Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Tak hotovson. Platinka za 45h. Parádní jízda. 95/100 nejake mušky to mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Taky hotovo a za mě výborná hra. Je tam pár chybek co se zvuku týčem popř glitchování AI ( Ta je tady na fajn úrovni co se robotů týče, lidi jsou totální tupci ). Story: Opravdu se těším na sequel, či pokud udělají story DLC k některé z postav. Nicméně člověku dost unikne pokud nesleduje každý zápisník/audionahrávku a hologramy. ( Pár věcí není vysvětleno vůbec, ale spíše naznačeno). Příběh má fajn spád a i side questy a dialogy jsou suprově a vtipně psané, nicméně v určitých scénách mi přišlo že by dialogy mohly být více zaměřené na atmosféru děje a projevit více emocí... byly takové nemastné neslané na to, že v jiných scénách možná až přehnané. Hudba: .. zde je to nádhera, opravdu se mi líbila hudba co hrála při různých příležitostech i jen tak při free roamu dle toho jak daleko člověk je v dějové linii. Grafika: ... ačkoliv ta hra vypadá parádně o tom žádná, tak občasný blur před kamerou, nebo antigravitační vlasy to trošku sráží ( je blbé dát cutscénu a do popředí rozmazanou texturu :S ). Celkově to je parádně zvládnutá hra a Aloy je určitě jedna z nejlépe napsaných ženských postav, je vtipná, má super prupovídky a "blbé" kecy na otravné jedince . Navíc neheká jako Lara při každé příležitosti ( Hrát TR pokud je doma někdo, tak si myslí že člověk kouká na nepřístupné filmy ), a není ani oděna jako lehká slečna . evlo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Březen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2017 (upraveno) Hra je to paradni, vcera jsem to dohral za cca 37h (vetsinou jen Main questy), lvl 35 a hru mam kompletni pouze z 50%. Ma to par much, ale jinak uzasny zazitek Byl by tu prosim nekdo, kdo by mi zodpovedel par otazek a pripadne potvrdil nebo upresnil pochopeni pribehu? :-) Zvlast ten dodatek po titulcich byl WTF? Diky a snad si to kazdy uzije. Kdyby nekdo chtel s necim poradit, velmi rad budu napomocen ;) Upraveno Březen 11, 2017 uživatelem Zaky Doplneni textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2017 Ten svět má potenciál minimálně na jedno pokračování;) viz konec. Jinak pokut budou nějaké story dlc tak beru goty edici za rok:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2017 Tak dneska dohráno, lvl 50, odehráno něco přes 45 hodin, kompletace cca 80 % , skoro perfektní hra, osobně tomu dávám nějakých 96 ze 100. Za celou dobu jsem nenarazil na propad fps (hráno na obyč ps4) viditelný okem, ani při těch nejnáročnějších scénách. Hra mi za tu dobu spadla jednou do menu, ještě před posledním patchem, grafické glitche jsem měl dva, ale žádný mi nebránil v questu. Jednalo sa spíš o komické zaseknutí ptáka ohniváka do stromu. Jediné co mi na hře trošku vadilo byl systém lezení/skákaní po skalách a kameňoch. A uvažuju, že se pokusím o mou první platinku, ale ty lovecké výzvy mne budou stát nervy EDIT: Tak nemožné sa stalo možným, nereálné reálným, já, jakožto kaužuál, mám první platinu a to z Horizonu. Rada pro ostatní, je very easy když jsem ju dál aj já Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2017 Jinak za platinu by mělo dojít na mail theme stejně jako tomu bylo u bloodborne ( Zatím to ale vypadá pouze pro US dle redditu) https://imgur.com/a/zmtUb#o01grov - náhled na email a téma. Tak menší info přímo od Guerrilla games k 2.6M prodaných kusů + expansionhttps://www.guerrilla-games.com/read/horizon-zero-dawn-global-sales-exceed-2-6-million Edit: Tak téma dneska došlo i pro EU kendykejnova reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2017 Zdravím lidi, nevíte někdo, proč, když mám cz distribuci, nemám v nabídce polské titulky ni jazyk, přitom hra je má obsahovat. Killzone to měl. Jsem z toho v šoku, i menu jsem dal polsky a stejne tam polstina není, nevíte jestli se nedá nějak stáhnout? díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2017 Ja mam hru normalne stahlou z CZ storu a polske titulky tam taky nejsou. Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2017 před 2 hodinami, Manoust napsal: Ja mam hru normalne stahlou z CZ storu a polske titulky tam taky nejsou. Jo, už jsem o tom něco zjistil, výrobce to prostě posral a mnoho lidí si stěžuje, není tam ani ruština atd, takže se chystá langue pack, ale kdy bude těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 děkuji za informaci taky pasu po hrách co mají alespoň polské titulky-jinak ta verze pl existuje ale bude se to muset sehnat jinde- https://sklep.gry-online.pl/sklep/playstation-4/akcja/horizon-zero-dawn-ps4-pl-ang,321039 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 před 3 hodinami, okajos napsal: děkuji za informaci taky pasu po hrách co mají alespoň polské titulky-jinak ta verze pl existuje ale bude se to muset sehnat jinde- https://sklep.gry-online.pl/sklep/playstation-4/akcja/horizon-zero-dawn-ps4-pl-ang,321039 Taktéž, zajímá mě ještě Nioh, jestli má v EU verzi polské titulky, protože to s polskýma vyšlo a ještě The Last Guardian, ten má být celý polsky, tak nevím jestli to je v evropské verzi, nebo zase jen přímo zvlášt v polské. P.S. Nechápu, proč to není uvedené na krabičce, nebo v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Duben 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2017 Poláci mají čistě své edice. Je tam sice i angličtina, ale je to samostatná edice. Často jsou k sehnání v Tescu. Poznáš ji hned, protože má na zadní straně i polský text. Oni se v Polsku s tím dabingem rozjeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 No, mě právě překvapilo, že co si pamatuju, tak poslký dabing i titulky, byly vždycky v EU verzích, takže mě nenapadlo, že by to udělali zvlášť. Ale každopádně jsem zjistil, že na store, to uvedené je, že to tam není. Tak už vím, kde to kontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Platina hotová už tak 14 dní nějakých 50 hodin cca to zabralo a patří k těm určitě lehčím - navíc dostanete za platinu dárek - jaký neřeknu, snažte se Co mě na hře hodně vadilo byly skoky ....holka hópne klidně kolikrát 3 metry, ale někdy má problém s 50 centimetry Jako hra dobrá, ale nic co bych musel hrát znovu uvidíme co donesou DLC Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Mozes dat do spoileru,aky darcek je za platinu? Mam platinu,ale nicoho som si nevsimol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 prijde ti neco na majla. uvidis;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 Na mail mi nic neprislo. Hru som dohral pred tyzdnom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 @taurus mne kod přišel na mejl cca 14 dní po zplatinování hry. Jedná se o theme a navíc bys pak měl mít ve storečku free avatar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 12, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 Jsem pred Final Battle, tesim se, tesim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 Nic neprislo a to uz ma dohrane mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 12, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2017 jukni to spamu nebo hromadne posty.ja to mel tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Ahoj, hru co jsem zapl tak mě okamžitě chytla do svých sparu. Neskutečna atmosféra a spojení post apo. světa, pravěku a moderních technologií je něco jedinečného. Co teda doporučuji začínajícím hráčům je hrát na obtížnost hard, postupně kdy jsi hru ošaháte tak vam to přijde jednoduché. Trochu mě mrzí absence češtiny kvůli možnosti vést rozšířené dialogy nadruhou stranu angličtina není až takový problém. Každopádně co bych vás chtěl požádat , může mi někdo poslat článek nebo klidně i do diskuze vysvětlit trochu příběh, podle herních konverzací a cutscen v tom mám trochu nejasno. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 před 3 hodinami, Buladog napsal: Ahoj, hru co jsem zapl tak mě okamžitě chytla do svých sparu. Neskutečna atmosféra a spojení post apo. světa, pravěku a moderních technologií je něco jedinečného. Co teda doporučuji začínajícím hráčům je hrát na obtížnost hard, postupně kdy jsi hru ošaháte tak vam to přijde jednoduché. Trochu mě mrzí absence češtiny kvůli možnosti vést rozšířené dialogy nadruhou stranu angličtina není až takový problém. Každopádně co bych vás chtěl požádat , může mi někdo poslat článek nebo klidně i do diskuze vysvětlit trochu příběh, podle herních konverzací a cutscen v tom mám trochu nejasno. Děkuji Aloy se objeví (uměle vytvořená stroji), jak vyroste jde hledat mamu, hledá mamu, pořád hledá mamu, nakonec najde mamu a zjistí jak vznikl jejich svět (resp. zanikl náš). Za mě se jedná o hodně plytkou hru, nutil jsem se do ní abych to vubec dohrál. sběratel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Pokut prolezeš všechno a posbíráš audio logy a jiné věci tak je to celkem i zajimavé scifi. Já se těch 50h bavil dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 gambler: Konečně někdo! Nic co bych neviděl tisíckrát jinde, dobrá hra ale nic extra zapamatovatelnýho, lehounkej twist oproti ostatním postapo věcím ale nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.