI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=0W68CPInmYc&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=zmEheMLpUYI&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Nádhera. Zelda Ocarina of Time, moje srdcová záležitost, už jen kvuli ní bych si rád 3DS pořídil :) Co mě trochu mrzí je ten lesklý povrch konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jak full 3D? na videu to 3D neuvidis prece. jinak ten japoncik je desnej teplous :D hry vypadaji zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Robot2037 -> mozna jsem uz degenerovanej tim vsim 3D, nebo mam nejakou zrakovou vadu, kazdopadne to 3D vidim i na tom videu a uz se mi parkrat stalo, ze jsem tak videl i film v televizi (a to nebyl 3D! a moje telka ma JEN plochy obraz, nic vic) ... Edit: Navic je dost patrny i z videa, ze tam jedou dva obrazy v sobe... takze pro nektere osoby (jako treba ja) se to proste spoji... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 a jakou máš obrazovku tak já asi rozhodně neuvidím nic jelikož mám starou bednu za 100 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Robot2037 -> mozna jsem uz degenerovanej tim vsim 3D, nebo mam nejakou zrakovou vadu, kazdopadne to 3D vidim i na tom videu a uz se mi parkrat stalo, ze jsem tak videl i film v televizi (a to nebyl 3D! a moje telka ma JEN plochy obraz, nic vic) ...Edit: Navic je dost patrny i z videa, ze tam jedou dva obrazy v sobe... takze pro nektere osoby (jako treba ja) se to proste spoji... :D tyvole, co hulis? ja to chci taky! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 na prezentacnich videich z E3 to bylo videt docela dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 to me osobne prijde jako blbost abys to videl z toho videa. jak jsi spravne rikal, obraz je rozdvojeny - projekce pro kazde oko zvlast (dobre je to videt u zeldy a nintendogs). pro kazde oko je to promitano z trosku jineho uhlu, takze vznikne dojem 3D. sice nevim jak to maji poresene bez bryli, ktere to filtruji, ale pri snimani kamerou to ztrati ten efekt, protoze to mas jako by ses dival jen jednim okem. tys vazne videl ze ta hra vystupuje z obrazu ven? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 to: t3n 2D kamera, 2D monitor(předpokládám:-).Není co řešit.:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 na zaberech z E3 bylo krasne videt ze ten 3D efekt tam je protoze ten obraz proste vypada jinak nez treba z obycejnyho DS. to ze by nekdo skutecne videl tu hloubku na videich z youtube je samozrejme blbost, ja nic takovyho ani nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 to me osobne prijde jako blbost abys to videl z toho videa. jak jsi spravne rikal, obraz je rozdvojeny - projekce pro kazde oko zvlast (dobre je to videt u zeldy a nintendogs). pro kazde oko je to promitano z trosku jineho uhlu, takze vznikne dojem 3D. sice nevim jak to maji poresene bez bryli, ktere to filtruji, ale pri snimani kamerou to ztrati ten efekt, protoze to mas jako by ses dival jen jednim okem.tys vazne videl ze ta hra vystupuje z obrazu ven? :) Trosku te poupravim - nevidel jsem jak hra vystupuje z obrazu ven, ale jak vstupuje do a za 3DS displej. Proste 3D svet za "zrcadlem". Chvilema a v zavislosti na uhlu kamery jsem samozrejme videl h****, ale po vetsinu casu jsem jen slintal nad HLOUBKOU 3D zobrazeni a opravdu ve 3D (rekl bych ze realnejsim nez je realny svet). Netvrdim, ze jsem nejak vyjimecny, pocitam spis se zrakovou vadou, ackoli bryle ani k.cocky nenosim. A jak jsem psal drive, stava se mi to i u jinych veci (viz. televize). A kdyz uz jsme u toho, nekdo se tu jiz zminil o malem procentu lidi, kteri si 3D efekt (at s nebo bez bryli) neuziji, diky nejake vade (nemyslim tim, ze by zrovna meli o jedno oko min, tam je to samozrejmost, ze to nikdy nebude fungovat). Pokud tedy existuji takovy lide, proc by se nemohlo vyskytnout dalsi procento, ktere vidi 3D efekt i kdyz je sniman 2D kamerou... Potvrdit to nikdo nemuze, ale vyvratit taky ne... tyvole, co hulis? ja to chci taky! ;) Strizlivy stav - bohudik... (nebo spis bohuzel ;) ) Jsem proste vic citlivy na urcity vjemy (zrak, sluch asi nejvic) to ze by nekdo skutecne videl tu hloubku na videich z youtube je samozrejme blbost, ja nic takovyho ani nepsal. To byla narazka na me (obcas se vyplati nekoho citovat)... A fakt to neni blbost - holt nejsem ze Zeme, ale z Mamy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.