ladislavczech Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Taky vám vypadává PS3 FTP server? Já třeba nahrávám hru o velikosti 6GB a v půlce to odpojí a nejde se připojit... jedina hra ktera šla nahrát je mafia 2 jinak to vypadava EDIT: už jsem to vyřešil... změnil jsem FTP program místo FileZilla používám FlashFXP a už nemám žádný problémy... dokonce se přes tento program rychleji stahuje hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 ztratil jsem nit - je ted hrani her pres JB detekovatelne a banovatelne? Jednu chvili to vypadalo, ze to bude nedetekovatelne, ale pak to utichlo a ted nevim, jaka je aktualni situace. Pokud pouzivas stealth verzi, tak by to nemelo byt detekovatelne, jelikoz to ma ID shodne jako Modern Warfare 2. Samozrejme nikdo nevi jak dalece ma Sony pristup do firmware a co vse muze vzdalene zjistit. Zatim ale k zadnemu banu nedoslo a takhle by to nemelo byt detekovatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Neohlášili vývojáři práci na FW 3.50? Já blbec kvůli demu fify updatoval a teď nemohu mít JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Ne, stále zatím varují i před aktualizací na 3.42, natožpak 3.50 Ty informace jsou tady už dlouho, daleko před vydáním dema Fifa 11, v tuto chvíli máš prozatím bohužel co se JB týče smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Asi už to tu bylo, ale: Musim pokazde vytahovat kabel ze SLIM PS3 před "aplikací" jailbreaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Bude fungovat jailbreak i na hry ktere podporuji Move? chci si totiz koupit ps move starter, ale nvm jestli do budoucna se vyplati co se tyce JB ps3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Ano, fungovat to bude, sám mám objednaný jailbreak i move. A viděl sem už hry na move ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Čaute všichni, zvažuji koupi tohoto zařízení http://ps3break.cz/product.php?id_product=10. Co vy na to říkáte. Mám otázku, jestli potřebuju i vypalovačku Blu ray disků nebo jestli stačí stáhnout hru a hodit ji na externí hadr 1TB. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Potrebujes vypalovacku blu-ray disku a hry stahujes primo z www.fbi.gov ... :roll: :dozey: Ne, hry si stahujes na externi HDD.. zadnou vypalovacku nepotrebujes. Proboha.. je tak tezky si precist topic hned vedle tohoto, kde je VSE napsane? EDIT: jo a za tu cenu, za kterou to je na ps3break.cz by to koupil jenom silenec, ktery spatne vidi. Na aukru muzes koupit Teensy za nejakych 7 stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Já vím byl to asi hloupý dotaz. Takže já si koupím to teensy, nainstaluji jak je uvedeno v tom návodu, pak připojim k PS3 a můžu hrát jo? A firmware musím mít 3.41 že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 kdyz nakopiru hry pres ftp do ps3 a v back up je chci spustit, tak nejedou, je neco co se musi udelat aby to jelo? cetl jsem tu cosi s updatem ale ty jsem vymazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Tak v PS3 musí být hlavně originální disk s nějakou hrou.. hlásí to nějakou chybu? kdyžtak jakou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Popikos: ano musis vytahovat kabel vzdy pri prvnim nabootovani PS3 do JB modu... ja si udelal na ten kabel vypinac :) ten konektor by za chvilku odesel a to jiskreni taky neni zrovna idealni....nebo to strc do vypinatelnyho prodluzovaku. Nekdo se tu ptal na MOVE... ano funguje uplne normalne pro jeho funkcnost je nutne mit min 3.40 v nasem pripade 3.41 a stazeny MOVE-hry normalne jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 nehlasi to nic jen sviti cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Sakra, sakra chtělo by to vymyslet nějaký downgrade pro vocasi jako já, který updatovali :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 PSgroove nepodoruje Backup Manager na některých zařízeních - Třeba iPhone (Backupy tam jsou blokované, zalohovat jde) btw.: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44846 Jinak zdravím, jsem z5...byl jsem v nemocnici...Zitra pshax bude normalne aktualizovan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 PSgroove nepodoruje Backup Manager na některých zařízeních - Třeba iPhone (Backupy tam jsou blokované, zalohovat jde)btw.: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44846 Jinak zdravím, jsem z5...byl jsem v nemocnici...Zitra pshax bude normalne aktualizovan Proto mi to nejede, jel mi zatim jen infamous a pouzivam iphone zatim cekam na teensy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Zdravím budu kupovat slim.....nevím,jaký tam bude firmware (nevím,jak dlouho ho už mají na skladě)...když tam bude třeba 3.30...dalo by se to nějak aktualizovat na 3.41??? aby mi fungoval move??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 No samozřejmě, že dalo. Stáhneš si jednoduše Update 3.41 z netu, hodíš na flashku a updatneš. Bez 3.41 by ti nešel ani JB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 No samozřejmě, že dalo. Stáhneš si jednoduše Update 3.41 z netu, hodíš na flashku a updatneš. Bez 3.41 by ti nešel ani JB... a máš nějaký odkaz?? please...kde se to dá stáhnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 a máš nějaký odkaz?? please...kde se to dá stáhnout.... podivej se pshax.cz projdi si to tam a odkaz nas stahnuti najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 FW 3.41 : http://download.chip.eu/cz/Playstation-3-Firmware_542984.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 jo díky.....dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 @Nil3E: Vítej zpátky a zdráv...novinky tu chyběly, tak jsem občas zaskočil, teda i když ne tak kvalitně jako ty...sry, za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.