Vortex Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 No největší vopruz je ten limit devíti minut. Dost to stěžuje přidávání zvukové stopy. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 jj proto je podle mě lepší stáhnou z cz torrentu film s CZ dabingem a pak ho zkonvertovat a rozsekat na 9 minutove kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Existují nějaké statistiky kolik se prodá herních konzolí a handheldů od Nintenda v ČR? E: Jelikož se začaly vyskytovat 3DS romky, můžeme nyní i vědět, jakou velikost mají. Jako např. Mario Kart 7 - 8GB Super Mario 3D Land - 8GB The Legend of Zelda Ocarina of Time - 4GB Následující hry mají velikosti 16GB! (Myslel jsem, že jsou velikosti stanoveny pouze do 8GB) Super Street Fighter IV Doctor Lautrc and the Forgotten Knights (kravina) Shin Megami Tensei 3DS: Devil Survivor Overclocked Dead or Alive - Dimensions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Kdyz to ted takhle ctu, zda se, ze pokud vyjde nejaka flashkarta na 3DS, bude to docela draha zalezitost. 1. bude muset zvladat HC karty (microSDHC nejlepe kvuli velikosti) a nebo uz dokonce i ty kapacitnejsi -> 32GB minimum -> Kingston micro SDHC 32GB Class 10 (cena se pohybuje mezi 1 353 - 3 399 Kč !!!) 2. samotna karta bude drazsi nez napr. SuperCard DSTWO -> uz jen z duvodu, ze je na novou konzoli, a prvni vyrobce nebude mit konkurenci, takze to nasadi hodne nahoru... (DSTWO zacalo na 30 - 50 USD), tak tahle by se mohla vysvihnout i k nejakym 100USD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Tak zase je to dobra investice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Pokud ty romky budou tak velké na furt (s tím jsem jako nečítal) tak to aby ty budoucí flashkarty počítali spiš s drahými SDXC (což je od 64GB až po 1TB) v ceně od 1000 navrch (jak už psal penthaler) Bude to docela drahá záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Lazyt pleteš se ;) některé weby poskytují to cos tady napsal,ale popravdě nemyslí tím gigabyte ale gigabity,to znamená,že zelda nemá 4GB,ale má 4Gbit což (4/8) je 512MB,Maria mají 8Gbit (8/8) což je 1GB,takže investice do karet bude větší,ale SDXC to podle mě nebudou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 @Lazyt a aj tu kapacitu si pleties :P XC su od 64GB do 2TB..nie do 1TB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Stahnul jsem si romku z torrentu a ta Zelda ma jen 1GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ok su celý levý, ale romky vycházejí stále a pravidelně už aby byla ta flashkartečka nějaká :S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 A jak to vubec vypada s pracemi na nich? Vi se, kdyby tak priblizne mohlo dojit k vydani prvni flashkarty? Nejak tohle deni okolo 3DS vubec nesleduju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 to by mě taky zajímalo,tým crown3DS co na tom pracuje už půl roku je ve stavu cca 70%,a podle některých stránek by to mělo být do pár měsíců,jinak co jim zbývá udělat je zmenšit kartu do podoby cartridge a spustit na tom více ROMek než jen tom clancyse(soudě podle posledního jejich videa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 To už jim zbývalo před pár měsíci... Na netu se objevovaly taky názory, že je to fake... Uvidíme, jestli Crown vůbec nějakou flash kartu vydá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 crown není určitě fake když se podívate na http://crown3ds.com/ sám upozorňuje že crown3DScard.net (tahle strának vydala zprávu, že karta vyjde do konce roku 2011) je FAKE takže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 No nerikam ze to je FAKE, ale to ze nekdo napise ze je neco jinyho FAKE z toho nedela verohodnou stranku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ano, crown3DScard.net je určitě fake, ale jsou názory i o tom, že crown3ds je fake... Že jen vyndali cartridge z Splinter Cell, napájeli to na něco, co se tváří jako že by to mohlo fungovat a hotovo...Mně je to upřímně jedno, jen doufám, že už brzy se nějaká flash karta objeví :-) Minimálně to sníží cenu her z druhé ruky... :-) Každopádně že jsou na 70% a že narazili na nečekané potíže tam mají už vážně několik měsíců, ne-li půl roku (ale kecal bych, kdybych říkal, že to tak 100% je, už si to moc nepamatuji :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Je to tak jak pise endhalf. crown3DS.com zatim nepodalo nejake extra velike dukazy (jedno video). Spise doporucuji sledovat nofake http://3dbrew.org/wiki/Main_Page komunitu, ktera se snazi hacknout 3DS. Na strankach jsou nejruznejsi technicke informace o 3DS, o formatech ktere pouziva, o vyvojove jednotce pro 3DS atd. Uzivateli neimod se pred nejakou dobou podarilo sestrojit obvod, ktery mu umoznuje zachytavat obsah pameti RAM 3DS. Coz je celkem uspech (usuzuji z toho, ze je kolem toho celkem hype a od vydani 3DS se nic moc v teto oblasti nedeje). Fotky jeho prace jsou k videni napr zde: http://www.flickr.com/photos/neimod/ (btw kdyby nekoho zajimalo co je co: To co lezi na fotkach na stole je 3DS a to co je k tomu kolmo napajene je ten obvod na dump RAM. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zajímalo by mě co je tohle za aplikace http://3dbrew.org/wiki/3DS_Development_Unit_Software viděl jsem je na předváděcích videí v době kdy ještě 3DS nevyšlo o.O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tohle je treba prave ta vyvojova jednotka 3DS (proste upravene 3DS s aplikacema navic). Tech aplikaci je nekolik, na odkazu co jsi postoval je seznam a popis jejich funkci. Vetsinou se jedna o aplikace testujici a overujici funkce zarizeni. Napr network setting pro sit, game coin setter pro nastavovani game coin na libovolnou hodnotu, atp. A ano mas pravdu, nez 3DS vubec vyslo tak bylo predvadeno prave na tech vyvojovych jednotkach. Pravdepodobne nejake uniklo na verejnost, jinak by to nebylo tak pekne zdokumentovane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 odo dneska su dema na eshope..uz to niekto stahoval? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 jj oba,za cooking mama bych nedal ani korunu... a resident evil vypada zajimave,mozna bych koupil,ale max s circlepadem,jelikoz se to dost tezko ovlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 yep cookin mama je fak temo jak podme dom / délka dema 10-15 minut a Resident Evil Revelation - 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Když si stáhnu nejnovější FW, půjde mi acekard? :-) Updatoval jsem si ho před Máriem, takže i když jsem si tam hodil update z nového Mária 3D, tak mi acekard funguje, ale platí to i na nejnovější fw, který je potřeba na připojení k shopu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 jo,myslím,že 2.2.0-4 má stejnou ochranu na acekard jako 3.0.0-6,ale radši ještě kukni na acekard web na update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ahoj, potřeboval bych vaši pomoc....když se přípojím na E-shop nintenda tak tam žádné dema Cooking Mama a nebo RE:Relevation nevidím. Mám tam nový takový zelený "mail box" či co to je, potom Eurosport a Pokedex. Když potom prohrabavám složky Charts nebo Review atd...nic. Dokonce když vlezu do Search - nastavím cenu free -any, all software - tak tam zase mám jen ty 3 věci (Pokedex atd..) mohl by mi někdo poradit kde a jak ty dema stahnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.