Hráč123 Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Sem taky zvedav..jeden mam zaplaceny tu v UAE a dva v cechach na dobírku...z toho komunikuje pouze CZC a druhy shop mlci... Citovat
Kamel Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Dnes obědnáno v EW, tak sem zvědav, jestli bude Scorpio edice. Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Xbox mam uz doma. Ale ja jsem v praci xD. Vecer na nej mrknu Martinoslav reagoval na 1 Citovat
DeviR1 Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Mně právě přišla SMS od Euronics, že mám připravenu k vyzvednutí Scorpio edici (předobjednával jsem ji když tam byla sleva 10% na vše, takže je za 12149 Kč). Tak jsem tam chtěl volat, jestli to není omyl, ale zatím mi to nikdo nevzal. Ale podle zdejších komentářů to vypadá, že to tak opravdu bude :-) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
wopiczak Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Nikam nevolej a jdi si pro ni Euronics pobocka usti posledni kus skladem podle webu Citovat
Nowys Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 chlapci tak zacinam uz taky po xox pokukovat a jen me zajima jak je to s hrami co mam nyni,napr. Final Fantasy XV mam na placce a co koukam tak na xox je podpora HDR a 4UHD,pujde mi to z teto placky co mam na xone starej v tom rozliseni i s hdr na xox? nebo musim zakoupit tu hru znovu? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Určitě nemušíš hru kupovat znovu. Pokud budou ke hrám nějaká vylepšení, bude to formou volně stažitelného obsahu. Citovat
Nowys Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 vyborne,diky za info,roztridim tedy hry co podporu mit budou abych si je zachoval a zbytek pujde o dum dal Je ted nekde v prodeji nejaky vyhodny bundle? napr konztole plus dalsi ovladac? nebo aspon nejaky balik co stoji za to poridit oproti samostatne konzoli? a posledni dotaz xox vs scorpio, je to jen rozdil v designu? Citovat
Kamel Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 To Nowys: Na CZC sem zahlédl dva bundly základní verze XONEX s Wolfensteinem 2 nebo balíkem Forza 7 + model autíčka + tričko - cena obou variant je 14000,- tedy standardní ceny. Rozdíl mezi XONEX a Scorpio Ed. je pouze design. Scorpio je fajn věc pro sběratele nebo ty znás, kteří chtějí mít trošičku designově rozdílnou konzoli. Pokud nelpíš na designu, tak ber základní verzi. Nowys reagoval na 1 Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Jeste je navic u scorpia stojan ;-) Ale ten asi leckdo ozeli... Citovat
Urunak Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 tak MS již XOX odeslal, teď už je to na UPS Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Tak at se dockas co nejdrive ;-) Ja uz stahuju aktualizace... ///EDIT: Prvne update xboxu, pak 60gb aktualizace pro Forzu, ale ted uz go go go. Skoda, ze zitra jeste musim do prace basildon, Martinoslav a Hráč123 reagoval na 3 Citovat
Urunak Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 tak jsem tajně doufal, že tu UPS doveze v pondělí, ale napsali toto: Plánované dodání: Úterý, 07.11.2017, Do konce dne Poslední umístění: Eindhoven, Nizozemsko, čtvrtek, 02.11.2017 tak hol to bude až opravdu 7.11 Citovat
DeviR1 Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 Tak už ho mám taky doma, Scorpio edice je tak trochu zklamání (že na konzoli a ovladač napíšete malým zeleným písmem "Project Scorpio" bych se asi zdráhal nazývat speciální edicí), ale to už jsem věděl dopředu. Díval jsem se na seznam her, které podporují 4K rozlišení a zjistil jsem, že z nich vlastním jen Forzu Horizon 3, ale u ní je napsáno In Development, takže to znamená, že ten patch se 4K rozlišením vyjde až někdy v budoucnu? Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 Ja dam jako prvni tohle Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 před 15 minutami, DeviR1 napsal: Tak už ho mám taky doma, Scorpio edice je tak trochu zklamání (že na konzoli a ovladač napíšete malým zeleným písmem "Project Scorpio" bych se asi zdráhal nazývat speciální edicí), ale to už jsem věděl dopředu. Ale ono to není jen kódové označení na konzoli a ovladači. Samotná konzole má specifickou povrchovou úpravu (tu, která se podobá původnímu Xboxu), design retail krabice s tím také koresponduje a v balení je navíc vertikální stojan. Já jsem teda s tímto odlišením spokojen, bezesporu se jedná o limitovanou edici, která se po vyprodání zásob už v obchodech nikdy neobjeví. TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat
drogbazzzz Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 mne se moc nelibi, ze ta barva scoprio edice neni cerna s gradientem, ale takova seda, takze jsem zrusil 1 z preorderu a nechal si cernou verzi u CZC s ovladacem zadarmo. doufam,ze 7.11 to bude na prodejne k vyzvednuti. Citovat
DeviR1 Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 Ta barva Scorpio edice je šedá na jednom konci konzole (tam kde je power tlačítko) a potom postupně přechází v černou. Naživo je to docela decentní, rozbaloval jsem to v noci za horšího světla a té šedé jsem si na první pohled ani nevšiml. Normální edici jsem v ruce neměl, takže porovnat to nemůžu. Citovat
drogbazzzz Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 nevim, no, dle videi mne to moc nepresvedcilo. na zivo to treba bude lepsi, ale ja mam rad pod televizi vsechno cerne, receiver, xbox, atd... Citovat
Smartmax Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 http://www.eurogamer.cz/articles/2017-11-03-dobre-rano-s-eurogamerem-patek-3-listopadu Podle infa níže na stránce xbox x podporuje 1440p monitory.....to je imho docela velká výhoda oproti ps4 pro.... - A ještě jedná zpráva k Xbox One X. Konzole konečně také bude podporovat přes HDMI monitory s rozlišením 2560x1440, čili poloviční 4K. Předpokládalo se, že konzole na takových monitorech je sampluje 1080p rozlišení, ale naštěstí vše poběží skutečně ve 1440p. PlayStation 4 Pro například toto rozlišení nepodporuje. Citovat
Umberto Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 Tak já objednával už 11.6. u Xzone ale k dostání bude prcní várka až 9.11. :-( noco svět se nezboří Citovat
Smartmax Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 http://www.eurogamer.cz/articles/2017-11-03-hry-na-xbox-one-x-znamenaji-obrovske-downloady-i-pres-100-gb Hry na xbox x znamenají obrovské downloady.... ..............to je ten důsledek 4k "onanie".... tofi reagoval na 1 Citovat
foppa_13 Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 No je to bohuzel tak. Ja si vcera ani moc nezahral. Prvne jsem nainstaloval forzu, pak update 60gb. Pak jsem chtel zkusit farming simulator 2017 a tam taky vyskocil update. Obe dve maji podporu 4k Citovat
Kamel Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 Tak electroworld mi dneska zrušil objednávku na Scorpio :-(. tofi reagoval na 1 Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2017 Zkus ho ještě u JRC nebo na MALLu, tak jsem je ještě viděl. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.