pejtrix Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 ja se toho bal jak na to kazdej nadaval ze to bude neco jako zaklinac 3 pred patchem ale mam 50palcu tv a sedim od toho 3 metry a pohoda..... rikam pomaha kdyz si zapnete tmave pozadi pro titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 23, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 před 9 minutami, pejtrix napsal: proc si nekdo stezuje na svetle pozadi ve hre kdyz si jde nastavit jen u titulku tmavy zaklad Treba proto, ze jsem si dosud nevsiml, ze to jde nastavit? Beda ti, jestli tam takova volba nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 23, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Nastavení - zpřístupnění - pozadí titulků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 23, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Furt to ale neresi tu velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 I na pročku jsou malé. Prostě musíme hrát na těch našich šhitovejch televizích z 30 cm vzdálenosti. Vemte každej židlu z kuchyně a šupaj před televizor Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 23, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Tak již u zaklínače jsem byl metr před 55" TV a pak pohoda. Včera jsem to měřil a z 1.5m na těch 85" to je dost OK:) projektor za pár peněz a supersampling dělá svoje. 4k až u ps5. Hawk. Dneska konečne pojedu chvíli zase příběh. Dalších 7h odehráno a pořád jen objevuji svět:) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 před 40 minutami, elmaniaKain napsal: I na pročku jsou malé. Prostě musíme hrát na těch našich šhitovejch televizích z 30 cm vzdálenosti. Vemte každej židlu z kuchyně a šupaj před televizor dik tak to nemusim letet pro Procko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 25, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 Tak se mi to líbí, žádné ,,nucené" DLChttps://www.zing.cz/novinky/96030805/cory-barlog-o-dlc-pro-god-of-war/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 Další update, který má opět zvětšit titulky a text jako takový ve hře https://www.zing.cz/novinky/96031769/dalsi-patch-zvetsi-text-i-titulky-v-god-of-war/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 Dohráno na 100%. Titulky vždy OK:) tokyno a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 3, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 3,1 melijonu prodanych kopii hry behem prvnich tri dnu! Mazec! mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NickAK47 Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Neměl jste někdo stejný problém, hra běží v ořízlem rámečku ? Poslední patch nainstalován. diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Roztažení obrazu přímo v nastavení PS nepomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NickAK47 Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Vyzkoušim, nikdy jsem to nepotřeboval, dělá to jen u GOW úvod běží normálně, jakmile skočí menu, je to takhle oříznuté... EDIT: Tak pomohlo díky ;) edit @SAIXX - odstaraněná citace, @NickAK47 - nastuduj si pořádně pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Tak story před pár dny dohráno, zkouším platinku a za mne zatím 95/100. Jedna z nejlepších her této generace. Plusy jsou všeobecně známé, za mne do mínusu patří víceméně zbytečné dva světy, ohňový a mlžný (nevím jak sa jim nadává, snažím se na ně zapomenout :D ) A s těmy světy související farmení, hlavně v mlžném světě ohledně platiny mne sypačujů neskutečně... A díky královně valkýr sa dualšok proletěl z obyváku na balkon :D Chyběl mi ji dát jediný úder, ale ta čůza mne beztak ukopala. A rychlý dotaz, neví někdo kde bych sehnal kotvu z mlhy na otevření trhlin v mlžném světě? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Musíš proběhnout celé bludiště a z koncové truhly, kde je nepritel ten velke zlobr to muze padnout. Nez nafarmis dost mlhy na trhlinu tak to padne. Jinak doporucim prodavat craftovaci matros za mlhu u kovare. Cihla 500, ty dalsi za vic. Pak se farmi rychlejc. Tak 2 svety nejsou na nic. Mit dobre vybaveni kdyz hrajes na tezsi obtiznosti je dulezite. Celkove ale crafting je takovej nedotazenej. Vic bonusu za crafteni to kce. A ty XP, kdy na pocatku mas malo a od pulky hry jiz neni co kupovat. Davam 9.3 a tesim se na dalsi dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Tak zlobra sem eště nenašel, asi bude dál než byla valkýra. A s těma expama máš pravdu, zezačátku sem uvažoval kde co vylepšit a včíl jich mám mrtě. A hraju tu nejtěžší obtížnost pro mne - příběh a vybavení mám valkýří vylepšené na max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2018 Do GoW s updatem 1.20 přichází photomode https://blog.us.playstation.com/2018/05/09/photo-mode-comes-to-god-of-war-today/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 9, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2018 A taky pry zvetsili velikost textu, tak jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Květen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2018 Tak to brzo,když už mám platinu ... perrek, mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 takže patch stažen a problém, hra sa spustila jakoby v ořízlém rámečku jak píše kolega nahoře. A roztáhnout obraz v nastavení pska už nejde - je roztažen naplno EDIT: takže vyřešeno, na interfernetu jsem našel takový domácí hotfix. Pokud sa někomu stane to co mně, nechte hru běžet jakoby na pozadí. Pak jděte do nastavení / zvuk a obražofka / nastavení oblasti zobrazení. Oblast úplně zmenšete pokud to půjde a uložte. Pak oblast zas roztáhnětě, uložte a hra je opět ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 @Mandaz jakou verzi hry máš? 1.20 nebo už 1.21? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 už 1.21, dneska sa mi stahoval cca 450mb update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Hmm takže je to očividně po patchi 1.21 já už to asi týden nezapnul tak zase chvilu počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Stazeno 1.21 a super i titulky ted uz ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.