CiD Odesláno Červenec 20, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2016 Je to ted tuším formou vyhledávní, čili začni psát název tématu a mělo by ti to najít ;) např. když ted prodávám grafiku a název mám P/ AMD Radeon R9 290X Vapor-X 8GB, tak to zkopíruj nebo začni psát P/ AMD Radeon..... atd.
Mandaz Odesláno Červenec 20, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2016 potvrzuji slova CiDa, teď jsem dával pozitiváka panu velkotovárníkovi a vše funguje jak píše CiD reagoval na 1
djbrouk Odesláno Červenec 20, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2016 Tak máš pravdu,už jsem taky našel správné téma...,díky.
JohnnyX360 Odesláno Červenec 21, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2016 před 11 hodinami, BlackFrogg napsal: V pc me jede ale v mobilu přes tapatalk Bohuzel Jsem na tom stejne log pres tapatalk nefunguje
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2016 V 20. 7. 2016 at 7:13, xmod napsal: Po upgradu mi furt nějak nejde Tapatalk. Buď se nepřihlásí vůbec nebo vidím stará témata, která po prokliku končí chybou. V 20. 7. 2016 at 18:11, BlackFrogg napsal: V pc me jede ale v mobilu přes tapatalk Bohuzel před 13 hodinami, JohnnyX360 napsal: Jsem na tom stejne log pres tapatalk nefunguje Tapatalk by měl už opět normálně běžet. Když tak vyzkoušejte a dejte vědět. V 20. 7. 2016 at 16:02, SAIXX napsal: Vcelku nedůležité pro mě, ale pro vás snad ano - pokud na hlavní stránce dám procházet a vyberu chat vyhodí to hlášku, že nemám přístup. Pokud je to schválně omlouvám se + jen otázečka: proč mi ukazuje počet příspěvků 945 když včera to ještě bylo cca 1200? Jinak za Tapatalk bych byl taky rád EDIT: ještě bych poprosil o smazání účtu (zda-li je možné) SAIXX01, kdysi mi ho právě ani nevím jak vytvořil právě tapatalk a tento účet vůbec nepoužívám a nebýt resetu hesla co mi přišlo na mail ani bych o tom nevěděl. Díky Odkaz na chat byl odebrán. Byl přepočítán počet příspěvků. Proto to téměř všem pokleslo. Tapatalk běží a účet smazán. V 20. 7. 2016 at 17:49, Grand Theft Auto 2 napsal: Kde Zmizely Gamertagy pod Avatarem ? Zatím nejsou, pokud to půjde, opět je nahodím. SAIXX, JohnnyX360 a strejda999 reagoval na 3
xmod Odesláno Červenec 22, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2016 Potvrzuji funkčnost Tapatalku, díky
wopiczak Odesláno Červenec 24, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2016 za me osobne velke zklamani toto nove forum neprehledne zmatene, vse zbytecne velke... nove image slo urcite udelat i se zachovanim struktury " stareho" fora viz minimalne radkovani sekci na uvodu,
xmod Odesláno Červenec 25, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2016 V 22. 7. 2016 at 6:29, xmod napsal: Potvrzuji funkčnost Tapatalku, díky Tak zcela stopro to nakonec aspoň u mě zatím není. Nejdou mi zprávy (PM), jen se otáčí kolečko a nic se nezobrazí ani v přijatých ani v odeslaných. Procházení témat funguje
BlackFrogg Odesláno Červenec 26, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 Nevíte někdo proč pořad chodí ty zprávy Obat aborsi atd dost me to sere?????Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 před 5 minutami, BlackFrogg napsal: Nevíte někdo proč pořad chodí ty zprávy Obat aborsi atd dost me to sere????? Sent from my iPhone using Tapatalk Protoze nase forum je oblibene mezi spamboty, kteri se dostavaji pres ruzna overeni...
BlackFrogg Odesláno Červenec 26, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 Dekuju a ten tapatalk jede ale ne 100% docela me blbnou notifikace novych zpráv musím pak prolizat hlídat Cl je kde nového!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 26, 2016 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 před 11 hodinami, xmod napsal: Tak zcela stopro to nakonec aspoň u mě zatím není. Nejdou mi zprávy (PM), jen se otáčí kolečko a nic se nezobrazí ani v přijatých ani v odeslaných. Procházení témat funguje před 2 minutami, BlackFrogg napsal: Dekuju a ten tapatalk jede ale ne 100% docela me blbnou notifikace novych zpráv musím pak prolizat hlídat Cl je kde nového!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Diky za info, tapatalk co nejdriv zkontroluju a zkusim dat dokupy.
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 26, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 Mě zprávy fungují, ovšem s oznámením je to horší, to mi chodí pouze na tento topic a další se mi objeví pouze v aktualizacích.
Mandaz Odesláno Červenec 26, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 Saixx, pokud myslíš to, že se ti nezobrazují oznámení na temata, které jsi sledoval, tak si musiš na to tema upravit sledování. Upravit to jde na vrchu stránky vedle nadpisu je modrý obdélník sleduji. Ten rozlikneš a nastavíš Upozornit na nové příspěvky pomocí interního Upozornění. Standartně je tam prdlé Bez upozornění. Pak klikneš na nastavit a je to
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 26, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 Vše mám ;-) zkoušel jsem i odebrání a znovu přidání topicu a nakonec přeinstaloval Tapatalk a dokonce už ani na tento topic mě neupozornil :-/
Mandaz Odesláno Červenec 26, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 aha, tak to je moje chyba, myslel jsem že ti to blbne při prohlížení na pc/nějakém prohlížeči. Už to tu radši nechám na odborníkoch
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 26, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2016 Ne ne tam mi to cinká jak mám otevřený prohlížeč v pohodě hlavně ten váš chat [emoji1] a pokud ho otevřu až potom co někdo přidá příspěvek ukáže mi upozornění. Možná je problém přímo v Tapatalku a musí se čekat na update
djbrouk Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Mám dotaz,když chci poslat soukromou zprávu dotyčnému,co mi odpoví v tématu.Najedu na jeho jméno myší a volba poslat SZ nikde,předtím to tam bylo. To se dá už jen poslat sz ze svého profilu? Už to tam vidím tu obálku,sakra omlouvám se....
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Aktualizoval jsem tapatalk, minimálně notifikace by měli běžet. Vyzkoušejte to prosím. @xmod @BlackFrogg @SAIXX
valis1 Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 nešlo by dát na hlavní stránku nově vytvořená témata, jako to bylo předtím?
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 27, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 @Rixcz : prozatím díky, uvidíme zda pomohlo [emoji6]
Administrators Rixcz Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Právě teď, valis1 napsal: nešlo by dát na hlavní stránku nově vytvořená témata, jako to bylo předtím? Nové témata se zobrazují vpravo pod novýma příspěvkama.
strejda999 Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Jo hele, nevšiml sem si nikde archiv chatu. Je? Nebo bude?
xmod Odesláno Červenec 28, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2016 před 11 hodinami, Rixcz napsal: Aktualizoval jsem tapatalk, minimálně notifikace by měly běžet. Vyzkoušejte to prosím. @xmod @BlackFrogg @SAIXX Za mě Tapatalk po aktualizaci dobrý, už makají i PM
Moderators drak3go Odesláno Červenec 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2016 před 8 hodinami, strejda999 napsal: Jo hele, nevšiml sem si nikde archiv chatu. Je? Nebo bude? Archiv chatu lze zobrazit když posuvníkem vpravo na chatu sjedeš až úplně dolů a v ten moment tam můžeš kliknout na "Načíst další".
Recommended Posts