Kamel Odesláno Úterý ve 06:52 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 06:52 Co si budem, bůček k jedničce byl hezčí. Tady ten neurazí, ale úplně nenadchne. Na mě už čeká v alzawallu, tak se do konce týdne pro něj vypravím. Na sběratelku kakám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 06:53 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 06:53 si mohl prodat se ziskemy aukro 0lne 7k++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Úterý ve 07:01 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 07:01 Mohl, ale nejsem taková sfině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 07:26 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 07:26 proc svine? das vyvolavaci cenu nakupku + poplatek aukru a at lidi prihodi kolik chteji. vtom nevidim nic spatneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Úterý ve 08:11 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 08:11 Mam v xzone nachystanou GOLDku... tak nevim jestli brat nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Úterý ve 12:25 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 12:25 Tak Datart hlásí, že se můžu stavit pro demokratický ovladač Helldivers 2 esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Úterý ve 12:35 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 12:35 Dnešek povedený. Sběratelka výborná, má prakticky jen dvě chyby. Cenu a chybějící bůček. No a demokratický ovladač nádherný. Přijde mi i o něco těžší než obyč Tango23, Akumazensho, mirai_trunks a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Úterý ve 13:34 Nahlásit Share Odesláno Úterý ve 13:34 Na truhlu jsem se taky v xzone dival... kraaaasna. A jeste ze maji 2 ks volne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.