headhot Odesláno Říjen 10 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10 custom za 50 euro na ebay,asi nejhezci co jsem videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 10 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10 Mne stál tuším 928czk, byl u teho ještě sleeve a krabička, ale ty mám ve skladu. EDIT: https://www.ebay.com/itm/166966013136 esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 Otevřeni prodejny smarty v Pardubicích, vidíte ty davy? davy lidí, ze se potápím jak Bartoš po jednání s fialou mirai_trunks, esmo, miz012 a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 11 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 u nás byla frontička i, akorat i v nedeli bylo vsecko skladem, takze bezduvodne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 Přišel sem chvíli před otvirackou a byl druhej v pořadí. Za mnou pak těsně před otevřením bylo cca 10 lidi. Když sem odjížděl, po vyzvednutí pska, tak akorát jel pro pska kolega a prý taky tak 10-20 lidi max couralo po prodejně. Všichni příchozí prý rovnou šli pro pska . Popravdě ty ostatní slevy byly o ničem, max fajn pro někoho, kdo by toužil po Nintendu, jinak takové běžné slevy. Kolegyně pojede pro pska v sobotu a už ted je vynervovaná, aby na ni vyšlo… taky si myslim ze všeho bude dostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 11 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 hh, tak tech 20% na samsung se take dá, kdyz potrebujes rekneme novej uktra tablet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 U metamorf búčku trošku podvod na medvjeda, není slot na disk. A supergamer překvapil, v pondělí mi psal že sběratelku mít nebudu a dneska mi přistála v zboxu mirai_trunks, Kamel, Akumazensho a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 Nazval bych to novou metaforou bůček nebůček, né že by kdokoliv ze sběratelů dával do bůčku jakejkoliv disk s hrou, ale vznikne z toho bez nosiče takový bazmek jak metalpek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 11 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 tak nova doba je, že dávaj Bůček jen k PC verzi. tady to a falsi piratska jakuza take.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 Bucek byl k PS5/Xbox ve sberatelce, ta u nas ale z nejakyho duvodu nebyla. Nastesti sem ji stihnul na Amazonu, tak se modlim aby dosla v jednom kuse. Pirate yakuza ma bohuzel bucek fakt jenom k PC, ve sberatelce na konzole chybi. Madgamer ho ma za necelejch 1500 a vypada fakt dobre, snad bude i v ostatnich obchodech. Taky nahodim par veci co mi tu za posledni dobu nastradaly: Kamel a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 11 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11 Ten unicorn je nějaký bůček? Nebo sběratelka s deskovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 12 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12 @Mandaz Bohuzel bez bucku Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 12 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12 Jo už vím, na to jsem koukal a právě absence búčku mne zklamala a nebral sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 16 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16 Při brouzdání po hnědi internetu sem na konzolisti padnul na bucky Silent shill 2 za 239 Kč, tak sem vzal rovnou dva. Přišly krásně zabalené a ftopu. Pokud byste někdo chtěl, tak už zdražili na 799 Kč Oprava, tak už zlevnili na 689 Kč https://www.konzoliste.cz/hry-ps5/silent-hill-2-steelbook/ Mandaz, werty, headhot a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 17 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17 Tak kdyby někoho napadlo brát bůčky, kašlete na to. Včera sem je vyndával z fólie a oba sou promáčklé...škoda. Budu je posílat zpět. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 17 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17 a ty na ne jeste nekdy budes koukat? do krabice a done:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 18 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18 Toz pekna edica ten Tomb Raider I-II Remastered Deluxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 18 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18 Tak CE Metaphor dosla prekvapive v poradku v karton krabici. Dost mi mrzi ze je komplet v nemcine, doufal sem v EU multilang verzi. Mel jsem jeste objednanou eng verzi z USA, ale nakonec sem ji zrusil, protoze by vysla o tisicovku draz. No moje chyba Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 18 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18 taky jsem koukal na amazon, byla tam xbox verze za 150$, ale kdyz se clovek zalogoval tak budto neni skladem nebo je za 250$, nejakej bordel:) a nemecka je teda za tech 250€ nebo jsi stihl lepsi prajz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 19 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19 Ja to kupoval 24.4. za 152,51€ i s postovnym, z uctu strzeno 3996Kc. V dnesni dobe jeste prijatelna cena za bucek, velkej luxusni artbook, platenou mapu, OST na 2CD a 5 odznacku. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 19 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19 Resilo se tu? Nakonec to vypada, ze Alan Wake 2 Deluxe ma DLC na disku... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 @miz012 Mas nejaky novy info? Protoze primo na jejich strankach https://www.alanwake.com/story/alan-wake-2-faq/ pisou: Does the physical version of Alan Wake 2 contain both the expansions Night Springs and The Lake House? Yes, but the game and the expansions will require an additional download. How many discs does Alan Wake 2 physical edition ship on? The game ships on a single disc on both PlayStation 5 and Xbox Series. An additional download will be required. Pro jistotu s nakupem pockam az po vydani, protoze pokud hra nejde hrat primo z disku bez dodatecnyho stahovani, tak to pro me nema cenu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 Já vezmu, bo sem nekupoval digi, ale doufám, že to zase nebude bd disc s instalatorem a všechna data se budou tahat z netu, to by pak postrádalo význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 @Kamel Neco podobnyho cekam. Protoze duvod, proc AW2 prvne vysel pouze digitalne byl (podle vyvojaru), ze se nevejde na blu ray. A najednou se na BR vejde i s DLC? Cipaci to meli dat na vic disku se vsim vsudy jako treba Baldurs Gate 3 a ne to honit dodatecnym stahovanim. Dyztak dej pak pls vedet jak to je, jestli to jde hrat bez dodatecnyho stahovani, ale podle toho co pisou tomu moc neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 Jo ja to bral tak, ze na "deluxe content" nebude v krabicce kod... Ale jestli se DLC budou tahat na zaklade disku, tak to netusim. Na YT jsou uz unboxing videa, kde prave DLC kod zadny neni a z toho jsem vychazel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.