Moderators Martinoslav Odesláno Březen 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2017 Tak podle tiskove zpravy Sony se uz prodalo 2,6 milionu kusu Horizonu Slusny cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londza Odesláno Květen 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2019 možná offtopic, ale pro nadšence Horizonu jako jsem já to offtopic neni. P1 navnadilo !!! Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2019 já teda taky, ale netuším, co to je P1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Květen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2019 Prime 1 Studio, výrobce soch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londza Odesláno Květen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2019 jojo, jeden z NEJ výrobcu soch ((jo a 2 dny z5 dokonce oznámili i GoW (God of War) statues )) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Březen 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2021 Tak u Prime 1 Studio jde předobjednat Alloy a Stalker. Cena za Alloy je 1100 dolarů a Stalkera 1200 dolarů. Mít volné prachy tak neváhám. Sošky by měly být velké okolo 70cm a váží 10-12kg. Obě sošky vypadají fantasticky. Alloy https://www.prime1studio.com/hzd-aloy-shield-weaver-armor-set-upmhzd-01ex.html Stalker https://www.prime1studio.com/hzd-stalker-upmhzd-02.html mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Srpen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2021 Už se ví kdy vyjde sběratelka na HZD2 ? Nikde jsem na nic nenatrefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2021 V září by měli nahodit edice hry a prý aj preordery. Doufám v židjrc edici s fetkama s obrázkem brontosaura Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 26, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2021 a ktomu nově woucher na iphone z iwantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.