figi-1 Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 No prave asi tam zkusim nejdrive napsat jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek100 Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Úplně bez problému, za pár dní od objednávky to přijde přímo od Sony na dobírku. Už jsem tak kupoval 2 televize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 Chlapi chci se zeptat, ty sony tv se asi nedaji nijak hacknout tak jako Samsungy (samygo.tv), nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 JAKOU TELKU FHD doporucujete?Uhd nechci (zadny content nemam na satu nc neni), tak jakou konkretni dobrou Full hd telku k PS4 doporucite? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohnal.karl Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 tahle telka na ps4 (popripade pro) asi nic moc ze ? https://televize.heureka.cz/lg-32lh530v/ moc se v tech tv a konzolich nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Jako takove zobrazovadlo na chvili k ps4 by to stacilo, ale na procko ne. Kazdopadne pokud vidim, tak to stejne neni skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohnal.karl Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 mam ji doma prave... zatim na novou neni.. a premyslim jestli koupit slim nebo pro.. jestli na tomhle bude vubec nejaky rozdil, ale do roku budu koukat po nove tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Muj nazor je proste takovy, ze pokud nemas 4k tv, tak nema cenu procko kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 S tím bych nesouhlasil. Mám doma jak fullHD tak 4k HDR TV a pročko jsem měl z 90% zaplé na fullHD . Je to celé o tom jaké hry plánuješ hrát apod, prostě pokud má hra 1080p/60fps je to podstatně lepší než těch 1440p/30 na 4k TV ( Jsou taky vyjímky jako GTS apod, které zase na 4K vypadají parádně). Pokud plánuješ koupit TV tak to pro klidně koupit můžeš pokud budeš hrát hry co mají podporu 60fps při fullHD, a nebo kup zatím třeba slimku s tím, že za rok to prodáš a koupíš pro společně s novou TV ( asi lepší varianta, kord pokud si rád že zatím ušetříš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 25, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 jako kdyz je tv levnejsi nez ps4 slim tak bych zazrak necekal. kup slim a hry a hraj. easy. lepsi nez pro a koukat mesic co bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 1) Pozor ale na to ze LG delaji ty "falesne" 4K... Za me zatim - je zbytecna kupovat 4K TV i k PSPRO, prozradte mi nejakou nativni 4K hru... Existuje vubec? Ale dnes uz stejne nejde koupit kvalitni fullhd, protoze proste se uz nedelaji, alespon u samsunga v 2017 modelech nic takoveho neni Mam tip na Samsung 55" 4K za 17300,- http://www.baliashop.cz/samsung-ue55mu6172 Co na ten model ue55mu6172 rikate? Ma to i satelitni tuner... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 25, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 zakladni 4k od samsungu. dobrej imput lag. hdr jen na papire:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Tak jinak, jde za srovnatelne love neco lepsiho/vetsiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Co je pro tebe “falesne” 4k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 LG delali nebo jeste delaji RGBW panely, takze to neni prave 4k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 25, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 tak to co postoval kolega nahore bylo fullhd tv za 6k. zadne 4k;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Spravne jsi rekl “delali”, uz nedelaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Mno bezne se to falesne 4k RGBW LG prodava... Takze vrdis ze doprodava? To nevim, ale na heurece byla... @mirai no a co, psal ze chce novou tv do konce roku (coz je za 2 mesice) az bude mit penize, takze takove to male varovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Mno chtít koupit samsunga do 20k chce odvahu většinou ... jinak http://www.rtings.com/ má solidní recenze a často i updatují po vydání zásadnějších FW ( U Sony to byly HDR10 updaty apod.) . Osobně mám Doma 2x Bravii a nemůžu si stěžovat, záleží i na ceně jakou je člověk ochoten investovat a na co bude TV primárně určená ( pokud tam 99% času poběží ordinace je to fuk, pokud tam 99% času poběží hry tak určitě je lepší řešit input lag a podobné věci). Je škoda že se do Čr nevozí Vizia ( ale nevím jak jsou na tom modely ve střední/nižší třídě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 25, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 @Locker tak jsem koukal a píše: zatím na novou nemám a do roku budu kupovat. dneska + 365 dní jsem pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 [mention=62631]Bouner[/mention]: mno ten model stoji v EUP 20000 takze podle tve teze v pohode ne? @mirai: ok tak sorry, jsem to spatne precet, zarok budou zase jine modely[mention=12932]all[/mention]: tak ohledem hacku ostatnich znacek jak samsunga asi nic nikdo nevi co? Jde tam udelat dost uprav, odblok a undecode pvr, sofr dekoder satelitu a dalsi ------ All: Co rikate na tento 43" zazrak FHD za necelych 7000? Ma i satelit a hevc https://www.electroworld.cz/thomson-43fc3106-televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 Bylo myšleno tak, že hodně levných samsungů má či mělo nic moc panely a hromada věcí které říkají že TV má, tak v realu to vůbec nemá a jsou to jen nějaké rádoby SW napodobeniny které nefungují ... třeba již zmíněné HDR od Miraie . ( Nevím jak jsou na tom modely ke konci 2017 pokud nějaké vyšly). Pokud chceš FHD TV kolem těch 7k, zkusil bych se možná i podívat na loňské modely, občas je 2016>2017 a cena je podstatně nižší. Ale na nějaké občasné hraní atd to je stejně asi jedno, kord v téhle cenové kategorii. ( max bude jiná hloubka černé a input lag .. případně C+ slot to nemusí mít). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 @ ona doporučena cena bude >20.000,- Kc - dík mrknu na rtings-----Co říkáte na tento shit (v planeo=FAST CR letáku byla za 9999,- na splátky takže reálně za 11000,- Sencor SLE 58F58TCS58" 147cm odezva 9msHevc satUz zbývá jen ten obraz - zda to nekdo viděl naživo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 Mám dotaz, dá se někde spolehlivě zjistit jaké televize mají nejnižší input lag? tzv. nejmíň ms? Mám teď tv UE55F6400 ale příjde mi če cítím malé zpoždění. Hlavně když jsem měl půjčenou myš a klávesnici. To bylo vidět spoždění nejvíc. Přemýšlel jsem přávě i nad klávesnicí a myší s XIM4. Když připojím PS4 PRO na monitor, není tam žádné spoždění vidět. Máte někdo nějakou zkušenost, nebo třeba doporučeni pro mě? FULL HD nebo 4K ale fakt co nejnižší odezvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 30, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 číst recenze. např. rtings.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.