kesi Odesláno Červen 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2020 B9 na krámě... díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Červen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 Jinak nemůže to být tak, že u modelu C9 bude lepší panel, než B9? Nebo je to fakt loterie? C9 má lepší procesor Mám obavu že se teď zbavují panelů, které dříve tak nějak nesplňovaly požadovanou kvalitu obrazu ... nějaké názory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 myslím, že to moc hrotíš:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 B9,C9,E9 je uplne ten samej panel, rozdil je primarne v tom procesoru, realne moc rozdil nespoznas... a co sa tyka loterie, koluje ze LG dava tie najlepsie oanely do e rady, c a b ne... podle mne je to blbost a vsetky rady su v tomto loterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2020 Okay - sleva 20% na vybrate TV LG https://www.okay.cz/id/OLED55B9S;65SM8050;65SM8500;43UM7050;55UM7610;65UM7610;/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Červenec 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2020 Přesně odtud jsem nakoupil. Kdyby bylo něco špatně, vrátím TV na prodejně, mám to 500m ... Opravdu doufám, že to nebude nutné! V sobotu proběhne první test, dřív nebude kdy ... Co vyzkoušet?? Asi jo, trochu to hrotím :)) Diagnóza je jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červenec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2020 Nejlepsi bude kdyz si tam neco sam vypalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Červenec 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2020 Následujte kalibrace dle rtings No dobře, už mlčím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červenec 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2020 Pokud nekdo zvazuje oled a chce 65ku - ted na electroworldu lze koupit spickovu 65gz1000e za necelych 42 tisic, levnejsi to nebude... vim, nema hdmi 2.1, ale uprimne.. to by ma asi fakt netrapilo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Červenec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2020 To ano, větší porci dat než splňuje HDMI 2.0b nelze rozhodně na nových konzolích očekávat Bohužel mám další zřejmě hloupý dotaz pánové, ale nedopátral jsem se jaksi kýženého... právě se divím těm cenovým rozdílům kabelů metrové délky. Co můžu jako čekat navíc? https://www.czc.cz/Hdmi 2.1/kabely/hledat Mám ten nejlevnější MAX kabel HDMI 2.1, 1m ke konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červenec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2020 Nic, pokud ti funguje ten co mas.. tak nema zmysel kupovat iny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2020 na metr funguji i 10 let stare káble. na dalsi vzdalenost jiz cas koupit neco lepsigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2020 https://www.tvfreak.cz/sony-vybralo-prvni-televize-vhodne-pro-playstation-5/6780 Hraní ve 4K při 120 fps není jedinou podmínkou, kterou musí televizory splňovat pro získání označení „Ready for PlayStation 5“. Podporované modely budou také obsahovat herní režim, který výrobce označuje jako „Bravia Game Mode“. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červenec 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2020 Lol zufale promo sony na ich predrazene tv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 31, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2020 4k@120 je vlhky sen nejenom sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2020 No ty vole, to jsou pálky Mě by zajímalo, kdy bude nějaký monitor na trhu s 2.1 hdmi. Jinak 120 fps, mě přijde i zbytečné. 60 bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesi Odesláno Srpen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2020 Ohledně toho monitoru https://www.tomshardware.com/news/asus-preps-huge-4k-hdmi-21-gaming-monitor-in-time-for-ps5-xbox-series-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2020 bohuzel i cena bude "huge". to radsi oledku kolem 20ky na vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2020 Oledku kolem 20ky jo?;) jako ze za 25 je kolem?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2020 tak jiz ted v ruznych akcich v planeo kdyz jsi drsnej a splatky resis na soudu sezenes za 22:) 10% je nic kdyz mame telku za 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Srpen 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2020 lidi nereste 120 fps a hdmi 2.1. herni rezimy atd atd. Rtings.com Tam najdete vse potrebne. Co je dobre a co je na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 tak pár cenovejch akcicek: Datart: - sony 65xf9005 za 25400 (VIP sleva a kupon -500kc co vyskocil v prohlizeci) LG 55oled B9 za 25207 Kč (VIP sleva a kupon -500kc co vyskocil v prohlizeci) Philips 55oled 754 za 23159 Kč (VIP sleva a kupon -500kc co vyskocil v prohlizeci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 Hele nejsem si jistej ale myslim ze nelze kombinovat vip a kupon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 VIP a kupón kombinovat lze, už jsem takto nakupoval několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2020 Ok my bad, tak to byl nejsky kupon co davali za nakup, ten s vip nesel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.