Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 25, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2017 no mevim, mne funkce kdy zapnu konzoli a sama zapne tv a prepne vstup na hdmi kde je pripojena neprijde vubec jako zbytecnost. kdyz playstation to ma jiz spoustu let... evlo reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 25, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2017 Co je hdmi cec bylo vysvetleno, dalsi diskuzi smerujte do tematu venovanemu hdmi cec. Dekuji. Citovat
evlo Odesláno Červenec 28, 2017 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2017 Jeste dodam, ze xbox se o to snazi pres IR system, ktery byl jako fajn tak pred 10 lety a funguje to tak, ze treba zapnes xbox a on ti vypne TV, to je takovy rozdil mezi CEC a stoletou technologii. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Srpen 24, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2017 Jestli je něco paráda, tak je to tohle Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 24, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2017 Ze bych to konecne na xox dohral? ;) Skoncil jsem nekde v pulce, protoze vychazelo U4 a k ROTR uz jsem se nedostal. Bude idealni prilezitost pustit se do toho od zacatku ;) Citovat
Hanysek.h Odesláno Říjen 1, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2017 Nevíte někdo jak to bude s připojením Kinectu bude potřeba adaptér?K S-ku byla akce že po zadání seriálu ho microsoft posílal zdarma,doufám že udělají podobnou akci jinak nezbude jiná než ho za 40€ koupit. Citovat
jirik Odesláno Říjen 1, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2017 Ano, Kinect k ONE X pripojis přes adapter. Co jsem slysel, tak ten by mel byt, podobne jako u Ska, zdarma pro ty, co presli na X. Citovat
TatkaSoptik Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2017 Už jste viděli první videa "Unboxing XOX"? Třeba na tomto videu je vidět, že v rámci předobjednávek dostali Xbox zabalený ještě v jakémsi Mystery boxu, kde vytahuje jednu hru za druhou. Zajímalo by mě, zda je tento box v předobjednávkách na Alza, Czc, TSBohemia.. nebo jen na Microsoft Store? vide zde: https://www.youtube.com/watch?v=LCA90fkhxiU&t=961s To já si klidně připlatím dvě stovky za ty hry Prosím o vaše zkušenosti a myšlenky. Citovat
SnejiCZE Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2017 Na začátku toho videa je zmíněno (čas 2:33), že tenhle box je pro "Reviewery/Youtubery". Asi z důvodu, aby jim to testovali a měli na tom co streamovat za účelem, že si každý druhý kdo sleduje řekne: "Tyjo, tohle chci taky, když tam je tolik her"... a ve finále při objednávce dostanou "jen" konzoli. Počítal bych maximálně tak s XboxGoldLive na zkoušku + možná GamePass na měsíc Citovat
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2017 Tu je uz asi 4 dny k videni unboxing retail verze.....jde o emerickou verzi ale tusim ze od evropske se bude lisit jen kaablem...je tam gold a pass tusim...ale uz si presne nepamatuju..a pocitam ze to budou 14ti denní trialy pokud to tam nerikaji.. TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat
jirik Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2017 Na Xboxwebu je shrnuti ONE X http://xboxweb.cz/xbox-one-x-mala-rekapitulace/ TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Pánové, přemýšlím o upgradu z FAT XONE, mám Full HD TV. Pročítal sem spoustu vláken tu i jinde a vcelku sem rozhodnut přejít na XONEX. Doufám, že realita bude opravdu taková a já i na 1080p si užiju hezčí efekty. U takového Prey v pár momentech hry xko fatkové dýchá z posledních. Hail to Xbox. TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 1, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Uzijes, neboj se vlka nic TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Zdravím, Asi pred ctvrt rokem jsem rozprodal PS4 vcetne sbirky her a od te doby cekam na novy xbox a uz mam pekny abstak :). Dneska mi dorazil email, ze objednavka byla vyrizena a zbozi predano dopravci. Taky uz nekdo mate info o odeslani noveho xboxu? :)) Stepis reagoval na 1 Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Ja ještě zadne info od czc krom par uprav ve fakture neobdrzel... Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Zvláštní, když release je až 7.11. Kdyby den předem, ale týden? Můžu vědět, který je to obchod? Citovat
Zoombik Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Pro zájemce: http://www.jrc.cz/xbox-one-x-konzole-project-scorpio-edition/p135389 https://www.electroworld.cz/microsoft-xbox-one-x-1-tb-project-scorpi-edition-herni-konzole https://www.mall.cz/herni-konzole-xbox-one/microsoft-xbox-one-x-1tb-project-scorpio-edition Citovat
Urunak Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 já jsem objednával přímo z MS, někdy v polovině minulého měsíce (ne scorpio ale black X), předevčírem jsem psal na podporu jak to vidí s objednávkou, následně mi z MS volala velice milá slečna, že XOX k mé objednávce je skladem, ale jelikož jsem vybral dopravu zdarma, není jisté jestli budu mít do 7.11 XOX doma, prý to bude záležet na UPS, ale max zpoždění díky té přepravě bude 5 dní, zeptal jsem se jí, jestli tedy mám objednávku zrušit a objednat znovu z "expes" přepravou, hodila mě na čekačku a asi 5 min zjišťovala jestli by to šlo, následně toto mi nedoporučila, protože bych přišel o místo v objednávkách a není jisté, jestli by byla konzole k nové objednávce skladem. Včera si strhli z karty celou cenu za XOX, na webu MS píšou, že peníze budou strhávat, až budou expedovat , ještě včera šla objednávka stornovat, dnes již nejde, ale žádné sledovací číslo k objednávce ještě přidělené není ... tak jsem zvědavej kdy to skutečně dorazí... Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Tak i u me uprava u CZC...zatím porad cekaji na zboží u Scorpio edice...takze by me taky zajimal obchod...navíc ta cena 12,5 je pomerne nestandartni... Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Tak to vypada, ze ja mam radost, ze mam xbox na ceste (uz mam potvrzeno dopravcem, ze zitra dorazi), ale ostatni jsem tu "nastval". Kdybych to kluci tusil, ze jsem tady mozna jediny, tak bych se neptal :(. Nazev obchodu radsi psat ani nebudu, protoze netusim, jestli je dobre, ze uz rozesilaji balicky a nerad bych jim delal problem. Objednavku jsem provedl uz v srpnu a tyz den ji celou zaplatil. Bylo to hned prvni den, kdy vytvorili nabidku, takze jsem byl 100% mezi uplne prvnimi, kdo xbox scorpio objednal. Citovat
Urunak Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 tak já nemyslím, že jsi někoho naštval aspoň tedy mluvím za sebe, cena je super a myslím že není problém, že již je na cestě, mám za to, že NDA končí zítra max v pátek ráno, co to sleduju těch XOX je už venku spousta, pokud vím tak u objednávky scorpia bylo dokonce vyzdvihováno a garantováno, že jej budeš mít 7.11 1000% doma ...aspoň u MS Citovat
Hráč123 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Urcite nikdo není nastvany...ale mam objednano asi ve 3 shopech a ani jeden urcite ještě nic neexpedoval tak jsem jen zarazen.. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 1, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Ja mam u Alzy, objednal jsem ihned po zverejneni a zatim zadny update. A tusim, ze Alza objednavky stopla po par hodinach, zrejme jakmile vyprodali. Nejsem si jist, jestli ostatnim obchodum, ktere stale Scorpio nabizeji, verit, ze ho skutecne dodaji. Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Tezko rict, ja to sledoval pomerne pravidelne a treba CZC hned po par dnech napalila cenu o 500-1000 Kc vyse nez konkurence a za par dnu i stahli ovladac zdarma navíc, ktery k tomu zacali nabizet - ten navic nabizeli jen u XOX, u Scorpio ne. A nekde v diskuzi psali, ze XOX Scorpio budou nabizet i po zarezervovani vsech kusu, protoze nemaji jistotu, ze ti, co to stihnou rezervovat i zaplati a tim padem se pak muze dostat i na dalsi cekajici. Takze je velmi pravdepodobne, ze hodne lidi opravdu bude mit smulu. Oproti tomu tu ale stoji fakt, ze meli dlouhodobe nejvyssi cenu (nedavno dokonce 14 490 Kc) a tak se nabizi i otazka, jestli je vsechny vyprodali... Ja samozrejme sel po cene a koupil za 12 490 Kc jinde. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Jako na JRC jde pořád Scorpio edice předobjednat, tak nevím. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.