Kuliss9 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Ahoj už jsem to po půl roce nevydržel a musím si stěžovat na tohoto uživatale Kyle Reese a zeptat se vás pokud na něj nemáte nějaký kontakt bohužel ani moderátoři mi zatím nebyli moct schopni pomoci. V prosinci jsem s ním měnil moji hru Star Wars The force unleshead za jeho GTA IV, psal jak to potřebuje pro bráchu k vánocům a tak jsem to odeslal ihned jak jsme vyměnili adresy, že to pošleme ve stejný den a od té doby se ozval už jen 1x s tím, že mu hra došla a ať napíši jestli přišla i mě tak jsem odepsal, že zatím ne. Od té doby se s ním snažím spojit skrz console-forum, ale neodepisoval a poslední přihlášení má 4.1.2010. Jeho adresa je Halouzka Jan slavkov u brna 68401 spitalska 772, myslíte, že by jste mi mohli nějak pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 !!!REFRESH!!! nikdo nic? Ani autoři fóra by mi nemohli pomoci jestli se tu neobjevuje někdo se stejnou IP adresou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jednou, už to bude tak rok a půl zpátky sem s nim obchodoval. Tohle je jeho icq, ještě ho tam mám uloženýho a měl by to bejt on. Jak často se tam objevuje nevim, snad ti to pomůže... 436-618-223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Díky moc zkusím se s ním přes to spojit, ale moc šancí si už opravdu nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 doporučil bych ti nasednout na vlak(nebo jestli máš auto) a dojet až k němu ten pak bude koukat jak .... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 doporučil bych ti nasednout na vlak(nebo jestli máš auto) a dojet až k němu ten pak bude koukat jak .... :lol: To si piš, ten sopl by si to zasloužil, ale to asi za tu cenu nikomu nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Hele, mít řidičák, tak tě hned svezu (motorka), bohužel ho ještě nemám (cca za rok). Ale být tebou, neváhám a prostě tam dojedu. Posral by se jen by tě viděl :) Vem si sebou třeba dva kámoše ještě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 No řidičák na auto mám od minulého pátku tak se trochu vyjezdím a pak bych tam možná s pár kamošema dojel :D akorát nevím jestli se mi to vyplatí jet z Kolína do Brna kvůli té hře :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 to asi nevyplatí ale bude prdel ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Jde o princip.. on si rika ze to za to nikomu nestoji me by to za to taky nestalo a nejel bych tam ale kdyztam pojedes tak se tam z tebe posere a mozna ti to zaplati abys ho nezmlatil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 To je ňáká 200 km štreka a dalších 200 km zpátky, bylo by dobrý i mít dálniční známku, a kdybych jel za nim já tak by mi tu cestu ještě hezky zaplatil! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Stejnak si ale myslím, že se tu na fóru stále pohybuje akorát pod jiným Nickem, nebylo by možné ho vyhledat podle IP ADRESY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Na jeho IP adrese jsou tyto účty: 01976543 arthas menethil halojaho Kyle Reese Redfield.CH Může to ale samozřejmě být běžná sdílená IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Tekku děkuji moc zkusím napsat na tyto účty i když vím, že moje šance je mizivá a budu tam muset asi dojet a trošku si s ním pohovořit s očí do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Když už je tu ten Topic mužete zkontrolovat IP užívatele Ege ? Podle mě je to iloveyou nebo jak se jmenoval a je to podvodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Když už je tu ten Topic mužete zkontrolovat IP užívatele Ege ? Podle mě je to iloveyou nebo jak se jmenoval a je to podvodnik To ale není žádná novinka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Tak jsem před těma zhruba 2 měsící díky vám našel tohoto uživatele pod nickem arthas menethil slíbil jak dokonce Listopadu ta hra přijde, ale koukal jsem, že od 18.10. zase zde na foru nebyl nemohl by mi nějaký mód pomocí IP adresy zkusit dohledat jestli nemá nový nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 REFRESH prosím moderatory o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 REFRESH moderátoři prosím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Nikdo není ochoten nápomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 muzes se domluvit s legionem uz ma ridicak :D jinak rada do budoucna pokud s nekym vymenujes poprvy nech ho poslat prvniho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Nechcem nikoho uraziť, ale vymieňanie hier je hovadina ako voda v koši. Niečo podobné by ma v živote nenapadlo a nie to ešte cez net s niekým koho osobne nepoznám. Iné je to pri kupovaní. Slavkov u Brna je historická lokalita aj s mohylou napoleónskych vojen tak, že pokiaľ máš rád históriu tak si tam odbehni, daj mu jednu na nos a cestou späť si urob exkurziu po múzeu. Celkom dobre strávený deň. A keď by si mal ešte viac času zoo Zlín nie je ďaleko. Hajzlom sa netreba hrať, podobní ľudia ako tento toho nenechajú a jediné čo na nich platí je rozšliapnutý ksicht. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 u slavkova maj jidlo na nadrazi menicko za 69 KC i s perlivou vodou, tak tam zajed a rovnou se muzes najist :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Chtělo by to zjistil nick pod kterým se zde pohybuje nyní, ale to je jedno možná ho tam až bude hezky v létě překvapím podívám se do Slavkova na trošku historie a když už tam budu tak se stavím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Ja bydlim kousek od Slavkova. Zkusim zjistit, kdo to je... edit: mam jeho fb, kdyby jsi chtel. muzes ho kontaktovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.