penthaler Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ENDHALF: Potrebujes mit kartu fixnutou na 3.0.0-6. KONYSSS: 3DS nemam, ale nekde jsem cetl, ze to je locknuty regionem. Takze EU/USA v eshopu hru mit nemusi a JPN pari dema ostosest... Nevim, co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No nevím čí mot tak může být jelikož včera již vyšly dema jak pro US tak pro EU dokonce i pro samostatnou ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Podle toho co jsem četl tak games.tiscali bylo napsaný, že jsou klasicky dostupné na českém nintendo E-shopu. Takže regionem by to nemělo být..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Konysss zmen si region na UK...tam su na 100%..vcera som stahoval :) cesky eshop je pozadu a mozno tam ozaj este niesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Konysss zmen si region na UK...tam su na 100%..vcera som stahoval :) cesky eshop je pozadu a mozno tam ozaj este niesu A mohl by jsi mi poradit jak změnit region? Někde v settings? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 jj settings pak to vpravo dole,pak to prvni a tam dej region settings a zmen na united kingdoms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 jj settings pak to vpravo dole,pak to prvni a tam dej region settings a zmen na united kingdoms Díky moc za pomoc - už to mám doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 jj oba,za cooking mama bych nedal ani korunu... a resident evil vypada zajimave,mozna bych koupil,ale max s circlepadem,jelikoz se to dost tezko ovlada Já nevím, mně to nepřišlo nějak těžké na ovládání. Přijde mi, že vyřešili hodně dobře, že je tam jen jeden analog. Líbí se mi to daleko víc, než jak je to vyřešeno třeba na PSP u některých her, že analogem se chodí, křížkem atp. se zaměřuje a střílí se shoulder buttony. Takhle alespoň můžeš chodit zatímco míříš, takže jsem si třeba zamířil na zeď, vyšel zpoza zdi a rovnou odpráskl jednu potvoru :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 no na ovládání se musí zvykat já jsem rád že je tam ten gyrosenzor,protože s tím to de opavdu mnohem líp než zaměřovat analogovou páčkou to mi furt ujede a nemůžu se nikdy do tý potvory trefit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Ja uz od rana hraju, je to bomba:) Nechcete nekdo zkusit multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 sekají se mi naprosto veskere internetove funkce na 3DS totalne zpomalene secko prohlizec a eshop. Nemuze to byt Wi-Finou kdyz mi na Pc internet jede jak po másle, sedim u ni blizko, je to zarucene kvalitni Wi-fina protoze me vzdy internet pres tuhle wi-fi sel. Kdyz si dam connection test na 3DS tak se provede do nekolika sekund a hlasi ze je vse v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 No urcite ti to nepojede stejne rychle jako na pc, je to o neco pomalejsi s tim nic neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Koukám, že tahle sekce je nějáká mrtvá, mluví se teď hodně o vitě no :D Přemýšlím o tom Resident Evilu s tím dalším joystickem ale štve mě, že to nintendo neudělalo už do hw, sou o krok pozadu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Njn, tady nikdy nebyla nikdy nejak extra velka nintendacka komunita......obvzlast v porovnani s PSP.....navic samotne 3DS mi prijde na to, ze ma za sebou uz skoro rok zivota takove dost "mrtve" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 To jo, před chvílí sem postahoval dema a musím říct nic moc :/ Coocing mama... No o n íse bavit ani nebudu. Sneak eater slušný ale zklamal, zatím asi nejlepší je RE: Relevations ale furt to tak ňák není onom nevím, čím to je. Fakt uvažuju o tý vitě a přemýšlím, že 3ds prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zrovna u RE bych řek že je ten druhej analog skoro k ničemu, podle mě je hra takového rázu možná lepší bez něj. 3DS je (tady na fóru) mrtvé pravděpodobně proto že na něj neni flash, CFW, jb :) A taky proto že na něj nejsou hry. Repsektive jsou ale dělej se do tří kategorií - HD remaky, tisíckrát recyklované série (tím nechci říct že třeba Mario Kart nebo Ocarina of time jsou špatné hry) a odpad. Ani jedna z nich mě moc neláká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Je to tak no, těch dobrých titulů jako vychází na pc/xbox/ps3 je asi bohužel nula. Zajímá mě jak dopadne PS vita le vzhledem k zábavnosti 3ds ho prodávám, možná vita zklame ale je to druhý pokus, první nevyšel a nehodlám se kněmu vracet. Je pravda, že před tím sem měl DSi a PSP 1001 - Asi druhá verze která se prodávala, přímo z japonska :) a bavilo mě víc psp, 3ds je trochu lepší jak DSi co se týče celkového dojmu ale musím říct, že asi stále psp nad 3ds :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Ona ani tak tu nebyla ta komunita velka.....ale ted je problem prave s hrami, ja osobne mam kvuli tomu chut 3DS prodat.....stejny duvod, proc jsem kdysi prodal Wii, malo kvalitnich her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Taky mám chuť prodat 3Ds kvůli hrám, mám sice zeldu, maria a mariokarts ale už mi to asi nepřijde tak zábavné jako před lety :/, wii mám protože je dobrý když se sejde rodina nebo přátelé a zelda mě udrží na dlouhé hodiny :D Jsem rozhodnut, že chci vitu místo 3Ds, pro začátek alespoň zkusit. Každá nová hračka chvilku vydrží ať už je špatná nebo dobrá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Taky bych ted radsi menil za Vitu, ale vzhledem k tomu kolik za hry normalne utratim si pockam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 ja momentalne sice tiez nemam co hrat na 3ds ale rozhodne nemam v plane ho predat...koli vite uz vobec ne...este sa chysta kopec peciek ktore si chcem zahrat...to ze su v eshope slabe dema neznamena ze to su vsetky hry ktore momentalne su nove...napr prave vysiel aj tekken ktory tu este zatial nikto ani nespomenul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 A nechtěl by si kdyžtak ode mne koupit nějaké hry? :) kdyžtak v sekci prodám... ;) Já už sem rozhodnut, že kupuju vitu, až se zase oběví nabídka třeba za 5000, jinak na hry si počkám no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 nechces vymenu dal bych ti zeldu oot s plakate, zlatou krabicku z MK7 edit(26.2.) : Takže dnes má Nintendo 3DS jeden rok života za sebou a stále žádný hack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 @lacodekany diky ale ne...vsetky hry co ponukas mam doma + este nejake dalsie...okrem peska...fotbal ma nebavi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Ok kein problem :) Jinak jaké hry ještě máš? chtěl bych kdyžtak zkusit něco nového :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.