Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 @tofi Jestli mas nejake lepsi reseni, nez navrhuju ja, tak sem s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 moje nastavení tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 Před hodinou, Martinoslav napsal: @tofi Jestli mas nejake lepsi reseni, nez navrhuju ja, tak sem s nim no myslim, ze kazdy clovek vnima barevnou sytost a kontrast trosku jinak, navic zalezi na svetelnost mistnosti kde TV pouzivas, takze mne osobne nikdy prednastevene rezimy z vyroby u zadneho vyrobce nevyhovuji takze nesouhlasim s myslenkou, ze nastaveni z vyroby je lepsi nez kdyz si to clovek poladi podle sveho okajos a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 V tom s tebou ale nepolemizuju. Jen rikam, ze kdyz nevim, co to vlastne menim a proc to menim, tak je lepsi do toho nesahat. Kazda mistnost je jina, v kazde jsou jine svetelne podminky, takze tvoje nastaveni nemusi byt pro jine vyhovujici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 Myslim ze ta tv samsung 6270 ani hdr nema ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 Ma, ale jen “jakoze”. V podstate HDR podporuje jen tim, ze dokaze akceptovat signal. To je vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2019 I proto jsem šel do Q8DN a 6072 šla do obýváku. S nastvením Q8DN jsem taky pár měsíců elaboroval a ani dneska si ještě nejsem 100% jist že je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2019 Napada niekoho za 16k lepsia kupa ako 55ru8002? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 12, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2019 ne, nebo nekupovat nic. kdyz nekces android a kces 100hz tak jasna volba:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2019 Nejde o os, spis jestli v te cene je neco porovnatelne, 100hz snad ani jine v te cene neni, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2019 u7a ma 100Hz a stoji min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Ahoj, uvažuji o koupi nové televize, ale jsem nyní na rozpacích. Myslíte, že má cenu kupovat nyní televizi s HDMI 2.0 nebo raději počkat co nabídnou za rok televize s příchodem nové generace konzolí ?? Když za rok má vyjít ps5, kterou budu chtít kupovat a bude mít HDMI 2.1 s 120Hz. Myslíte, že to bude markantní rozdíl hrát v 4k 60Hz a za rok 4k 120Hz? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 17, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Dnesni konzole nezvladaji 4k 60 a pristi generace nebude zvladat 4k 120. jiz ted jsou TV s hdmi 2.1(nove oledy od lg). Otazka je co mas ted a zda chces hrat ten rok nez prijde ps5 nebo cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 17, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 A pristi rok si reknes, ze pockas na HDMI 2.2765? Na nic necekej, zivot je kratkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Už někomu dorazil Cash Back za Philips? Za pár dní to bude měsíc a nic nepřišlo. Co vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 A prislo ti na email potvrzeni o splnění podmínek na Cash Back? Pokud ano peníze by měli přijít do 30 dnu od zaregistrovani televize. Psala mi primo účetní která má vratku na starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Jo to mi přišlo, ale peníze zatím ne. V pondělí to bude měsíc. Ty je máš na účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Tv jsem registroval, 3.10. takže ještě mají na mě čas. Napis te účetní urcite ti podá nějaké info nebo počkej do toho pondelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 Ok, počkám a pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2019 před 1 hodinou, jirka.vanek napsal: Už někomu dorazil Cash Back za Philips? Za pár dní to bude měsíc a nic nepřišlo. Co vám? jj mne to doslo v pondeli, tv jsem kupoval 18.9.2019 takze to trvalo necely mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 A co říkáte na "LG OLED55C9" ? Je vhodná, nebo jít raději do QLEDU? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Tak jdes akurat vhodnu dobu, lg oled je fajn, bohuzial podpora lg je tak ♥♥♥na, ze od lg uz nic nekupim, z principu. Riesim na b7 reklamaci, odisiel tuner kabelovka, odmietli prist onsite, takze sa jak blbecek budem trepat s oled nekam donaluy aby to oni poslali do lg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Aha, tak to je blbé no, ale stále nevím co raději mám koupit. Ještě nějaké další názory/pomoc prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Já ti doporučím spíš OLED. Qled od Samsungu jsou fajn, ale maj problém s titulkama a hlavně jejich lokální stmívání občas dělá bordel. Navíc Dolby Vision je fakt super podívaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Mám TV Samsung Q8DN a neměnil bych, ale ten se už neprodává. Váhal jsme tehdy mezi ní a Sony XF9005, ta se ještě prodává (okolo 27k), šel bych tedy do ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.