DeSmond Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 to je vpodstate tiskovka pro novinare ne? z toho by mely pak bejt i nekde fotky na netu :P predpokladam ze by tam meli aspon oznamit oficialni cenu pro CZ. V to taky doufam. Ale nerekl bych ze to bude vylozene ukecana tiskovka. K vyzkouseni ma byt pry 45 her... Jak ja se tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 to je nespravedlivý, :( , ale oficiální cenu tam určitě předvedou. Tak máme další střípek co se týká ceny. Ve středu 9. února se koná pro prodejce v ČR dealerská konference. Tam se mimo jiné dozví svou nákupní cenu, koncová cena zůstane nestanovená, je to na každém z prodejců. Vzhledem k tomu, že tam bude pro prodejce pár procent tak je pravděpodobné že 3DSko bude stát všude +- stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Tak těch 7k co tu kdosi postoval z JRC by mohlo být :) není to ani moc ani málo, za rok dva by to mohlo klesnout na 6-5,5k. DeSmond: Nemáš nějaký předběžný sezman her které si tam (snad) ozkoušíš? :D zatím nemám proč slintat, jediná hra v dohlednu která by mě asi vzala je Zelda. Mimochodem, tady máte pěknej článek :) top hry na které se těší IGN http://ds.ign.com/articles/114/1140702p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Pokuď by to bylo až za tolik tak to roknebo dva nebudu mít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 jestli u nás 3DS bude stát za 5.5 tisíc až za 2 roky tak to si jej radši rovnou oědnám v nějakém UK shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Jen usuzuji podle toho za jakou dobu u nás klesla cenu DSL/DSi/DSiXL, s tím že 3DS bude nová vlajková konzole, takže pokles ceny bude trvat déle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Tak těch 7k co tu kdosi postoval z JRC by mohlo být :) není to ani moc ani málo, za rok dva by to mohlo klesnout na 6-5,5k.DeSmond: Nemáš nějaký předběžný sezman her které si tam (snad) ozkoušíš? :D zatím nemám proč slintat, jediná hra v dohlednu která by mě asi vzala je Zelda. Mimochodem, tady máte pěknej článek :) top hry na které se těší IGN http://ds.ign.com/articles/114/1140702p1.html To se priznam ze nevim, ale pry tam ma byt 45 her a to mi prijde hodne (skoro za moc). Takze bud tam budou i veci jako zelda, kid icarus, MGS..... a nebo proste jen 45 stojanu s 3DS, popravde receni doufam v to prvni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 staci kouknout na launch tituly... 45 jich rozhodne neni. na druhou stranu ze by Conquest poskytnul 45 3DS jen pro novinare to se mi taky nezda :D MGS tam nebude urcite, ta hra nema ani datum vydani, totez myslim plati pro Kid Icarus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 staci kouknout na launch tituly... 45 jich rozhodne neni. na druhou stranu ze by Conquest poskytnul 45 3DS jen pro novinare to se mi taky nezda :DMGS tam nebude urcite, ta hra nema ani datum vydani, totez myslim plati pro Kid Icarus. Jasny ale muzou ukazat tech dema Jako na e3. Nebo hry ve vyvoji. Jestli tam bude vrcholem vseho nintendogs tak budu vazne zklamany. Co by mi stacilo me spokojenosti by byla moje milovana zelda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 jenze na E3 to ukazovalo primo Nintendo :) Conquest je jenom distributor. podle me nemaji pristup k nicemu co zatim oficialne nevyslo (resp. nevyjde) v EU. ale treba se pletu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 "Ve středu 9. února se koná pro prodejce v ČR dealerská konference. Tam se mimo jiné dozví svou nákupní cenu, koncová cena zůstane nestanovená, je to na každém z prodejců. Prezentace bude na urovni, vse probehne v galerii NoD, budou tam vystavena funkcni 3DSka a launchove tituly." Takze 45 her ne. Ale funkcni 3DS s hrama ano. Nicmene jsem rad ze tam nekdo jde. At muze pak poreferovat o samotnem 3D efektu a ostatnich funkcich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Jak tak procházím téma tak vidím, že většina lidí chce čekat na 3DS Lite nebo něco takovýho, ovšem zajímavý je, že 3DS je už teď velké jako Lite, možná i o něco menší. Srovnání: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Aha, tak tohle jsem přesně potřeboval :D jsem myslel že to bude trošku robustnější. Mimochodem, co je to za konzoli nad tím XL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Původní Nintendo DS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 To byli casy, kdyz bejvalo DS seredne jak noc a clovek se skoro az stydel ho nekde vytahnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Jo tak, to jsem si mohl domyslet :) jsem to období prošvihl no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 To byli casy, kdyz bejvalo DS seredne jak noc a clovek se skoro az stydel ho nekde vytahnout :) ja nevim, tenkrat to tak hrozne nevypadalo ;] rika se, ze prumyslovej design ma zivotnost ca 5let. za tu dobu se okouka a prestane se libit. kazdopadne jo, me se uz dneska taky nelibi ;]] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Vzdycky to bylo hnusny. Pamatuju se jak jsem psp zavidel design. A kdyz vyslo lite, prohlasil jsem ze se konecne nebudu muset stydet vytahnout ds v tramvaji a rychle jsem vymenil stary model Za novy :) Clovek by ani nerekl ze uz je to takovejch let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 já sem spíš pro starší design. Stříbrný sice nestálo za nic ale to bílý je krása. Ani by my nevadilo kdyby 3DSko vypadalo podobně(z venku :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Pamatuju jak říkávala moje ségra ( to jsem jeětě neměl DS ani Wii a oba tituly jsem chtěl mermomocně vlastnit) počkej.. za několik vyjde ještě něco lepší ho než Wii a já jsem říkal. Ale to je nemožné! Jak může vyjít něco lepšího než je Wii. Pořád jsem ji kladl odpor. Nikdo snad z nás nevěděl jaká bude budoucnost nintenda a já jsem vůbec nevěděl že někdy Nintendi půjde do 3DS. Web o acekard 3 na 3DS (myslíte že je to fake ?) - http://www.acekard3.com/ http://www.acekard3.com/img/AceKard-on-3DS.jpg - jo jw to fake ale perfektní 3DS nepujde ze zacatku jen tak lehoko zlomit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Starý moel byl nejlepší a mám ho radši než Nintendo DS lite. Proč? Protože: 1) Je větší, těžší a působí takovým pevným a robustním dojmem, prostě máte pocit, že držíte něco pořádného. 2) Má, pravda možná o něco méně kvalitní, ale hlasitější reproduktory. 3) Lépe se drží a nemáte otlačené dlaně jako u Nintenda DS lite, protože nemá ostré rohy. 4) GBA hry nevyčuhují ze slotu. 5) Tlačítka START a SELECT jsou mnohem lépe umístěna a lépe se mačkají. Jediné, co je u Lite lepší jsou displaye, vzhled a stylus. Jinak původní DSko rulezz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Lazyt: To asi bude fake, nevěřím že by "piráti" byli tak rychlí :) jestli to fake není, mají mou poklonu javak810i: Tak to záleží na každém že jo :) já třeba mám strašně malou ruku, takže se mi blbě drželo jak FATko, tak třeba i PSP. Proto mám Lite verzi radši a proto jsem rád, že 3DS je velikostně stejné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ten web http://www.acekard3.com/ zkoušel někdo porjít záložky? je to stejný.. až na to že když dam about us hodí mě to na stránku s R4kama a buy now to samý. Edit: http://www.wiilovemario.com/Nintendo-3DS-AceKard-R4-Flash-Card Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Tohle jsou všechno fakes..:), mimochodem Team Cyclops si taky pospíšili :) http://www.cyclo3ds.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 pochopitelne fake... kdyby to prolomili jeste pred oficialnim vydanim tak ma Nintendo docela z ostudy kabat ;]] podle me to samozrejme hacknou, ale par dni to urcite potrva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.