Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
před 35 minutami, drak3go napsal:

Budou to dělat do té doby, dokud jim to budou kupující trpět anebo dokud si na ně někdo nedošlápne. Naštěstí u limitovaných a sběratelských edic toto odpadá, takže u mě se žádné nemilé překvapení nekonalo :)

f9cdfb9e161b03060eb777edd6b512a3.jpg

Vidím, že jsi srdcař. Tohle si ale sběratelku zaslouží, tiše závidím. Musel bych jí koupit v Polsku, protože mají svou nadabovanou verzi.

Odesláno
před 1 minutou, mirai_trunks napsal:

Já hlavně chtěl hru, krabička mi nevadí stejne pude o dům dál. Jinak hra je supr. Běhám po krajině a plním co přijde. Kombinace Tomb Raidru, Witchera a Falloutu mi to přijde;)

No právě že až půjde o dům dál tak se bude hra hůř prodávat a určitě ne za stejnou cenu jako klasická edice.

Odesláno
V 3/2/2017 at 18:55, mirai_trunks napsal:

Kombinace Tomb Raidru, Witchera a Falloutu mi to přijde;)

Je to presne jak pises :D

Jinak jsem to dohral i lvl50, ale samozrejme pak uz to byla takova ta ubisofti nuda, i kdyz to ubisoft uplne neni a neni to tak repetetivni, kazdopadne kdyz bych hral jen hlavni linii, coz treba u urcharted 4 jde jenom tak, by to byl asi vetsi mazec, takhle tam bylo par chyb kontinuity.

Fakt graficky mazec, neni tak davno doba, kdy co v teto hre clovek hreje byli obrazky na pozadi v menu.

Hadam, ze kdo cekal nejaky inovativni postupy atd. je zklamán, já podle obrázků  informací čekal věc ala far cry, ale lepšejší a to jsem dostal.

Nicméně třeba to proč do tohoto typu her dávají ty sběratelnosti a na ně navíc navázané achievementy jsem nepochopil a nepochopím, je to čistý grind.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu