Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

osobně mi příjde MGR lepší než GOW, já vim je to odvážné tvrzení ale nemožu si pomoct. Jedna z mála her, kterou jsem po titulcích rozjel na new game+ a krycí systém je taky boží, né jak trapný L1 :P

EDIT!

Od tohoto měsíce(tedy jestli jsem ten post správně pochopil) budou pro PS3 už jen 2 hry

originální post link

From this month PlayStation Plus membership users will be given access to two PlayStation 3 titles. The PS Vita monthly updates are remaining the same and members will have access to two new PS Vita titles every month. Good news is that with the impeding launch of PS4, the great news for PS Plus members is that existing membership automatically covers PS4 as well as PS3 and PS Vita, so watch this space!”

Upraveno uživatelem seth123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hry na Vitu super! Bohužel pro ps3 pro mně nic zajímavýho, ale co stejne nemám čas na jiný hry krom NHL a gta :)

Myslíte, že po přidání hry z ps+ na ps4 do fronty přes pc či jiný systém mi půjde stáhnout do ps4 nejdříve za rok? Neplánují koupi moc brzo.

Odkaz ke komentáři

http://cz.playstation.com/playstationplus/ na rok to stoji 1299 dostavas hry na vitu a ps3 a asi od prosince i na PS4 hry co stahnes zadarmo budes moct hrat jen po dobu co mas zaplacene PS+,ale hry ktere si koupis se slevou PS plus ti zustanou, tady mas ukazane jake tam ted jsou https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME kazdy mesic se 2 hry na kazdou konzoli obmeni tedka na listopad tam bude toto:

23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance

23rd October: Remember Me

23rd October: Oddworld Strangers Wrath

23rd October: MotorStorm RC

Odkaz ke komentáři

Cau mam zase po delsi dobe PSko a premyslim nad tim PS+...jaky jsou vyhody a hry atd?

A kolik to stoji na rok(jestli to tak vubec je) a s hrama co jsou zadarmo je to tak ze si stahnu a uz jsou moje?

Koukal jsem ze jsou pry jen po dobu co mam PS+

Co kdyby jses podival na internet, misto toho, aby ti to nekdo napsat...

E: nebo se alespon podival tady na foru. http://console-forum.net/showthread.php?t=144256

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

http://cz.playstation.com/playstationplus/ na rok to stoji 1299 dostavas hry na vitu a ps3 a asi od prosince i na PS4 hry co stahnes zadarmo budes moct hrat jen po dobu co mas zaplacene PS+,ale hry ktere si koupis se slevou PS plus ti zustanou, tady mas ukazane jake tam ted jsou https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME kazdy mesic se 2 hry na kazdou konzoli obmeni tedka na listopad tam bude toto:

23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance

23rd October: Remember Me

23rd October: Oddworld Strangers Wrath

23rd October: MotorStorm RC

Jo diky moc :)

Co kdyby jses podival na internet, misto toho, aby ti to nekdo napsat...

E: nebo se alespon podival tady na foru. http://console-forum.net/showthread.php?t=144256

Kdyby se kazdej koukal na internet nemuseli by bejt fora...

BTW docela usmevnej prispevek bez mozku...stves se ze se mam kouknout na net aby mi nikdo nemusel psat...ale i tak na to reagujes....+1 jeden bludistak pro tebe :)

Odkaz ke komentáři

To proto, aby můj připspěvek měl alespoň nějaký smysl a ne jako ten tvůj. Je zřejmé, že vůbec nechápeš význam fór.

A to že jsi jen líný a neschopný si sám něco najít na internetu svědčí o tom, že to ty jsi nepoužil mozek, při psaní toho příspěvku. :)

sorry za ot

Odkaz ke komentáři

nezkoušel jste někdo tu betu Dark Souls 2 a pokud ano, jaký to bylo?

já jsem dnes našel v poště email z 10.10. s redeem kódem ke stažení, ale beta byla spuštěna pouze večer 12.10. na dvě hodiny a znovu bude funkční October 27th from 07:00 - 10:00 AM GMT / 08:00 - 11:00 AM GMT+1.

post-46689-14687169250437_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nezkoušel jste někdo tu betu Dark Souls 2 a pokud ano, jaký to bylo?

já jsem dnes našel v poště email z 10.10. s redeem kódem ke stažení, ale beta byla spuštěna pouze večer 12.10. na dvě hodiny a znovu bude funkční October 27th from 07:00 - 10:00 AM GMT / 08:00 - 11:00 AM GMT+1.

[ATTACH=CONFIG]22785[/ATTACH]

tak to mas asi smolika co? aspon ten muj kod se musel pouzit do 14.10. bylo to prima a uz se tesim na dalsi termin

Odkaz ke komentáři

Nevim co to resite v psn+ kdyz to s tim nema nic spolecneho, co takhle si vyhledat forum dark souls 2??!!! Jinak je tam presny cas a datum kdy byli servery spusteny, predtim ani potom to nejde...

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2

co já vim, že kód neposlali kvůli tomu, že mám PS+ a stejně se mi jinej topic nechtělo hledat. přesnej čas dalšího spuštění jsem ti napsal červeně, ale stejně je to ho.vno beta na dvě nebo tři hodiny jednou za 14 dní:), já nemam čas, kdy si vzpomenou, to má běžet normálně 14 dní v kuse, FF14 bylo taky ímrvére vypnutý...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu