pilulkin Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 V nabídce PS+ to zatím nenajdeš, musíš si hry ručně vyhledat. Ty Borderlands vidím stejně blbě, ale když je hodíš do košíku a jdeš platit, tak je to free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 I když je vyhledám ručně, tak u nich vidím cenu a pokud si je chci přidat do košíku, vyskočí hláška, že nejsem způsobilý to koupit nebo stáhnout... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 tak čučim jak hulka.. když jsem odhlašen na webu PSstore tak mam B2 free pro PS+ když se přihlasim je tam za plnou pálku, když dam add to card tak mi to napíše že to neni pro mě přístupné k koupi ani ke staženi.. v PSstore (v konzoli) to taky neni pořad k mani... nějaké rady? Rád bych večer B2 rozfičel na plny kule :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Uz mi jde tahat vse az na B2... You are not eligible to purchase or download this content. Holt asi musime pockat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 delalo mi to to same u toho B2 kdyz jsem byl lognuty tak za prachy a kdyz ne tak free, tedka uz to vidim normalne,ale kdyz to dam hodit do kosiku tak to vyhodi tu hlasku ze nemuzu, nezbyva asi nic nez chvili pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) spousta lednových slev...ach jo može peněženka se prohne http://blog.eu.playstation.com/2013/12/24/the-playstation-store-january-sale-starts-today/#more-161229 Crysis 3 ze 1700Kč na 170Kč...mě poser Dead space 3 za 190Kč...si snad dělají prdel Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Tak nevím, kde jste to našli, já teda nic nového v nabídce PS+ nemám a to mi za 32 minut Plusko vyprší :D tak to už ti to může být jedno, ne? :D Kdyby někdo chtěl napůl koupit z těch slev nějaké AC nebo Battlefield 4 tak se hlásím) E: Crysis 3 ze 1700Kč na 170Kč...mě poser 2 příspěvky za sebou jsou zakázané, natož 3 :dozey: Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Chtěl jsem to koupit teď, protože do konce ledna budu hrát minimálně... Takže Plusko koupím až ke konci ledna no =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 ok, sem se nechal unést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 ahoj vsichni mam problem, 23.12. 2013 mi koncil PS plus porad mi chodili maily at si to prodlouzim, ale ja nechtel tak jsem je ignoroval a jake nebylo moje prekvapeni kdyz jsem ted zjsitil ze mi automaticky stahli 1299 korun, takze to mam zase na rok, nevite jak tomu predejit, diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Založil jsis topic s tímto problémem, ikdyž tady už jeden topic o PS+ je. Já jsem ti tam odpověděl na tvojí otázku a upozornil tě, že se jedná o duplicitní téma. A co ty neuděláš, zeptáš se znovu tady... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) no jasne se tu absolutne nevyznam :-) rikal jsi v nastaveni ale v nastaveni PS3 nic nemuzu najit, no jeste jsem se prihlasil do uctu sony a tam jsem v kolonce penezenka zakrtnul Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content na NO je to ono??? Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem distephano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Nejsem teď u PS3, takže nevím, jestli to je přesně takhle, ale snad ano - v menu: Account Management - Transaction Management - Services List - PS+ subscription a tam to vypneš. Nebo druhá možnost, jak píšeš, přes web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Myslíte, že Crysis 3 z PStore bude s cz titulky? A co třeba The last of us nebo Beyond Two souls? Děkuji za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Myslíte, že Crysis 3 z PStore bude s cz titulky? A co třeba The last of us nebo Beyond Two souls? Děkuji za odp. Jo cz titulky tam jsou :) TLOU a Beyond by taky mely být ale to nemám ale crysis 3 teď hraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahoj, jde na jedné konzoli na dvou uživatelských účtech se připojit k jednomu PSN účtu? Mě to právě nějak nefunguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 a proc by jsi to proboha chtel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Kvůli savum aby bratr měl vlastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Hm, ale proč se přihlašovat se stejným PSN? Založ mu nový, budou se mu i načítat jeho trofeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tousak Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 A bude možný využívat rozšíření BF4 když se stahuje přes PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 na usa store bude bioshock infinite, dmc, tales of brothers vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayman1468625520 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Když si teď koupím hru a smažu ji tak potom v bodoucnosti si ji můžu zase stáhnout bezplatně? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ano, vždy jí najdeš v Download listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Nevíte kde se dá sehnat levnější roční PS+ na EU účet než na PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Určitě zkus pokutovat na netu a taky v obchodech. Neušetříš extra balík, ale ceny bývají lepší než na psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.