Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Pouzij ten, ktery se dodava s konzoli U nej je jistota, ze podporuje vse, co konzole nabizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Tak něco pro majitele full hd TV.....srovnání GOW 4..... Pak tu máme 4k srovnání ps4 pro xbox x a PC u assassin´s creed origins.... Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Alza hlasi dva kusy XOX PS v nabidce, nevahejte... https://www.alza.cz/gaming/microsoft-xbox-one-x-project-scorpio-edition-d5097496.htm Edit: Je 10:01 a jsou fuc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Ty Gearrs of War jsou pomerne o dost ostrejsi nez na Sku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Mám dotaz ohledně kinektu: Měli jsme od začátku jen klasický one a až teď jsem pořídil X.K S-ku dával Microsoft adaptér zdarma a teď ho na store nemají ani skladem?Nemá někdo info jestli bude opět akce při přechodu na X nebo popřípadě adaptér za rozumnou cenu na prodej? (já ho nepotrebuju ale děti rádi hrajou Sports Rivsls) Diky Hanys.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Kinect je mrtvej. typuji, ze podpora nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Podpora jen pres ten adapter. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Adaptér pro Kinect se už zdarma rozdávat nebude. Našel jsem řešení za pár kaček. Jak na to? Zvu tě na moje půlnoční video "Bastlení s Kinectem" https://youtu.be/vQYZABBNBqA Hráč123 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 @TatkaSoptik Vyborna prace! Zajimave video TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 @Martinoslav by mě zajímalo, jak jsi to více než půlhodinové video stihnul shlédnout za 4 min. od zveřejnění taťkova odkazu Jinak doma na nej Taťko určite kouknu, i když já mám ten adaptér Dweightee888 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 @drak3go Nekoukal jsem to cele, na dlouha videa nemam cas a z prace jsem zvykly videa jen rychle prolitnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 před 53 minutami, Hráč123 napsal: Ty Gearrs of War jsou pomerne o dost ostrejsi nez na Sku... Ostřejší jsou určité části scény, vylepšené je možná i nějaké nasvícení...ale zrovna gearsy jsou na Sku udělány hodně dobře. Koukal jsem na nějaká vylepšení na PC, ale ani tam to není nějaké kulervoucí. Jako rozdíly jsou, ale na to, že je Sko tak slabá mašina, nejsou zásadní. Čekal bych víc... U toho Assassina....rozlišení se sice zvedlo, ale dropy zůstaly..navíc jsou tam některé (je třeba říct, že ne tak zásadní) efekty horší, než na ps4 pro...kdyby udělali pořádné full hd, 60 fps, vylepšili stíny.....bylo by to lepší......asi tak bych to video shrnul. S tímhle výkonem by to mělo lítat 1080/60 bez problému. Ubisoft jsou ale lenoši.....nejspíš... Assassin článek na EG: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-assassins-creed-origins-xbox-one-x-analysis Zatím pro mne asi nejvíc je rozdíl v shadow of war, kde mi to ale přijde, že si MS tak trošku lepší grafiku zaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Před hodinou, Martinoslav napsal: @drak3go Nekoukal jsem to cele, na dlouha videa nemam cas a z prace jsem zvykly videa jen rychle prolitnout Jo to znám. Občas by se mi to rychlé prolítávání taky hodilo, třeba když sleduju TV Noviny jedné nejmenované televize a oni tam najednou v půlce střihnou kecy o tom, jaké se budou řešit problémy v seriálu "Gynda v parku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Nemas koukat na televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Chlapi....mirai požadoval smysluplné příspěvky. :-) TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 jop! 8 hodin ještě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Vsimli jste si cisla na viku krabice xox ps? Ze by poradove cislo limitovane edice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Včera sem na to koukal, taky mi to přijde jako číslo limitace, dávalo by to smysl :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Halo 5 na ONE X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Hraju CoD WW2 a konzole je ticha ale sem tam si jako kdyby odfoukne tepleji vzduch a zase Ok, dela to taky nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 To číslo na krabici ma tusim každý stejne a je to nejaka smesice kdy vychazeli xboxy....0105 apod. da se to dohledat... TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 tady prehledny video porovnavacka Xbox One X Project Scorpio Edition VS Standard Edition Unboxing si furt rikam proc to logo na ovladac nedali vodorovne? a jak tady psal drag, bílá limitka s tim zelenym logem by mela teprve smrnc Hráč123, tofi a drak3go reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 před 2 hodinami, Umberto napsal: Hraju CoD WW2 a konzole je ticha ale sem tam si jako kdyby odfoukne tepleji vzduch a zase Ok, dela to taky nekomu? jop, když hraju dlouho forzu 7 tak občas si vyfoukne větráček, ale jinak je celou dobu krásně tichá i přes to že z ní zezadu jde fakt horkej vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 TitanFall2 dostava na ONE X opravny patch https://mspoweruser.com/respawn-issues-patch-titanfall-2-xbox-one-x-fix-visual-performance-problems/ Asi největší skok mezi PRO a ONE X je u Wolfenstein II , kde ONE X verze ma 2,25nasobne vetsi rozliseni nez PRO Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Listopad 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2017 hosi je niaky rozdiel medzi 3,5 jack v ovladaci a 3,5 jack zozadu na konzole v kvalite zvuku v sluchatkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.