Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mohu hrát hry z jednoho účtu i na mé druhé ps4?


mcgilikady

Otázka

Recommended Posts

  • 1

Každá PS4 může mít nastaveno 0 až 16 lokálních účtů z nichž každý nebo žádný může mít nastavenu PS4 jako primární. Každý účet můž nikoliv musí mít max jednu PS4 nastavenu jako primární tzn. žádnou nebo jednu. Tedy ke svému účtu lze mít jako primární nastavenu max jednu PS4. Ale jedinou PS4 může mít až 16 účtů nastavenou jako primární. Obsah vázaný k účtu/účtům (hry) pro které je daná PS4 primární mohou využívat ostatní účty na této PS4. Tedy pokud je PS4 primární pro všech 16 účtů na ní pak všechny účty sdílí všechno.

Jinak odpověd je nemusí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Na PS4 se můžeš mít více než jeden účet (typický případ rodina, kamarádi, ....). Pro každý účet může být vždy jedna PS4 nastavená jako "Primární".

Rozdíl je v tom, že pokud se na tvé staré PS4 přihlásíš svým novým účtem (na kterém máš jak předpokládám nakoupené nějaké hry), budeš moct hrát tyto hry pouze na tomto účtu. Pokud bys však pro tento účet nastavil svoji starou PS4 jako primární, mohli by ty hry hrát i ostatní uživatelé této konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky se v tom trochu ztrácím. Mám PS3, PS4 i Vitu. Platím si plusko cca 4 roky,  nikdy jsem nesdílel žádný účet ani hry, takže jsme v tomot trochu mimo. Ted bych chtěl synovi novi koupit do pokojíku druhou PS4 a chci aby mohl využívat můj účet a hry co mám na něm nakoupeny nebo jsem dostal "zdarma" v rámci PS+. Tedy když se na jeho nové konzoli přihlásím pod svým účtem pujde to či ne? Jako primární konzoli nechám vše jako dosud tzn. svoji "starou konzoli" co mám v obýváku. Pujde do jeho konzole stánout všechny mé hry z download listu a hrát je? Bude to jako pořád pod mým účtem tzn. pokud on bude něco hrát pojede z mých savů z PS+ úložiště a pod mým účtem tzn. cokoliv změni on projeví se i u mě např. smaže savy z cloudu atd?   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

díky drak3go....    trochu jsem pročetl zdejší vlákna abych si udělal lepší obraz o 'problému' a je to tak, jak si napsal......  už jedu - na jednom primár a na druhém jsem přihlášený pod stejným jménem a jedu na tom ty stejné hry ( jen musím být zdá se neustále online, jak se mi zdá - pokud nejsem tak píše že se musí ověřit licence a že za chvíli budu odhlášen)....

malý problém byl, že jsem musel původní primár deaktivovat - měl ho totiž předchozí majitel účtu, od kterého jsem ho koupil,  aktivován ještě na nějaké jiné ps4 pravděpodobně.....  Naštěstí jsem si včas změnil email a heslo, takže on už má smůlu a já mohu využívat primár i sekundár.....   Jsem rád že to takto funguje

 

rkolarik - k tvému problému se vyjádřit nemohu - s tímto zkušenost nemám... snad pomůže někdo jiný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem dané téma trochu prostudoval a mělo by to jít takto:

- na staré PS4 si odhlásím svůj PS+ účet jako primární

- na nové synově PS4 si svůj PS+ účet nastavím jako primární a zároven na ní vytvořím nový synův účet (ne PS+)

- na staré PS4 se přihlásím pod svým PS+účtem, ale jako primární nastavím třeba synův účet

- na nové PS4 kde je primární PS+ účet (synova PS4) mohou i další účty (synův) využívat výhody PS+

- na PS4 kde již můj PS+ účet není primární (stará PS4), mohu výhody PS+ využívat pouze pokud jsem na ní přihlášen pod svým PS+ účtem, nikoliv jiné účty na této PS4

Může mi někdo potvrdit, že to takto je?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Syn dostal na vánoce PS4, než začnu měnit primární konzoli tak mám dotaz:

když se na synově konzoli syn přihlásí mým účtem a bude hrát NHL, aby mohl hrát onlne (mám plusko, on ne), můžu ve stejný okamžika hrát na své konzoli pod syvým účtem jinou hru? (NHL nehraju). Tedy může být můj účet aktivní/online na dvou konzolích současně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To by mě také zajímalo, jestli lze na obou konzolích současně hrát tu stejnou hru/licenci. A také, jestli třeba můžeme hrát spolu jakože online, pokud má primár zaplacený PS+.To by mě také zajímalo, jestli lze na obou konzolích současně hrát tu stejnou hru/licenci. A také, jestli třeba můžeme hrát spolu jakože online, pokud má primár zaplacený PS+. Mám na mysli ze stejného účtu ve stejný čas primár/sekundár.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

pokud vis jak funguje primar a sekundar tak jo. ucty jsou nutne ale 2. ten kde je vse koupeno tedy i plusko hraje ze sveho (je sekundar) ten co to jen stahl a ma nastaven ten prvni ucet jako primar ale hraje ze sveho druheho muze hrat vse zakoupeno prvnim uctem a ma i MP z pluska

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravíčko, připojím se z otázkou. Jsem v konzolích nováček, tak nevím jestli jsem to pochopil dobře. Máme doma PS4 PRO (muž) a chtěli bychom koupit další PS4 SLIM (žena).

Teď máme na PS4 PRO dva účty (muž s PS+) a žena (bez PS+). Muž by si nechal PS4 PRO na kterém by zůstaly oba dva účty a žena bude mít PS4 SLIM na kterým se přihlásíme taky oběma účty. 

A chtěl bych, aby i "žena" mohla hrát na svým PS4 SLIM online a zároveň mohla mít i nainstalovaný hry, který má "muž" v rámci PS+ na svým účtu.

Takže bych to musel nastavit takto ? 

PS4 PRO - účet žena bez PS+ jako primární a účet muž s PS+ nenastaven jako primární

PS4 SLIM - účet muž s PS+ jako primární a účet žena bez PS+ nenastaven jako primární

 

a poté už každý hrát na své konzoli pod svým účtem ? 

Díky 🙂

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

každej účet jde jako primární jen jednou. tedy:

Muž má účet muž na ps4pro.

Žena má účet muž na ps4slim jako primární.

Žena má účet žena na ps4slim. je jedno zda primár nebo ne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky, ale pořád to asi nechápu 🙂 jak jen jednou ? jako jen jednou za celou dobu používání účtu může být primární a pak už nikdy ne?

Takže účet muž s PS+ bude na PS4pro sekundární a na PS4slim primární ... a účet žena stačí jen na PS4slim třeba jako sekundární ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

ne, jen na jednom zařízení. když konzole A je primár tak každá jiná je již jenom sekudár pro danej účet.

Ano, pokud účet žena nebude kupovat hry a ty je nebudeš chtít hrát tak je to jedno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ženin PS4 si nastav jako primární konzoli pro tvůj účet, potom ona na této konzoli může hrát všechny tvoje hry i pod svým účtem (popř. i každý další, tušímaž 16 účtů). Na svém PRO se přihlaš a svoje hry na něm hrát můžeš (jako na každé jiné kozoli, kde se přihlásíš svým účtem), ostatní ale ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dobrý den mám malý dotaz. Mám PS4 a chtěl sem si založit účet. Můj email nešel nastavit tak sem tam dal tátovo email. Hrál sem dost dlouho a mám na psStore zakoupeno asi 80 her. Nedávno sem opravdu omylem kliknul na odhlásit. Věděl sem že je to v háji páč táta heslo k emailu k opětovnému přihlášení neví. Tak sem dal zapomenuté heslo a místo aby tátovi přišlo nové tak mu tam přišel nějaký email od PlayStationu aby se ověřil svým datem narození. To ale vůbec nefunguje a heslo nevíme. Tak sem si udělal svůj vlastní úplně jiný email kvůli novému účtu. Vše proběhlo v pořádku akorát veškeré zakoupené hry v knihovně my zmizeli. To mě mrzí páč v tom mám nějaké peníze. Zakupovat je dvakrát je hloupost. Proto bych se rád zeptal jestli to jde nějakym způsobem udělat nebo jestli sem zkrátka o ty hry přišel. Děkuji za pomoc🥺

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
před 16 hodinami, Kamel napsal:

Takže si přišel o hry...Tvoje blbost a i ponaučení. Bez hesla se nikam nedostaneš. Pokud nevíš heslo od svého účtu, táta neví heslo od emailu, tak ste v p......

Jak moje blbost?? Na to odhlásit sem kliknul omylem. Jak sem listoval tak mi přeskočilo na to a dal sem křížek. V tu chvíli sem pěnil. Sem nasraný a neudělám nic. Jinak děkuji. Nevěděl sem kde se poradit tak sem napsal sem. Děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu