michal.ostravice Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 před 35 minutami, drak3go napsal: Budou to dělat do té doby, dokud jim to budou kupující trpět anebo dokud si na ně někdo nedošlápne. Naštěstí u limitovaných a sběratelských edic toto odpadá, takže u mě se žádné nemilé překvapení nekonalo Vidím, že jsi srdcař. Tohle si ale sběratelku zaslouží, tiše závidím. Musel bych jí koupit v Polsku, protože mají svou nadabovanou verzi. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdominoSVK Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Limitovaná edícia objednaná zo SuperGamer.cz 27.2 poobede (cena - 1908 Kč s poštovným) Kuriérom doručené 1.3, hneď po doručení došiel email s kódom k pre-order DLC, 100% spokojnosť. V hre zatiaľ strávených niečo cez 6 hodín a je to boží Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Já mám objednáno limited edition z originalky.cz a i když od 28.2. je objednávka expedována tak zasilkovna pořád nemá ten balík a tudíž ani co doručit. Budu jim muset asi dnes zavolat, kde to vázne ať můžu taky začít pařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Ja to v Mironetu kupoval za normalni cenu a dostal jsem normalni hru a den pred ofiko vydanim. Kdyz bych dostal hru co nema byt prodavavana samostatne, tak bych si tam uz nic nekoupil. Ale nestalo se to, ze .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertus Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Taky Mironet a v pořádku. Podle mě spíš timhle vykryvali pozdější objednávky ,když je zaskočil zájem. Ale také by mě to hnulo žluči a příště bych se porozhledl jinde. Když zjistili zájem tak sachovali i s cenou ,ale tu už zase vrátili zpět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 2, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Já hlavně chtěl hru, krabička mi nevadí stejne pude o dům dál. Jinak hra je supr. Běhám po krajině a plním co přijde. Kombinace Tomb Raidru, Witchera a Falloutu mi to přijde;) Wertus a evlo reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 před 1 minutou, mirai_trunks napsal: Já hlavně chtěl hru, krabička mi nevadí stejne pude o dům dál. Jinak hra je supr. Běhám po krajině a plním co přijde. Kombinace Tomb Raidru, Witchera a Falloutu mi to přijde;) No právě že až půjde o dům dál tak se bude hra hůř prodávat a určitě ne za stejnou cenu jako klasická edice. kendykejnova a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 Horizon dohranej, sbírka kompletní Sent from my iPhone using Tapatalk kendykejnova a Hráč123 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 tokyno: Jak jseš spokojenej s figurkou..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 Nadmíru. Gentle Giant je záruka kvality. Soška je opravdu povedená.Sent from my iPhone using Tapatalk Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 Jojo taky jsem bral sběratelku, mám 10lvl a nemůžu se odtrhnout.. Začínám uvažovat i o té druhé sošce.. Co na ni říkáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Březen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2017 Sběratelku mám taky od včerejška doma, figurka je parádní! Líbí se mi asi nejvíc ze všech za poslední cca rok až dva. Na druhou stranu do hry se vůbec nemůžu dostat, nijak extra mě zatím neuchvátila a když na mě vejrá nová Zelda, tak ji asi odložím úplně a vrátím se zpět až při příštím herním suchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2017 V 3/2/2017 at 18:55, mirai_trunks napsal: Kombinace Tomb Raidru, Witchera a Falloutu mi to přijde;) Je to presne jak pises Jinak jsem to dohral i lvl50, ale samozrejme pak uz to byla takova ta ubisofti nuda, i kdyz to ubisoft uplne neni a neni to tak repetetivni, kazdopadne kdyz bych hral jen hlavni linii, coz treba u urcharted 4 jde jenom tak, by to byl asi vetsi mazec, takhle tam bylo par chyb kontinuity. Fakt graficky mazec, neni tak davno doba, kdy co v teto hre clovek hreje byli obrazky na pozadi v menu. Hadam, ze kdo cekal nejaky inovativni postupy atd. je zklamán, já podle obrázků informací čekal věc ala far cry, ale lepšejší a to jsem dostal. Nicméně třeba to proč do tohoto typu her dávají ty sběratelnosti a na ně navíc navázané achievementy jsem nepochopil a nepochopím, je to čistý grind. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Já jsem lvl 42 a mám pouze 2 celly. Dělal jsem vše krom main questu takže to bude neco z hlavní linky takže gg dál;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Některé questy jsou i v osadách kam tě hlavní vůbec nezavede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 https://www.google.cz/amp/s/www.vg247.com/2017/03/03/horizon-zero-dawn-best-armour-power-cells-locations-ancient-armor-side-quest-outfit-shield-weaver/amp/ GAIA Prime power cell – during or after the main quest The Mountain that Fell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 a ten Main quest si delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Nema někdo problém s trofejí "All Transport machines killed"? i když jsem oskenovat a pozabíjel všechny 2X nemůžu to udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Behemonta jsi zabil? Nesmi být corrupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Včera mi naskočila bez problémů, a to ještě ani nemám všechny potvory oskenované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 před 27 minutami, mirai_trunks napsal: Behemonta jsi zabil? Nesmi být corrupted Jj zabil, ale před patchem 1.03 a nevím co přesně ten patch řešil, ale na netu sem našel, že stim má problém víc lidí. Zkusím dnes pozabíjet vše znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Já ten dneska achiev dostal po zabití behemothů kvůli side questu, před patchem jsem to nezkoušel tak nepovím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Ten sem už dělal právě proto vím, že sem ho zabíjel. Ale každopádně už vyřešeno. Stačilo zabít znovu asi možná nějaký bug co vyřešil patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 před 7 hodinami, Snakez napsal: Jj zabil, ale před patchem 1.03 a nevím co přesně ten patch řešil, ale na netu sem našel, že stim má problém víc lidí. Zkusím dnes pozabíjet vše znovu. Na 1.02 jsem ziskal vsechny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Mé první videjko ever tahle hra me bavi i mimo konzoli, je to proste TOPovka pro me kendykejnova reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.