Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 před 8 hodinami, Bouner napsal: Mno, alza přidala do nabídky Nier limitku s tím krásným steelbookem co je k black box edition . před 5 hodinami, headhot napsal: tak toto mne potesilo, ze to nemusim tahat square enixu JRC ho taky měli, už v předobjednávkách, ale koukám, že už je tam ta limitovaná edice rozebraná. Já mám předobjednávku už delší čas, tak snad se na mě dostane i se steelbookem (a snad to taky nakonec nebude metal pak jako u For Honor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2017 Tak dneska dorazil steelbook k Nieru, a vypadá nádherně . Martinoslav, Mandaz a tokyno reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2017 Někdo už má tuhle sběratelku doma? https://store.na.square-enix.com/product/435171/nier-automata-black-box-edition-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 vcera mi alza napsala,ze se mi Nier LE vyzvednout a vzapeti email, objednavka zrusena. U te alzy jsem nikdy nemel stesti na zadnou limited and collector´s edition, vsechny dojedne v predobjednavkach zrusene. Clovek ma alespon jistoty u predrazeneho xzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Vazne? To ja prave zase nikdy nemel potize s Alzou... dokonce ji po zkusenostech s ostatnimi eshopy preferuju i kdyz je na hry drazsi... ale aspon mam jistotu, ze tu objednavku dostanu presne jak pisou, kolikrat i driv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Neplatim predem,takze refundace je nezatezuje. Az tam budou vyhody platby predem,tak se tomu branit nebudu No me problemy s alzou zacli pri vydani Mortal Kombat Kollector´s edtion, coz bude dlouha doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Taky mi alza včera psala že mi objednávku zrušili. A to jsem objednával prakticky pár minut po tom co tu @Bouner hodil odkaz. Naštěstí už mám LE na cestě z UK, tak sa snad tento týden zadaří. Kdo by chtěl může zkust LE tady https://www.originalky.cz/nier-automata-limited-edition-ps4-p82339/ Ale taky tomu moc nevěřím. EDIT: před 53 minutami, Martinoslav napsal: Vazne? To ja prave zase nikdy nemel potize s Alzou... dokonce ji po zkusenostech s ostatnimi eshopy preferuju i kdyz je na hry drazsi... ale aspon mam jistotu, ze tu objednavku dostanu presne jak pisou, kolikrat i driv. Já mám právě v tomto směru s alzou celkem špatn zkušenosti už z dob ps3, dvakrát mi poslali hru, co měla mít dle popísu cz titule a houbelec no a jednou mi místo limitky vanquish poslali obyč verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 takže k mému překvapení originálky mají skladem limitku Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 tva nenavist je znama,ja s tim pocital a veril a objednano:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 ta limitka je poslana,tak jsem zvedavy v jakem stavu dorazi.:D Doufam,ze Mandaz nema voodoo steelbook,aby ho nepropichoval:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 tak i ja jsem to pro jistotu pojistil z originalek a dneska odeslano, z game.uk furt nic. Asi celnici dodelavaju platinu a @headhot neboj, vudu bucek pouzivam na jine osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 zatim uk jeste nema celni spravu, to az bude brexit komplet hotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 takže originalky asi vezmu na milost, dneska mi limitka přišla v pořádku, dokonce aj komplet, nerozbalená a s anglickým coverem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 S originalkama jsem nikdy nemel zasadni potiz, snad jen na desne pomaly naskladneni novinek. Kdyz chci neco v den, kdy to vychazi a oni to naskladni hodinu pred zavirackou, tak jsem nakrknutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 já eště dávno v dobách ps3 jsem měl s originálkama velké trápení, párkrát mi poslali místo objednané nové hry rozbalenou bazarovku bez manuálu, s pobůchanů krabičků a muslimáckosasským obalem. A reklamace probíhala stylem "my Vám poslali novou..." Ale poslední dobou sa zlepšili a to dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 Ale nedoporucuju nakupovat osobne, nejsou tam zrovna dvakrat prijemni vuci zakaznikum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 osobka nehrozí, mám to o dva kilometry blíž do ukrajinského Užhorodu než do Ústí pod Labem jinak kdyby měl někdo zájem, budu nejspíš jednu limitku prodávat, až pokud jestli vůbec, mi z game.uk přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 ja uz ji mam na ulozence,zitra vyzvednu a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2017 tak steelbook byl vyjimecne zabalen do krabicoveho boxu a je naprosto uzasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.