Prdeluk Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj nenasel jsem toto téma a nebo ne odpověď kterou jsem chtěl slyšet tak se ptám mám regoero 4.50 + stealth a chci si zahrát battlefield 4 multiplayer je to možné ? Při zapnutí hry mi chce něco aktualizovat mohu tuto aktualizaci povolit ( 1.50 ) nebo dojde k brick ? děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) Pánové, potřeboval bych využít Vašich zkušeností. Mám ROGERO 4.5 a udělal jsem si v Multimanu Back-up NHL 14. Když to však chci pustit z té zálohy z disku, při tom přepínání mezi Multimanam a úvodním meny mi to vždycky zmrzne tak, že pomůže jen tvrdý restart. Na obrazovce se objeví akorát takové příčné přerušované pruhy. GTA V jsem přitom zálohoval a spustil z disku bez potíží - tím samým postupem. Takže hypoteticky by chyba nemusela být ve mně. :-) Nemáte prosím ánung, čím by to mohlo být? Velice děkuji, Honza ----------------------------- Vyřešeno. Stačilo z nastavení vyhodit BD Mirror a Direct Boot a jede... Upraveno Leden 10, 2014 uživatelem rak038 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiguf Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Cobra ODE v ČR - přidali jsme na shop http://wigishop.cz/cobra-ode-pro-ps3 Cobra ODE emulator - jsou dvě verze (Standard/QSV,liší se cenou, příslušenstvím a kompatibilitou) za zaváděcí ceny pro předobjednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakus Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 vite nekdo o nejake gamese na co uz nestaci REBUG 4.46.1 REX EDITION ??? REBUG 4.46.1 REX EDITION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek92 Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč když ve hře Moto GP 2013 pustík multiplayer a chci se připojit do online hraní tak mi to napíše: "Connection to PlayStation Network has been lost. You are being returned to the main menu". Nevíte někdo co s tím ?? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Je nyní možné jailbreaknout PS3 500GB super slim? fw je 4.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Cobra ODE, jina moznost neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 A stojí to za to? Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Ahoj, chtel bych se zeptat jestli ten program lze nainstalovat i na OFW? nebo musim mit CustomFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Jakej program? To by mě zajímalo co je důvodem k oprášení půl roku starého tématu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 No jsem tu čerstvě registrovaný takže jsem si nevšiml že už se to tu rozebíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon Salvatore Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Ahojte som tu úplne nový aj na tejto stranke aj v hackovaní. A chcel by som sa opýtať mám PS3 slim 4.78 dalo by sa tam dostať Package Manager? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Stačilo by tému automaticky zamknúť ak sa dlhšiu dobu neoprášilo vlákno, ale to nechám na adminoch..no ale na margo dinoco....: jedna podstatná rada, kto nevyužil dobu ps3 kedy sa prechádzalo ofw 3.5. a vyššie, tak každé laborovanie s konzolami novšieho data je k ničomu. Jednoducho všetky úpravy cfw pochádzajú z úpravy staršej 3.50. Doporučujem túto tému dať k ľadu, rozšíriť FAQ (taký hlavný výcuc). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lion0077 Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 prosim o radu jak mam nainstalovat multiman měl jsem ho tam ale asi jsem ho vymazai i z hrama měl jsem tam 24 her a zmizli prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate_gamer Odesláno Srpen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2016 Cus, hele nevite nekdo jestli se da jailbreakovat konzoli PS3 slim s CECH-3003a a s firmwarem 4.80? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plopik1 Odesláno Srpen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2016 prosimvas mam ps3 a nejdou mi nacitat hry co stim mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goda Odesláno Září 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2016 Ahoj,asi to tu je už uzavřené,ale za pokus nic nedám. Uměl by někdo udělat abych na ps3 fat hrál gta 5 s mód menu s kámošema co hrajeme normalně gta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikuru-san Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Díval jsem se na trailer attack on titan vyjde to na xbox one, ps4 a prý i na ps3, myslíš že nekecají že to dají na ps3? A prý vyjde tekken 7 na ps3, opět požaduji stejnu odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2016 Cus, hele nevite nekdo jestli se da jailbreakovat konzoli PS3 slim s CECH-3003a a s firmwarem 4.80?cech3xxxx nejde jailbreaknout zadnym cfw..jde na to pouze pajenim a letovanim napojit hw emulator cobra ode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Jailbreak už podle všeho není potřeba (minimálně, pokud člověk disponuje fw. 4.70) a to, co se týče všech PS3, viz. odkaz níže... http://www.ps3hax.net/2016/11/ps3-ofw-4-70-tools-run-pirated-games-ps3-ofw-4-70-consoles-without-any-ode-idps/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2017 Zdravim mam Prvni PS3 Fat 60Gb CECHC04-PAL, bohuzel nejnovejsi FW 4.81 muzu PS3 Hacknout nebo musim prvne Downgradovat na nizsi FW? Na teto konzoli jedou plnohodnotne PS2 a PS1 hry, vcetne savu her! Dokonce nacita lepe jak PS1 nebo 2. Po hacknuti pojedou nadale originalni hry PS1,2,3??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexaurinko Odesláno Listopad 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2017 Cavko. Mám Ps3 Chipnutu. Má soft pod 3.55. Čo sa stane ak sa náhodou nechcené upgrade? Chalanov mi vravel ze sa zničí chip. Čo potom skonzolou. Vyhodiť? ;-)) Cavko. Mám Ps3 750Gb Chipnutu. Má soft pod 3.55. Čo sa stane ak sa náhodou Nechcene upgraduje? Chalanko mi vravel ze sa zničí chip. A môžem konzolu vuhodit? Čo potom skonzolou.? som zelená u konzol a kúpil som Chipnutu softwarovo Ps3 so fw pod 3.55 a stále to chce upgradnut existuje niečo ako tomu zamedziť? Ozaj ktoré tlačítko na joystick u sa označuje ako back, totižto neviem a mam ho stláčať pri zapínanie konzoli aby sa neupgradla dik. Lexx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2017 V nastavení konzoly prepni automatic update na manual, odpoj konzolu od internetu.....inak téma je dosť stará a neaktuálna, ak je problém zadaj hladať tému určite sa to riešilo, sem už nikto nechodí..off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.kralik@email.cz Odesláno Prosinec 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2017 Ahojte sháním ps3 s JB prosím o info díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XxMaJoRxX Odesláno Prosinec 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 Čau chci se zeptat mam ps3 a v něm celkem dost her z playstoru. je od kámoše byl tam i jeho účet na playstore jenže nějak zmizelo jeho heslo. Tak sem si založil svůj účet hry tam furt sou jen nejdou už zapnout že jo. Chci se zeptat da se s tím něco dělat aby mi zas hry šly nebo je budu muset znovu koupit? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.