Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Tak dlouze jsem cekal na hru s bůčkem od alzaka až jsem objednal samotnej bůček z Alegra. Pšonky rad nemam, ale buček přišel ve fólii zatavenej, biblinkova folia 4x dokola a papirova krabicka. i s postou za 300kč. tedy palec nahoru

IMG-20241024-WA0014.jpeg

Odesláno

Gratulace.

Ja odvolavam nabidku na xbox verzi Tintin a. Ta PS5 verze, co ji mela nahradit stoji za starou backoru.

Rozbaleno, nabourano, bez folie... At si v smartzid naprdne.

Navic ohledne predobj. Stalkera Collectors a Ultimate:

1) OBJ zalozena 29.5.
2) OBJ zrusili 28.9.
3) 19.10. me kontaktovali, zda-li obj chci, at se do 22.10 ozvu, to jsem 21.10. udelal
4) Dnes me donutili udelat NOVOU obj (na cokoliv) ze ji upravi na moje hry - stara OBJ zustala stornovana
5) Parametr nove OBJ - okamzita platba QR kodem
6) Novou obj upravili a hned poslali zalohovou FA - splatnost DNES

♥♥♥!

Kazdopadne jim napisu, ze neminim cokoliv platit predem abych dostal to same jako dnes (Tintin). Puvodni OBJ byla s platbou pri prevzeti.

To, ze nejsou schopni obnovit starou OBJ (resp. i rusi...) o necem svedci.

Asi si v nejblizsi dobe vyliju srdicko na COI. Zavadi to nekalou obchodni praktikou.

20241024_184442.jpg

20241024_184114.jpg

20241024_184043.jpg

• 2 weeks later...
Odesláno

Taky jsem spolehl na žida a bundle. Takže pskopro mám doma a na mechaniku čekám, prý by měli další várky přijít někdy v prosincu. A do Zlína dorazilo přesně 0 ks...

A @Akumazensho pociť vítr závisti nad mechanikou z jihovýchodu. Mít dneska mechaniku, to je jako mít v ledničce čtyři kostky másla. Vyšší třída prostě. U nás by ti za ňu nabídli celé jzd a půl dcery předsedy jzd :D

Odesláno

@Mandaz přes síť, původní psko mám na tukabelu píchnuté do routeru a nové pročko zatím vzduchem na wifi. ukazuje to, že se vše přetáhne přes noc-má to valit 12hodin, zatím  je tam 14procent.

ale stahují se i účty od duffyho, pozice, všechno jde až podezřele snadno. 

jinak dost lidí hubuje na smart žido jrc, že od nich přišel poděl jak na běžícím páse. 

a taky, že pročko se nechá u vdf k tarifu dostat nějak za 16tis. 

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu