javak810i Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Na jiných UK stránkách je i za 195, což je 5500Kč, takže ano, k ceně se to blíží, ale amíci ho mají za 250USD, tudíž 4400Kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 vsechno zalezi na Conquestu... ja bych rozhodne nepocital s tim, ze cena v Kc bude stejna jako na Amazonu (resp. po prepoctu). staci se mrknout jak to funguje u jinejch vyrobku. treba DSi stoji na Amazonu ₤110 (CZK3100), Conquest ho prodava za 4190,- a ostatni obchody pak v prumeru za ∼4k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Mno tak jako příklad nevím.. I Nintendo DSi se dá u nás sehnat za 3500Kč.. Navíc jiné výrobky jsou tu za stejnou, někdy dokonce i za nižší cenu (to ale spíš vjímky). Navíc ber v potaz, že bude muset později cenu upravit podle PSP 2, protože to by se mělo prodávat za poměrně nízkou cenu a pakliže by cenově byly podobné, tak by 3DS asi moc šancí nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tak do NGP bude mit jeste stejne 3/4 roku cas. ;) Takze zpocatku si muze (predevsim v Japonsku!) dovolit klidne trochu vyssi cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Je jasny ze v cesku bude konecna cena v radu o sotvky drazsi. Kazdopadne 195 liber uz je prijatelne, mozna budu objednavat ze zahranici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Tak ta cena ma dost potesila :D Dufam ze to u nas o moc nezdvihnu :D A mozno keby idem do 3DS tak si ho tiez objednam zo zahranicia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 No já si budu v duchu tvrdit že naše česká cena bude u nás kolem 5500 Kč což se asi nestane, protože si veškeří obchodníci budou chtít zvednout cenu. Takže 3DS Bude stát u nás tak 6500Kč. Jinak také objednávám 3DS ze zahraničí pokud cena u nás nebude vyší než mezi5500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 kolem 5k dneska stoji DSi XL, 3DS bude minimalne o 1k drazsi... minimalne. spis bych tipoval i vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 http://jrc.cz/index.php?a=2&id=54801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ikdyz je to cena predbezna, veril bych ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 jo to vypada dosti realne... vzhledem ke vsem predchozim odhadum a propoctum. ale je to hafec penez [╯o╰] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Tak to je.Podla mna az prilis drahe.A k tomu ked si to prepocitam na SK tak to je strasne predrazene.Dufam ze sa to bude dat zohnat zo zahranicia v ovela lepsej cene a tak aby mi tu to islo(myslim ten region lock).A mam jednu otazku.Vlastne dve. :D Ako to bude s tou Wifi.Bude to podporovat uz aj novsie typy pripojeni a bude sa dat aj lahsie pripojit bez toho aby mi vkuse vyhadzovalo nejaky error kod? 2.Neviete aky dobry bude ten internetovy prehliadac.Lebo ja som mal na mojom ds lite operu ale stala za hov*o pretoze mi nedokazala nacitat ani facebook a ci sa na tomto novom budu dat prehravat aj videa z youtube alebo z nejakej podobne stranky.Dakujem. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jo, wifi bude podporovat i novejsi sifrovani (WPA/WPA2). Co se tyka prohlizece, Opera pro DS byl jen spis takovy hokus-pokus, taky jsem ji zkousel, ale muselo byt vsem jasne ze se to nebude dat pouzivat dlouhodobe. Informace ohledne prohlizece v 3DS nejsou temer zadne, snad jenom ze bude. A nejspis ne hned ze startu, ale az s nejakym pozdejsim update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 http://www.hrej.cz/novinky/2011/01/31/jak-vypadaly-prototypy-handheldu-3ds-23898/ Prototypy 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Hmm... A mame tady vlastne 3DS Lite. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 JJ a pak ze to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 teda prototyp je o mnoho hezci ;D treba se za 2-3 roky dockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 co všichni máte proti 3DS že už všeci chcete 3DS lite... 3DS lite podle mě už žýdne nebude. Aktuální desing 3DS je prefektni a v budoucnu podle mě vyjde jen 3DS XL Nintendo eShop a Internet Broswer mají vyjít celosvětově v Květnu kvůli neustálým úpravám. Bylo ale oznámeno že Nintendo EShop s prohlížečem má vyjít v EU již hned 25.března.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ja nic, mne se nova 3DS dost libi. To byla jen reakce na prohlaseni Nintenda, ze mensi uz to byt nemuze. A oni maji mensi verzi jeste pred zacatkem prodeje. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Presne mne sa tiez ten designe paci jedine co mi tam vadi je ze ten analog je nad sipkami.Mne by sa to skor pacilo keby bol analog dole.Ale inak sa mi vzhlad velmi paci :D a ziadnu lite verziu nepotrebujem ale tiez skor XL hlavne aby tam bol vacsi display :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 vzdycky to jde vyrobit mensi a za min penez... je to jen otazka casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 šak to se mi nejvíc líbilo. Běhali po celé budově a skoušely zaměstnance jestli dáta analog dole nebo nahoře. Já sám nevím kam bych ho dal ale jak jsem jendou hrál na psp (tak tam je dole tam pasuje dobře) asi nechteli opakovat po sony (psp) tak ho dali navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 jedina vec co mi vadi ze to nema dva analogy.. skoda :( sa mohli poucit od sony kde pspcku chybal druhy analog ako sol.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Kdyby byl analog dole, 3DS by se pri hrani blbe drzelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 ja si stejne myslim, ze je to delany predevsim pro mensi ruce (Japonci) a stejne jako u DSi bude kdokoliv s delsima prstama (ja, lol) mit problem drzet to tak aby se mu dlouhou dobu hralo pohodlne. analog je urcite lepsi nahore... nedokazu si predstavit jak bych si lamal palec kdyby byl uplne dole >.< u PSP to zas tak nevadi, ale to ma podstatne jinaci tvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.