Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak čučim jak hulka.. když jsem odhlašen na webu PSstore tak mam B2 free pro PS+ když se přihlasim je tam za plnou pálku, když dam add to card tak mi to napíše že to neni pro mě přístupné k koupi ani ke staženi.. v PSstore (v konzoli) to taky neni pořad k mani... nějaké rady? Rád bych večer B2 rozfičel na plny kule :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spousta lednových slev...ach jo može peněženka se prohne http://blog.eu.playstation.com/2013/12/24/the-playstation-store-january-sale-starts-today/#more-161229

Crysis 3 ze 1700Kč na 170Kč...mě poser

Dead space 3 za 190Kč...si snad dělají prdel

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

Tak nevím, kde jste to našli, já teda nic nového v nabídce PS+ nemám a to mi za 32 minut Plusko vyprší :D

tak to už ti to může být jedno, ne? :D

Kdyby někdo chtěl napůl koupit z těch slev nějaké AC nebo Battlefield 4​ tak se hlásím)

E:

Crysis 3 ze 1700Kč na 170Kč...mě poser

2 příspěvky za sebou jsou zakázané, natož 3 :dozey:

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

ahoj vsichni mam problem, 23.12. 2013 mi koncil PS plus porad mi chodili maily at si to prodlouzim, ale ja nechtel tak jsem je ignoroval a jake nebylo moje prekvapeni kdyz jsem ted zjsitil ze mi automaticky stahli 1299 korun, takze to mam zase na rok, nevite jak tomu predejit, diky :-)

Odkaz ke komentáři

Založil jsis topic s tímto problémem, ikdyž tady už jeden topic o PS+ je. Já jsem ti tam odpověděl na tvojí otázku a upozornil tě, že se jedná o duplicitní téma. A co ty neuděláš, zeptáš se znovu tady...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO

Odkaz ke komentáři

no jasne se tu absolutne nevyznam :-) rikal jsi v nastaveni ale v nastaveni PS3 nic nemuzu najit, no jeste jsem se prihlasil do uctu sony a tam jsem v kolonce penezenka zakrtnul Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content na NO je to ono???

Upraveno uživatelem distephano
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu