fajnokelma Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Jen rikam ze kazdymu to mohlo pripadat jinak, je urcite nadsazene to, ze na nej neco vyskakovalo, 3D vymodelovane to je, ale podleme to vyrazne neprekracuje hranici displeje... to "vyskakování" byl asi jen prostě špatnej překlad z japonštiny, ale dost by mě mrzelo, kdyby 3d, jak říkáš, nepřesahovalo hranice displeje! A pokud si viděl to promo video metal gear solida na živo a říkáš, že to šlo "pouze" do hloubky, tak to docela mění celou mou představu o 3dsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 to "vyskakování" byl asi jen prostě špatnej překlad z japonštiny, ale dost by mě mrzelo, kdyby 3d, jak říkáš, nepřesahovalo hranice displeje! A pokud si viděl to promo video metal gear solida na živo a říkáš, že to šlo "pouze" do hloubky, tak to docela mění celou mou představu o 3dsku. Preklad? Myslel jsem ze to jsou dojmy..... Pamatuju si ze jsem z te hloubky mel pocit u zeldy, pak jsem to nejak prestal vnimat....ted uz je to vic jak dva tydny zpatky a ruku do ohne jak to bylo bych za to nedal, ale to vnimani prostoru ma kazdy jinak, na tak malem displeji nemuzes cekat zazraky, vyskakovani to uz je spis hologram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 btw, tak kompatibilita flashkaret s 3DS potvrzena... Tedy - flashkarty jsou v menu videt (3ds je detekuje), ale po spusteni se zobrazi stejna hlaska, jako u DSi (pokud nemate kartu fixlou a dsi treba s 1.4.x) FW 3DS tedy blokuje flashkarty stejnym zpusobem, jako to dela DSi. Pokud se ale najde nejaky sikula s updatem fw karty, tak se mame na co tesit... :D zdroj, gbatemp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tak to by bolo super.Ale aj ked by uz flash karty isly tak by som si predsa len cas od casu nejaku tu gamesu kupil. :D Dufam ze sa to niekomu podari,bola by to super sprava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 http://player.youku.com/player.php/sid/XMjQ2Njk4MjI0/v.swf Tak to nam moc dlouho netrvalo :) Pokud by stacil jenom update fw na ostatni karty jako v tomto pripade, bylo by to super :) EDIT: acekard2i je aktualne nefunkcni na 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Coze tak jemu ta flash karta isla :wohow: Tak to je parada.Dufam ze pojde aj acekard.A pojdu vsetky hry.Ja by som si velmi rad na to zahral Pokemon White:cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Halda uslapanejch japoncu mezi kartonovymi bustami maria... :D situace je momentalne takova, ze na spouste mist (hlavne velky mesta, konkretne treba Nagoya) jsou vsechny 3DS davno rozebrany a na objednavku s datem "neurcito".:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 uvedomte si prosim ze na tom videu rozbehal DS flashkartu s DS hrama na 3DS. to je docela logicke, idealni flashkarta by se mela tvarit stejne jako originalni cartridge a zarizeni by ji nemelo poznat, proto to take funguje. ale to neznamena ze pujdou 3DS hry! 3DS system a 3DS cartridge jsou uplne jine, i kdyz treba vypadaji podobne. 3DS hra musi byt ulozena na flashkarte, ktera napodobuje 3DS cartridge, coz R4 na videu (nebo obecne jakakoliv DS flashkarta) neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Přesně jak píše Robot2037. Podpora 3DS her nebude tak jednoducha a opravdu to bude beh na dlouho trat. Jinak funkčnost Acekard2i po updatu FW na 3DS potvrzena Acekard tymem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 To mi az tak nevadi.Mne ide ako som pisal uz vyssie hlavne o tychto novych pokemonov.A 3DS hry si kludne budem kupovat.A DS hry by som hral cez flash kartu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Ja sem si myslel ze bude jednoduche 3DS hacknou ale jak spustit 3D hru uz bude opravdu problem..hm tak asi taky začu kupovat hry to aby ta hacknutá 3DS hra potom fungovala přesně jak originál fungoval na ní street pass,coin systém nebo také home tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 nodobre na to aby si si zahral pkmn white ti staci aj obycajne NDS Lite :) nemusis vysolit taky balik za 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Kde je vlaste na 3ds mikrofon ? jedná se o tu malou ďuvírku pod tlačítkem start ? http://herni-konzole.heureka.cz/nintendo-3ds/galerie/?obrazek=85250b53aab0bea1d94fc7d33ff1a738 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Kde je vlaste na 3ds mikrofon ? jedná se o tu malou ďuvírku pod tlačítkem start ? http://herni-konzole.heureka.cz/nintendo-3ds/galerie/?obrazek=85250b53aab0bea1d94fc7d33ff1a738 Ano, to je on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 díki tomu novému kruhovému ovladači si ted vlastne konečně zahraju některé hry pořádně až do konce jako například Mario 64 na DS. Tu hru jsem prostěn nemohl hrát s D-padem mi to prostě nešlo a měl jsem z té hry jenom nervy. Díki novému friend code systému poznáte jestli je váš kamarád online a co právě hraje. Takže až budem všichni mít 3DSka nezapomenme si mezisebou vyměnit friend cody! :D (ta funkce funguje samozřejmě jen tehdy pokud jste připojení na internetu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Coze, ty se nehral Maria 64? Styd se, to je ds essentials :) Mozna nejlepsi hra co na DS vysla, absence joysticku mi nevadila, ale je pravdu ze se circlepadem to bude to prave posusnanicko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 ad friend codes: nevim jak vy, ale ja wifi normalne uplne vypinam. beztak to jenom zere baterii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Coze, ty se nehral Maria 64? Styd se, to je ds essentials :) Mozna nejlepsi hra co na DS vysla, absence joysticku mi nevadila, ale je pravdu ze se circlepadem to bude to prave posusnanicko.... No hrál ale maximálně jsem nasbíral asi 8 hvěz protože mario byl pro mě naprosto neovladatelný. A to se protě nedalo a plaváni e vodě a chytání králíku nemožné! Až budu mít pěkně 3DS tak se do toho odznova pustím s circle padem. Podle některých oficiálních zdrojů Japonská várka konzolí 3DS bude brzy vyprodána. A to skrz tento problém ,aby nakaždého hráče zbylo 3DS odložilo nintendo datum vydání 3DS z Prosince na únor a březen. Aby se nestal stejný problém i s Wii kdy bylo ke koupi nedostatek konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 No hrál ale maximálně jsem nasbíral asi 8 hvěz protože mario byl pro mě naprosto neovladatelný. A to se protě nedalo a plaváni e vodě a chytání králíku nemožné! Až bude mít pěkně 3DS tak se do toho odznova pustí ms circle padem. Podle některých oficiálních zdrojů Japonská várka konzolí 3DS bude brzy vyprodána. A to skrz tento problém ,aby nakaždého hráče zbylo 3DS odložilo nintendo datum vydání 3DS z Prosince na únor a březen. Aby se nestal stejný problém i s Wii kdy bylo ke koupi nedostatek konzolí. Ocividne i to bylo malo.... Je to zvlastni ja s tou hrou vubec problem nemel, ale na mariovy jsem byl temer odchovany, pamatuju si jak jsem nejvic smazil Super Mario Sunshin na Gamecubu a tady jsem si jel uplne bez porblemu, nikdy mi neprislo ze by se to spatne ovladalo, i ty kraliky jsem chytal raz, dva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 ale tam i byl nejakec analog stick. Ja hral na nesu a zneho sem as po dlouhatanske dobe presel na DS a pak na Wii. Jidina taková 3D mariovská hra byla pro tento případ až na Wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tj ale nesovi mario byl s dpadem v pohode protozel byl jen ve 2D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tlačenice o 3DS v JP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tlačenice o 3DS v JP Cekal jsem vetsi jatka, preci jen, japonci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 taky ale kdyz sep odivas udalali si v tom poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 jasny ze oni se tlaci, ale v klidu a dustojne, ne jako kdyz se Americani doslova uslapavaji pri Black Friday aby urvali ten xbox za pulku ;D kouzelny :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.