Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Samsung je QLED, coz je jen jinak pojmenovane SUHD a je to obdoba OLED od LG. Z tech dvou je Somy lepsi, ale ten za ten obri rozdil v cene to podle me nestoji. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 ja som mal za to, ze QLED oled nie je (nie len branding, ale technologicky), viz. tohle:http://diit.cz/clanek/qled-neni-oled ale nazivo som to ani nevidel, takze nevim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Proto jsem to dal do uvozovek Neni to OLED, ale je to panel, ktery se OLEDu nejvic blizi... Kdyby byl rozdil v cene 10 tisic, tak nereknu ani popel, ale tech 40 uz jsou zbytecne vyhozeny penize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 @majkom přesně na tenhle článek na Dittu jsem teď narazil a po jeho přečtení to může působit tak, že je úplně jedno, které z technologií dáš přednost NA druhou stranu jak píše Martin, mezi těma dvěma modely je přes 40tis. rozdíl a moc by mě zajímalo, jestli bude i "viditelný" na obrazovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Bude, ale jsem si vic nez jisty, ze pokud ty televize nebudes mit vedle sebe, tak se Samsungem budes vic nez spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 hele jako jo.. ja ani nerikam ze wled je spatnej, mozno dokonca casem bude lepsi, aj lg ma myslim neco podobne, nejak nano cell to nazyvaju, taky se to blizi k oled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Za ty penize a nemit to oled obrazovku no to bych teda nechtel. Slysel jsem, ze tato tv je dost dobra https://www.tsbohemia.cz/65-lg-oled65b7v-uhd-_d276506.html?utm_source=heureka&utm_medium=srovnavac&utm_term=276506 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Po přečtení dalších článků (rychlý search přes Google) vidím, že finální verdikty mezi OLED a QLED se vesměs kopírují a spotřebiteli tak výběr moc neusnadňují Jakože fajn jsou obě, nelze určit jednoznačného vítěze, každá má své plus i mínus a kupte si prostě to, co se vám víc líbí https://www.alza.cz/qled-vs-oled-tv https://www.whathifi.com/advice/oled-vs-qled-which-best-tv-technology @Manoust vidíš, tak to už je podle popisu OLED a přesto stále od té Sony o 40tis. níž. Tak čím je ta Sony tak drahá? Jen značkou a tím, že je to model 2017? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Ja bych volil 4k hdr projektor Mnohem lepsi volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 před 4 minutami, drak3go napsal: Po přečtení dalších článků (rychlý search přes Google) vidím, že finální verdikty mezi OLED a QLED se vesměs kopírují a spotřebiteli tak výběr moc neusnadňují Jakože fajn jsou obě, nelze určit jednoznačného vítěze, každá má své plus i mínus a kupte si prostě to, co se vám víc líbí https://www.alza.cz/qled-vs-oled-tv https://www.whathifi.com/advice/oled-vs-qled-which-best-tv-technology @Manoust vidíš, tak to už je podle popisu OLED a přesto stále od té Sony o 40tis. níž. Tak čím ta ta Sony tak drahá? Jen značkou a tím, že je to model 2017? Proc je tak draha nevim, ale asi je to momentalne nejlepsi TV co se da koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Mrknu az budu u pc na kompletni specifikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 14, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 http://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/65-inch tady maji nejlepsi oled od lg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Čím to, že ten model LG OLED65B6P nemůžu u nás nikde najít? Nebo je to jen jiným značením Evropy vs zbytek světa a tomu odpovídající model prodávaný u nás je tento s písmenem "J" na konci? https://televize.heureka.cz/lg-oled65b6/# Stejně tak jako u nás nemůžu najít jejich v žebříčku umístěnou Sony XBR65A1E, že by to byla ta KD-65A1 z mého odkazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Pokud se nepletu, tak ta TV co jsem ti postoval B7 je novejsi verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 @Manoust díky. Zajímavé, že tady srovnávají modely LG B6P a B7P, model B7P opět u nás k nenalezení, místo toho s písmenem "V". Je to ten stejný model jen jinak značený pro východní Evropu nebo něčím odlišný model? Tyhle rozdíly ve značení v tom akorát dělají bordel https://www.uhdtvvs.com/lg-oled65b7p-vs-oled65b6p-differences-hows-lgs-65-inch-b7p-and-b6p-compared/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Pravdepodobne maji jine znaceni pro evropu a ameriku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Září 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 před 20 hodinami, drak3go napsal: @majkom přesně na tenhle článek na Dittu jsem teď narazil a po jeho přečtení to může působit tak, že je úplně jedno, které z technologií dáš přednost NA druhou stranu jak píše Martin, mezi těma dvěma modely je přes 40tis. rozdíl a moc by mě zajímalo, jestli bude i "viditelný" na obrazovce Můžeš specifikovat, jak by si si představoval viditelný rozdíl za 40k?:) V 7. 9. 2017 at 11:18, Vardant napsal: Když jsem vybíral ještě z nabídky pro rok 2016, tak v rozumné cenové hladině se dalo uvažovat jen mezi Samsung a LG. A to byl ještě Samsung o dost velký kus v předu. LG šidilo a nenabízelo plné 4k. Pokud vím, tak tenhle rok se situace trochu zlepšila a je možné vzít i Sony. Značky jako Panasonic mají dobrý až opravdový high-end a značky jako Philips nenabízí ani to. Existuje ještě možnost ušetřit a koupit Hisense popř. TCL, ale když jsem koukal, tak ty dobré modely u nás nebyly k mání. Já nakonec skončil u řady KS7000, která se teď doprodává za slušné ceny. Odesláno z mého MI 5 pomocí Tapatalk Já jsem tedy v loňské řadě pořídil sedmičkovou LG, protože Samsung v té cenové relaci nabízel třídu níž. A nemám šizené 4k. Jinak trochu se tu ztrácí vliv OS. Když po té televizi hodí člověk ovladač, už může být pozdě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 @tojejedno Muzes specifikovat, co je to "sizene" 4k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 https://avmania.e15.cz/4k-vs-3k-dejte-pozor-na-falesene-ultra-hd-televizory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 @tofi Takove televize jsem na trhu snad ani nevidel, odhaduju, ze budou maximalne tak v nejnizsich cenovych kategoriich a tam je proste riziko kupovat cokoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 před 29 minutami, tojejedno napsal: Můžeš specifikovat, jak by si si představoval viditelný rozdíl za 40k?:) Tak, že když ty televize postavím vedle sebe bude vidět, že televize dražší o 40tis. má na první pohled viditelně a neoddiskutovatelně lepší obraz. Záměrně jsem slovo "viditelný" dal do uvozovek, protože dokážu akceptovat vyšší cenu televize za značku, futuristický design apod., ne ale v rozdílu 40tis. Za takovou cenu bych očekával, že ta TV bude mít nesrovnatelně lepší obraz, lepší zobrazení bez rozdílu světelných podmínek v místnosti atd. Proto byl můj první dotaz, týkající se srovnání těch dvou modelů na to, jestli ten rozdíl 40tis. je pro tu Sony ospravedlnitelný. před 29 minutami, tojejedno napsal: Jinak trochu se tu ztrácí vliv OS. Když po té televizi hodí člověk ovladač, už může být pozdě:) Předpokládám, že tímto narážíš na tragický OS televizí LG. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 A nebo treba podstatne vetsi uhlopricku... Ja mam doma 70" a dokazu si predstavit jeste vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 Člověče, za tu Sony K1 chtějí v úhlopříčce 77" nějakých $18.000 a to už fakt nedám https://www.sony.com/electronics/televisions/a1e-series tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 Ty priplatky za vetsi uhlopricky jsou pak uz nesmyslny.. za 65" das, rekneme, 50 tisic, ale za 70" uz das treba 75 tisic. Priplatek za 5 palcu = 25 tisic. Nonsense. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Září 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2017 před 8 hodinami, drak3go napsal: Tak, že když ty televize postavím vedle sebe bude vidět, že televize dražší o 40tis. má na první pohled viditelně a neoddiskutovatelně lepší obraz. Záměrně jsem slovo "viditelný" dal do uvozovek, protože dokážu akceptovat vyšší cenu televize za značku, futuristický design apod., ne ale v rozdílu 40tis. Za takovou cenu bych očekával, že ta TV bude mít nesrovnatelně lepší obraz, lepší zobrazení bez rozdílu světelných podmínek v místnosti atd. Proto byl můj první dotaz, týkající se srovnání těch dvou modelů na to, jestli ten rozdíl 40tis. je pro tu Sony ospravedlnitelný. Předpokládám, že tímto narážíš na tragický OS televizí LG. Byť fanoušek SOny, tak myslím Android. WEBOS3 mi přijde docela rozumný. WEBOS2 by mi rozbil televizi ovladačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.