Akumazensho Odesláno Říjen 21 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21 Podle DoesItPlay https://x.com/DoesItPlay1/status/1848013619126038889 PS5 disk obsahuje celou hru a prvni rozsireni, druhe rozsireni (jeste nevyslo) se musi stahnout. Xbox disk obsahuje pouze prvni pulku prvni epizody zakladni hry, zbytek se musi stahnout (61GB). esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 22 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 Takže PS5 verze je ta správná verze hry mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 22 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 teď to má cca 91GB, takze nejspis to druhe dlc bude vetsi nez 10 nebo kolik je kapa média. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 22 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 Mě spíš udivuje trend xbox her, není to poprvé, kdy na senomet dai na disk jen zlomek dat a zvytek se tahal online. Takový to, že pak nemá cenu kupovat xbox krabičky a rovnou čekat na gamepass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 22 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 Co si pamatuju tak Xbox umi BR do 50GB a PS5 do 100GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 22 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22 tak xss mechaniku nema vubec a posledni model xsx uz take ne, tedy trend je jasnej.. a u pska taky, mechanika za priplatek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 24 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24 Tak dlouze jsem cekal na hru s bůčkem od alzaka až jsem objednal samotnej bůček z Alegra. Pšonky rad nemam, ale buček přišel ve fólii zatavenej, biblinkova folia 4x dokola a papirova krabicka. i s postou za 300kč. tedy palec nahoru Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 24 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24 Gratulace. Ja odvolavam nabidku na xbox verzi Tintin a. Ta PS5 verze, co ji mela nahradit stoji za starou backoru. Rozbaleno, nabourano, bez folie... At si v smartzid naprdne. Navic ohledne predobj. Stalkera Collectors a Ultimate: 1) OBJ zalozena 29.5. 2) OBJ zrusili 28.9. 3) 19.10. me kontaktovali, zda-li obj chci, at se do 22.10 ozvu, to jsem 21.10. udelal 4) Dnes me donutili udelat NOVOU obj (na cokoliv) ze ji upravi na moje hry - stara OBJ zustala stornovana 5) Parametr nove OBJ - okamzita platba QR kodem 6) Novou obj upravili a hned poslali zalohovou FA - splatnost DNES ♥♥♥! Kazdopadne jim napisu, ze neminim cokoliv platit predem abych dostal to same jako dnes (Tintin). Puvodni OBJ byla s platbou pri prevzeti. To, ze nejsou schopni obnovit starou OBJ (resp. i rusi...) o necem svedci. Asi si v nejblizsi dobe vyliju srdicko na COI. Zavadi to nekalou obchodni praktikou. Mandaz, mirai_trunks, esmo a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 25 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25 At v tom nejsi sam takle mi prisela sberatelka SF6 do Alzaboxu. Do pulnoci objednas, rano v Alzaboxu dojebano mas: esmo a miz012 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 25 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25 No mne Smartzid nabidli velkorysou slevu 5%. Mam 100 chuti jim napsat, jestli jim tam nechybi "0". No aspon ze OBJ na Stalkera mi zmenili na platbu pri prevzeti. esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 25 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25 Bych jim toho Tintina omlátil o hlavu a vrátil, se posjali na prodejně a Aleš pplák s tím beztak hrál po ceste fotbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Říjen 25 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25 ještě že u SmartŽidovníku nenakupuju , už aby ten obchd skončil Zlatý Alzák , kde co jsem koupil všecko v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7 Tak doma, akorat ten heatpipe ssd chladic bude problem:)) Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 7 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7 Taky se pridam. Jeste, ze jsem koupil mechaniku uz v zari, ted je docela vyprodana… mirai_trunks, Mandaz a Tango23 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 7 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7 Já věřil Smártžidu a objednal obojí tám v bundlu a nakonec jsem nedostal nic a musel do Alzy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 7 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7 Taky jsem spolehl na žida a bundle. Takže pskopro mám doma a na mechaniku čekám, prý by měli další várky přijít někdy v prosincu. A do Zlína dorazilo přesně 0 ks... A @Akumazensho pociť vítr závisti nad mechanikou z jihovýchodu. Mít dneska mechaniku, to je jako mít v ledničce čtyři kostky másla. Vyšší třída prostě. U nás by ti za ňu nabídli celé jzd a půl dcery předsedy jzd Akumazensho, esmo, mirai_trunks a 2 others reagoval na 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 Mam info ze vcera, ze mechaniky bude mit jrc pristi tyden.. alza pry po novem roce. Tango23, mirai_trunks, esmo a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 Jinak ja bral kus na pobocce, kamos mel v alzaboxu. Oba mely rozlepeny plomby, trosku natrzena krabice (pobocka). Holcina rikala, ze zarucene do toho nikdo nelezl, ze je to novy kus. Ze asi prepravou / otviranim krabice. Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 tak taky mam procko doma, datart nezklamal. pokud by nekdo zvazoval odprodej oldovy ps5, tak nej ceny na vykup z voleje dava asi alza, 8200kc a prijedou si -respektive poslou kuryra. (odpadají díky nim problemy s Čonkama a levák bobama z bazoše. ) esmo, miz012 a Tango23 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 @miz012 ony ty plomby vypadají celkově forově, bylo pod nima hodně vzduchových bublinek. Když jsem sa na to ptal, bylo mi řečeno že všechny co jim došly vypadaly stejně. A aj moja krabica byla trošku pomuchlaná, ale nic vážného. Vnitřní krabica mi přišla taková měkčí, méň pevná než u obyč ps5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 8 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 ja mel plomby OK, ale ty návody a papirky byli nahazane pod konzoli a atkove zmuchlane..jak hodnotite hlučnost? mohlo to bejt lepší teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 Moje procko je top, tiché, ani ho neslyším. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 taky potichu, vůbec nic. kopírování jede ok, jen pomalu. no a ta alza mi přijde super. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 @petrhopa Prosím tě, to kopíruješ pomocí sítě nebo tukabelu? No a jestli to tiché pročko u mne nebude z toho důvodu že ho mám furt v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 8 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8 @Mandaz přes síť, původní psko mám na tukabelu píchnuté do routeru a nové pročko zatím vzduchem na wifi. ukazuje to, že se vše přetáhne přes noc-má to valit 12hodin, zatím je tam 14procent. ale stahují se i účty od duffyho, pozice, všechno jde až podezřele snadno. jinak dost lidí hubuje na smart žido jrc, že od nich přišel poděl jak na běžícím páse. a taky, že pročko se nechá u vdf k tarifu dostat nějak za 16tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.