Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kyle Reese


Kuliss9

Recommended Posts

Ahoj už jsem to po půl roce nevydržel a musím si stěžovat na tohoto uživatale Kyle Reese a zeptat se vás pokud na něj nemáte nějaký kontakt bohužel ani moderátoři mi zatím nebyli moct schopni pomoci. V prosinci jsem s ním měnil moji hru Star Wars The force unleshead za jeho GTA IV, psal jak to potřebuje pro bráchu k vánocům a tak jsem to odeslal ihned jak jsme vyměnili adresy, že to pošleme ve stejný den a od té doby se ozval už jen 1x s tím, že mu hra došla a ať napíši jestli přišla i mě tak jsem odepsal, že zatím ne. Od té doby se s ním snažím spojit skrz console-forum, ale neodepisoval a poslední přihlášení má 4.1.2010. Jeho adresa je Halouzka Jan slavkov u brna 68401 spitalska 772, myslíte, že by jste mi mohli nějak pomoci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Tak jsem před těma zhruba 2 měsící díky vám našel tohoto uživatele pod nickem arthas menethil slíbil jak dokonce Listopadu ta hra přijde, ale koukal jsem, že od 18.10. zase zde na foru nebyl nemohl by mi nějaký mód pomocí IP adresy zkusit dohledat jestli nemá nový nick?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...

Nechcem nikoho uraziť, ale vymieňanie hier je hovadina ako voda v koši. Niečo podobné by ma v živote nenapadlo a nie to ešte cez net s niekým koho osobne nepoznám. Iné je to pri kupovaní. Slavkov u Brna je historická lokalita aj s mohylou napoleónskych vojen tak, že pokiaľ máš rád históriu tak si tam odbehni, daj mu jednu na nos a cestou späť si urob exkurziu po múzeu. Celkom dobre strávený deň. A keď by si mal ešte viac času zoo Zlín nie je ďaleko.

Hajzlom sa netreba hrať, podobní ľudia ako tento toho nenechajú a jediné čo na nich platí je rozšliapnutý ksicht.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu