nodobre Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Akurat som pozeral inzerat a jeden chlapik predava cisto nove 3DS tak som mu napisal ze ci donho daval flash kartu a on ze hej tak som mu napisal ze tak nic dakujem :D A predava to za 200euro.Ale ked uz na tom hral aj hry cez flash kartu tak by som to nekupil ani za 10euro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 co si myslíte o nintendo a mobilech? chtěli byste aby v budoucnu se nintendo zaměřovalo např. na nějaký mobilní telefon podporující DS hry? Já bych raději, když by zkusili vyrobit nějakou novou hru :-D Jako ty jejich hry nejsou zlý, ale hrát to pořád dokola? Vždyť i na 3Ds - jejich jediný dvě hry jsou maličko rozšířený nintendogs z DSka, Wii sport Resorst ořezaný na jednu disciplínu (i když je v ní víc letadel) a nejočekávanější hra je vydání stařičké Zeldy. A vsadím boty že nebdue trvat dlouho a bude tu remake několika Márií včetně Mario Karts. Prostě bych od nich chtěl něco novýho. Momentálně mám dojem, že jejich vývojáři totálně zlenivěli a jednou za čas s dobrým marketingem jen přelepí logo na staré hře a vydají to znova a znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grigi Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 A zkoušel si ji třeba spustit? ;) Mě klasické DS hry z USA jedou.A ani jedna ze služeb *Ware zatím není spuštěná, tak si nedovedu vysvětlit, co se tam dokola vyhledává. Právě, že ji nemam jak spustit :cry:. Pri zasunutí hry by se měla objevit jeji ikonka a pak by jsem jí měl spustit. Já mam pouze čistou ikonu s popisem "There is nothing inserted into the Game Card slot." Tudíž nevím co s tím. Jinak na DS Lite mi to jede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nedovedu si představit, že by Nintendo začlo místo handheldů dělat mobily. To by asi šli hodně brzo do kopru. Vzpomeňte, co se stalo s N-Gage. Podobná věc, jen naopak. Firma co vyrábí mobily chtěla mít handheld a jak to dopadlo? Já bych třeba DSko jako mobil vůbec nevyužil. Mobil už mám a nejsem člověk, co každý rok kupuje nový model jen proto, že vyšel a je dražší s lepším foťákem. Navíc tu máme alternativy v podobě wifi, která je pořád rozšířenější i v menších městech a skoro ve všech restauracích, takže klasické a drahé volání se simkou se už odsouvá na druhou kolej. Já už mobil používám jen jako přijímač hovorů a sms. Pak si v něm zapnu aplikaci na icq, nebo facebook chat a hotovo. Právě, že ji nemam jak spustit :cry:. Pri zasunutí hry by se měla objevit jeji ikonka a pak by jsem jí měl spustit. Já mam pouze čistou ikonu s popisem "There is nothing inserted into the Game Card slot." Tudíž nevím co s tím. Jinak na DS Lite mi to jede.. Nj, slavná New Super Mario Bros. To se už i řešilo, že nejede na DSi. Těžko říct, čím to je. Podle mě to může být nějaká amatérská/pirátská kopie odněkud z polska, ruska, číny atd... Podobné kopie se objevovali i dřív třeba na gameboy, nebo Mega Drive a prodávali se hlavně na tržnicích. U Mega Drive se dá pohodlně poznat podle nekvalitního potisku a krabičky(většinou se prodávaly bez ní) a toho, že na levé straně je ten plast "vykouslý". Pak tu jsou samozřejmě proslulé "žluté hry" od rákosek. To jsou pirátské NES hry a ty snad všichni znají. No, je to ale jen moje teorie. Taky může být ta hra vadná, ale vzhledem k tomu, že na DS Lite funguje, je to už celé takové podezřelé. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 co když bude mít 3DS mít taky region lock pro DS hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grigi Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Diky za rady :-) . Kdyby jste byl treba nekdo z Plzne + okoli a byl ochotny, rad bych vyzkousel alespon nejakou DS hru pro klid, ze to neni "rozbity". Na oplatku si muzete "osahat" 3DS bez neustaleho preslapovani prodavace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Když vyšlo DS.. za jakou dobu vyšel první hack a první flashkarta? Zajímalo by mě totiž za jak dlouho přijde i flashkarta pro 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CLOQE.one Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 už jsou, včera jsme na to narazil pokud to není FAKE http://www.r4-3ds.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Myslím, že první bylo NeoFlash s jejich PassMe asi půl roku po vydání DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 už jsou, včera jsme na to narazil pokud to není FAKE http://www.r4-3ds.com/ FAKE:) 10char Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 co když bude mít 3DS mít taky region lock pro DS hry? Nemá/nebude. Já jsem zkoušel hry z regionu US a EUR a všechny šly. Lock se vztahuje na 3DS hry. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Když vyšlo DS.. za jakou dobu vyšel první hack a první flashkarta? Zajímalo by mě totiž za jak dlouho přijde i flashkarta pro 3DS. R4 uz taku ma http://r4i-sdhc.com/downloade.asp ... ja mam tu pod nou pre DSi s fw 1.4.1...ale tazko povedat ci bere len DS hry alebo aj 3DS hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nevim jak moc jste informovani, ale uz je na svete decrypter savu pro originalni 3ds hry, a pry to vypada na velmi jednoduchou zalezitost (stejne jako savy u DS her). Jeste rozlousknout HW a dalsi drobnosti jako je zalohovani 3DS romek a Nintendo se muze jit opet klouzat :D btw -> 3DS hry na DS(i) flashkartach rozhodne nepujdou -> nejsou na to stavene! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 co když bude mít 3DS mít taky region lock pro DS hry? to je nesmysl. ty cartridge jsou samozrejme odlisny, ale spis po obsahovy strance. neni tam implementovanej zadnej region mark protoze to proste nebylo zamysleny, takze 3DS zadnym zpusobem nemuze poznat jestli tam strkas NDS cartridge z US nebo JP, neni to technicky mozny. u 3DS her je ta samozrejme jiny, ty jsou uz od zacatku vyrabeny s tim, ze maji moznost region locku a je podle toho uzpusobenej firmware konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 penthaler samozrejme som myslel tu R4 3DS...ale zrejme podla toho co pises ak to este nemaju vsetko poriesene tak to bude brat asi len DS hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Hej len aby to nebolo tak ze to bude brat DS hry a po update dostanes BRICK!!! Lebo aj to je mozne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 nodobre to neviem..schvalne som si nechal aj DSi aby som tam mohol hrat DS hry a 3DS budem mat len na 3DS hry...aspon zatial...uvidime co bude neskor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grigi Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Tak jsem u kamose zkusil jeho Maria a slape ;) pravdepodobne mam doma nejakou shit verzi. Lazyt: pridal jsem si te do listu (musel jsem to testnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Tak jsem zjistil takovou věc. Bylo mi úplně jasný, že když si v profilu dám Českou Republiku, tak v budoucnu se nedostanu na 3DS-shop, ale nečekal jsem, že mi SSF IV při pokusu o založení bitky po netu napíše, že tahle služba není v mém regionu podporovaná :D. takže jsem zpátky v UK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Zvlastni fakt, na primem slunci 3D efekt nefunguje, obraz se rozdvoji a 3D "rozplyne".... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 tak po zeldovi bude toto Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance dalsi moj must have titul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Vymenim Pilotwings Resort za Tom Clancy's Ghost Wars nebo Ridge Racer 3D, Praha, PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zvlastni fakt, na primem slunci 3D efekt nefunguje, obraz se rozdvoji a 3D "rozplyne".... :) To jsou ale nápady, hrát na přímém slunci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 tak po zeldovi bude toto Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance dalsi moj must have titul :) Zelda neni "on", ale "ona" )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 To ze si vetsina lidi mysli, ze Zelda je ten blondatej elfik v zelenym kabatku bych pochopil, ale od fanousku nintenda bych to necekal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.