Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj už jsem to po půl roce nevydržel a musím si stěžovat na tohoto uživatale Kyle Reese a zeptat se vás pokud na něj nemáte nějaký kontakt bohužel ani moderátoři mi zatím nebyli moct schopni pomoci. V prosinci jsem s ním měnil moji hru Star Wars The force unleshead za jeho GTA IV, psal jak to potřebuje pro bráchu k vánocům a tak jsem to odeslal ihned jak jsme vyměnili adresy, že to pošleme ve stejný den a od té doby se ozval už jen 1x s tím, že mu hra došla a ať napíši jestli přišla i mě tak jsem odepsal, že zatím ne. Od té doby se s ním snažím spojit skrz console-forum, ale neodepisoval a poslední přihlášení má 4.1.2010. Jeho adresa je Halouzka Jan slavkov u brna 68401 spitalska 772, myslíte, že by jste mi mohli nějak pomoci?

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
Odesláno

Nechcem nikoho uraziť, ale vymieňanie hier je hovadina ako voda v koši. Niečo podobné by ma v živote nenapadlo a nie to ešte cez net s niekým koho osobne nepoznám. Iné je to pri kupovaní. Slavkov u Brna je historická lokalita aj s mohylou napoleónskych vojen tak, že pokiaľ máš rád históriu tak si tam odbehni, daj mu jednu na nos a cestou späť si urob exkurziu po múzeu. Celkom dobre strávený deň. A keď by si mal ešte viac času zoo Zlín nie je ďaleko.

Hajzlom sa netreba hrať, podobní ľudia ako tento toho nenechajú a jediné čo na nich platí je rozšliapnutý ksicht.

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu