Smartmax Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 http://www.eurogamer.cz/articles/2017-02-28-pokus-o-srovnani-horizon-na-ps4-a-ps4-pro#comment-6605063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Mám objednáno z Mironetu v Brně. Původně měli datum vyzvednutí na 1.3. Dnes přišel email, že si hru můžu jít vyzvednout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 tak good for you ja mam smolika nestihl jsem to pravepodobne pac na objednavce mam u bonusů rezervovano ale u hry nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 yeeey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Já jen doplním ke svému včerejšímu příspěvku, že JRC sice oznámilo odeslání zásilky, ale zřejmě si její předání poště schovali až na dnešek (anebo bůhví kdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Únor 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Zitra snad dorazi. Email s odeslanim hry z kuma s postou za 1379 kc uz mam. Nemohu se dockat az to zapnu. Jak je to s tim nastavenim performance vs resolution ? Co je lepsi teda? Jake jsou rozdily ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Musim rict, ze zatim se me to dost libi, jsem necekal, ze to bude dobry, tak jsem prijemne prekvapen, jako po vsech strankach, akorat smutne jak hlinik roste, bych to radeji hral cele za 6 letou By me zajimalo kolik casu stavi cpu jen vypoctem pohybu vlasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 No, ty módy zdá se nepřináší mnoho rozdílu...ten performance má pořád 30 fps lock a jelikož hra dropy zdá se moc netrpí, jeho smysl mi nějak není jasný. Tady je nějaké srovnání na screenshotech. http://www.dualshockers.com/2017/02/24/horizon-zero-dawn-patch-1-02-favor-resolution-vs-performance-1080p-screenshot-comparison/ Rozdíl nula nula nic. Něco málo na sněhu....stromech možná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Únor 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Jj to uz jsem videl i videa ale nevidel jsem zadne velke rozdily zda v nejakem tom modu je treba vice detailu atd. Mozna to pujde poznat az to uvidim na vlastni oci kdyz to poprepinam. Uvidime no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Před hodinou, Smartmax napsal: No, ty módy zdá se nepřináší mnoho rozdílu...ten performance má pořád 30 fps lock a jelikož hra dropy zdá se moc netrpí, jeho smysl mi nějak není jasný. Tady je nějaké srovnání na screenshotech. http://www.dualshockers.com/2017/02/24/horizon-zero-dawn-patch-1-02-favor-resolution-vs-performance-1080p-screenshot-comparison/ Rozdíl nula nula nic. Něco málo na sněhu....stromech možná..... Presne hra jede 30 fps takze urcite resolution mod co vlastne pouziva na FHD tv Supersampling.proste hra je krasne ostra ,lepsi textur,zadny aliasing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Nemá doma někdo už sběratelku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Všiml jsem si, že hra běží jako Dolby Digital. A v první scéně, nebo jedné z prvních jsem měl špatný lip sync, ale pak už ok. Každá jiná hra co jsem zatím potkal používá PCM, všiml si toho taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 1, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Tak moje kopie z Mironetu má na sobe Not to sold separatly. Takze typovacka na hru z Bundlu;) panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 před 2 minutami, mirai_trunks napsal: Tak moje kopie z Mironetu má na sobe Not to sold separatly. Takze typovacka na hru z Bundlu;) taky tam na mne ceka.za kolik jsi ji koupil???ja mam cenu 1389. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 1, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Jop stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 před 2 hodinami, mirai_trunks napsal: Tak moje kopie z Mironetu má na sobe Not to sold separatly. Takze typovacka na hru z Bundlu;) To myslíš vážně? Aníž bys na to byl z jejich strany upozorněn anebo si ji kupoval v bundlu s konzolí? Jako že se to prodává po bazarech, na to už jsem si zvykl, ale že už i legitimní obchod prodává samostatně verze her, určené do bundlu, což nesmí a na což upozorňuje přávě ten nápis ve žlutém obdelníku, tak to už je vážně moc To bych jim šel obratem omlátit o hlavu. Dweightee888, kendykejnova a Hráč123 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Hra vypada nadherne kurde kraaaaaasa. kendykejnova reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 před 27 minutami, drak3go napsal: To myslíš vážně? Aníž bys na to byl z jejich strany upozorněn anebo si ji kupoval v bundlu s konzolí? Jako že se to prodává po bazarech, na to už jsem si zvykl, ale že už i legitimní obchod prodává samostatně verze her, určené do bundlu, což nesmí a na což upozorňuje přávě ten nápis ve žlutém obdelníku, tak to už je vážně moc To bych jim šel obratem omlátit o hlavu. Mironet to dělá celkem běžně .... nebo spíše není to první hra u které to udělal a hádám že ani poslední. Za chvíli se budou prodávat i v takových obchodech amazon edice . Jinak ke hře jsou zdarma 2 témata ( škaredé ), jediné pěkné má CE ... 1 je pro EU v rámci PS+ a druhé je promo kód pro US účty. ( C36GF3NRTM4T ) . Tak snad někoho potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Před hodinou, drak3go napsal: To myslíš vážně? Aníž bys na to byl z jejich strany upozorněn anebo si ji kupoval v bundlu s konzolí? Jako že se to prodává po bazarech, na to už jsem si zvykl, ale že už i legitimní obchod prodává samostatně verze her, určené do bundlu, což nesmí a na což upozorňuje přávě ten nápis ve žlutém obdelníku, tak to už je vážně moc To bych jim šel obratem omlátit o hlavu. U mě to samý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Taky objednano z Mironetu a taky "Not to be sold separately" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Ja im na to kaslu.Koupim radsi cr edici za o neco vic ale na ne seru.Tak mne nasral Mironet .Muj prvni nakup na mironetu a aj posledni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Na Kuma nejlepsi s postou za 1379 a normalni obal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jostrih Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Koupil jsem na gameexpres za 1380 a dostal k tomu i dlc [emoji3] Spokojenost maximalni. Mel jsem predobjednavku i u mironetu za 1499. Jsem rad,ze mi to Mironet nedodal. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Tak já taky objednával u Mironetu za 1390,- a verzi mám "normální". Žádná hra která byla u bundlu. Takže asi záleží kdy se objednalo (třeba jim už došly), ale samozřejmě je to pěkná sviňárna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Budou to dělat do té doby, dokud jim to budou kupující trpět anebo dokud si na ně někdo nedošlápne. Naštěstí u limitovaných a sběratelských edic toto odpadá, takže u mě se žádné nemilé překvapení nekonalo kendykejnova, michal.ostravice a Hráč123 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.