DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 .:Bloody!Splatt:. Hele upřímě, už se uklidni. Nejen, že zásadně nechápeš, jaké rozdíly panovaly u DS a PSP už od začátku a proč je který systém lepší, ty se hlavně nesmyslně zastáváš PSP 2, u kterýho se zatím ani neví, jestli bude vysouvací nebo ne, nebo co bude mít vůbec za vnitřnosti. Ano, vývojáři měli nějaký prototyp a demo jim beželo na 60fps, ale o tom, že se PSP 2 zahříval tak, až nešel udržet v ruce - to už nepíšeš. Musíš si uvědomit, že Nintendo není o grafice, ale o hratelnosti, nápadech a hráh. Jen jednou bylo ninteno dominantou v HW a to u Gamecube - a jak moc byl úspěšný? U nintenda je jasně znát ta japonká šílenost, ty jejich praštěné nápady, ale i smysl pro detail. Ikdyž je Sony taky japonské, tak je podle mě víc zaměřeno na západ. Vždyť si vem, že jen DS se prodalo víc, než PSP a PS3 dohromady a lepší grafikou to nebylo ;). Já osobně jsem měl PSP i DS a obě konzole byly skvělé. DS mělo lepší hry, ovládání a "feel" Postě hry jako Mario, Zelda, Pokemon, to si na PSP neužiješ. Jedinou nevýhodou byla grafika, ale musím se přiznat, že mi to vůbec nepříšlo. Užíval jsem si ty hry a jsem za to rád. (mimochodem i ted si rad zaparim na mem GBA). Pak jsem si koupil PSP a jedine vylepseni vidim v grafice a multimediich. Bohuzel DS jsem mel bez flashcarty takze jsem ani nevedel, ze si na nem muzu pustit taky film, prohlidnout net, nebo obrazky. Ale grafika na PSP byla skvela, to se musi nechat. I nektere hry byly dost dobre, ale prostě nekultovní. Co z toho pro me plyne? Rekl jsem si, ze kyz DSko bude mit vetsi rozliseni, vic mozosti a lepsi grafiku, bude dokonale. A ejhle! Ono se stalo! Samozrejme Sony nejak odpovi a opet bude jeho hlavni zbrani grafika, ale opet - zalezi na hrach (nevim, jak se na nej, po celkem postupnemu upadku PSP her, budou hnat vyvojari). Nevim, treba vymenim 3DS za PSP2, ale nebudu to tvrdit ted, kdyz se ani nevi, jak bude vypadat. Mimoto 3DS ma taky velky potencial a hry by mohly vypadat i mnohem lepe, chce to jen cas (3DS ma vykon jako Gamecube). Rekls to krasne. Az mi z toho na klavesnici ukapl slza :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Ano taky sem měl obě konzole, obě sem měl craclí a na obou sem si užíval her. :) U DS se mi líbíly strašne hry s hraním s přátely. A chat na DS byl uplne užasný :) Ale PSP má vyikající grafiku ... a ty multimédia prostě supr. :) Ale DS mělo zase dotykový display :) prostě každý má svý plusy a zase svý mínusy ... :) ale tak před čtvrt rokem jak sem zjistil že má vyjít 3DS tak se na něho těším každou chvíli :) ale zase co PSP2 no ještě uvidíme a podle mě si máme na co počkat! .. :) a bude to zase stejný souboj jak u DS vs. PSP tak akorát teď to bude 3DS vs. PSP2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Jn az na to, ze PSP 2 ma vyjit az koncem roku, to uz bude 3DS rozprodany po milionech. A hlavne taky zalezi na cene, podle me bude PSP2 min stejne tak drahy jako PS3 Slim, spis drazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 http://nintendo3dsblog.com/the-nintendo-3ds-is-region-locked :( fotky rozebraneho 3DS, taky zajimave - http://nintendo3dsblog.com/taiwanese-3ds-stolen-disassembled-and-photographed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 http://nintendo3dsblog.com/the-nintendo-3ds-is-region-locked :(fotky rozebraneho 3DS, taky zajimave - http://nintendo3dsblog.com/taiwanese-3ds-stolen-disassembled-and-photographed JJ ta zprava me pekne nastvala, ale jeste to myslim neni jiste, kazdopadne bych se hodne divil, kdyby si to takhle Nintendo neosetrilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 .:Bloody!Splatt:. Hele upřímě, už se uklidni. Nejen, že zásadně nechápeš, jaké rozdíly panovaly u DS a PSP už od začátku a proč je který systém lepší, ty se hlavně nesmyslně zastáváš PSP 2, u kterýho se zatím ani neví, jestli bude vysouvací nebo ne, nebo co bude mít vůbec za vnitřnosti. Ano, vývojáři měli nějaký prototyp a demo jim beželo na 60fps, ale o tom, že se PSP 2 zahříval tak, až nešel udržet v ruce - to už nepíšeš. Musíš si uvědomit, že Nintendo není o grafice, ale o hratelnosti, nápadech a hráh. Jen jednou bylo ninteno dominantou v HW a to u Gamecube - a jak moc byl úspěšný? U nintenda je jasně znát ta japonká šílenost, ty jejich praštěné nápady, ale i smysl pro detail. Ikdyž je Sony taky japonské, tak je podle mě víc zaměřeno na západ. Vždyť si vem, že jen DS se prodalo víc, než PSP a PS3 dohromady a lepší grafikou to nebylo ;). Já osobně jsem měl PSP i DS a obě konzole byly skvělé. DS mělo lepší hry, ovládání a "feel" Postě hry jako Mario, Zelda, Pokemon, to si na PSP neužiješ. Jedinou nevýhodou byla grafika, ale musím se přiznat, že mi to vůbec nepříšlo. Užíval jsem si ty hry a jsem za to rád. (mimochodem i ted si rad zaparim na mem GBA). Pak jsem si koupil PSP a jedine vylepseni vidim v grafice a multimediich. Bohuzel DS jsem mel bez flashcarty takze jsem ani nevedel, ze si na nem muzu pustit taky film, prohlidnout net, nebo obrazky. Ale grafika na PSP byla skvela, to se musi nechat. I nektere hry byly dost dobre, ale prostě nekultovní. Co z toho pro me plyne? Rekl jsem si, ze kyz DSko bude mit vetsi rozliseni, vic mozosti a lepsi grafiku, bude dokonale. A ejhle! Ono se stalo! Samozrejme Sony nejak odpovi a opet bude jeho hlavni zbrani grafika, ale opet - zalezi na hrach (nevim, jak se na nej, po celkem postupnemu upadku PSP her, budou hnat vyvojari). Nevim, treba vymenim 3DS za PSP2, ale nebudu to tvrdit ted, kdyz se ani nevi, jak bude vypadat. Mimoto 3DS ma taky velky potencial a hry by mohly vypadat i mnohem lepe, chce to jen cas (3DS ma vykon jako Gamecube). Ten problém s přehříváním je vyřešený.....ehm....výše sem psal že se nechci dohadovat tak toho nech....nepomlouvám 3DS,jen porovnávám.(tečka!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ten problém s přehříváním je vyřešený.....ehm....výše sem psal že se nechci dohadovat tak toho nech....nepomlouvám 3DS,jen porovnávám.(tečka!) A to mas zhave info od Sony? Jinak PSP2 (pardon za OT) bude odhaleno 27. ledna.... Jinak kdyz chces provnovat tak se snaz o objektivitu a nemluv hlouposti typu, PSP opět převalcuje DS....taky se nechci hádat, ale sám si nadbíháš! (vykřičník!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Konec s region Free! Nyní bude každá cartrige pro každý kontinent. Už to nebude jak u DS kdy jsme mohli hrát např. americké cartrige apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Konec s region Free! Nyní bude každá cartrige pro každý kontinent. Už to nebude jak u DS kdy jsme mohli hrát např. americké cartrige apod. 1. O pra prispevku vys uz to je 2. Od DSi tohle plati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 ale počítál jsem s tím že už to locknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 o to lip az to nekdo hackne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Nehratelna ukazka Mario Kart 3D Nehratelná ukázka Paper Mario 3D Nehratelná ukázka The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Některé hry vůbec nemusí být ve 3D - vývojáři se totiž můžou sami rozhodnou jestli jejich hra bude poté zobrazována ve 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tak to je dobre, ja doufam ze budou i 2D hry, protoze 2D mam osobne radeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tak stejne si 3D mod muzes vypnout. ;) Jen aby se nesoustredili az prilis na 3D vychytavky na ukor hratelnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Asi tak. Je prece lepsi mit moznost pripadne prepnout do 3D, do 2D muzes prepnout kdykoliv, nazpatek pak ne, kdyz to nebude ve 3D. Vlastne tim nic neztratis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Myslíte že se jedná o oficiální seznam vydání her ? http://www.gamehouse.cz/clanky/nintendo3ds-hry/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Myslíte že se jedná o oficiální seznam vydání her ? http://www.gamehouse.cz/clanky/nintendo3ds-hry/ Nerikal tady nekdo ze Latyon vs. Wright je jen pro japonsky trh? Prvni obrazky krabicek pro hry na 3DS... http://www.nintendoeverything.com/58583/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 co toto? :D http://gamestar.cz/tema/nintendo-3ds-oficialne-oznameno-11184 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 co toto? :D http://gamestar.cz/tema/nintendo-3ds-oficialne-oznameno-11184 A co ma byt? Temer rok stary clanek s dnes jiz proflaklymi rendry "idealniho" nastupce DS. Me osobne se ale tenhle design dvou prilepenych iponu zamlouval. OT: adamek by mel vyhrat nejakou cenu za nejcastji se meniciho avatara/podpis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nic, to je prastary fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nic, to je prastary fake. Asi bych to ani nenazyval fakem, protoze co ja vim, tak to nikdy nebylo doopravdy vadavano za "NDS2". Je to proste jen koncept... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 OT: adamek by mel vyhrat nejakou cenu za nejcastji se meniciho avatara/podpis :D no a? prostě nevím jaky dát :D jo a sorry za ten odkaz nevěděl sem jestly to je fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 no a? prostě nevím jaky dát :D jo a sorry za ten odkaz nevěděl sem jestly to je fake Nevedel si jestli to je fake? lol Viděl si už vubec 3DS? Ten podpis ti neberu, jen se neustále divím jak rychle se to mění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nojo no ne neviděl sem nikdy 3DS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.