Kamel Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Co si budem, bůček k jedničce byl hezčí. Tady ten neurazí, ale úplně nenadchne. Na mě už čeká v alzawallu, tak se do konce týdne pro něj vypravím. Na sběratelku kakám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4 si mohl prodat se ziskemy aukro 0lne 7k++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Mohl, ale nejsem taková sfině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4 proc svine? das vyvolavaci cenu nakupku + poplatek aukru a at lidi prihodi kolik chteji. vtom nevidim nic spatneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Mam v xzone nachystanou GOLDku... tak nevim jestli brat nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Tak Datart hlásí, že se můžu stavit pro demokratický ovladač Helldivers 2 esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Dnešek povedený. Sběratelka výborná, má prakticky jen dvě chyby. Cenu a chybějící bůček. No a demokratický ovladač nádherný. Přijde mi i o něco těžší než obyč mirai_trunks, Akumazensho, Tango23 a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Na truhlu jsem se taky v xzone dival... kraaaasna. A jeste ze maji 2 ks volne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 7 Nahlásit Share Odesláno Únor 7 Tak kamel je bez demokratického ovladačky...nějak sem zapomněl, že Datart nemá vysvednutí na 5 dní jak Alza, ale jenom 2 dny a dneska, když sem si v klidu chtěl zajet do nákupáku, tak mi cinkla sms, že mi objednávku zrušili mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7 kamele kamele.. tak zase nekdy priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Únor 9 Nahlásit Share Odesláno Únor 9 Chtel bych tady podekovat @Kamel za prenechani Objednavky na KCD2 collectorky uz ji mam doma. Trosku me sere ze to nemuzu otevrit je to darek pro bratra k narozeninam ale hraju si s myslenkou diky fotkam @Mandazze si ji necham a koupim mu neco jinyho mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9 dej Prank a věnuj jen krabicu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 13 Nahlásit Share Odesláno Únor 13 Tak mi z Datartu napsali, ze Hell ovladac nebude. Ze mi jako nahradu muzou nabidnout: 30th Anniversary Kdybyste nekdo chtel, dejte vedet, jinak necham propadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 13 Nahlásit Share Odesláno Únor 13 gdě k vyzvednutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 13 Nahlásit Share Odesláno Únor 13 Brno. Ale teoreticky to zatim neposlali, takze kdybych zavolal, muzu zmenit dodani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 14 Nahlásit Share Odesláno Únor 14 V 13. 2. 2025 at 11:14, miz012 napsal: Tak mi z Datartu napsali, ze Hell ovladac nebude. Ze mi jako nahradu muzou nabidnout: 30th Anniversary Kdybyste nekdo chtel, dejte vedet, jinak necham propadnout. ja mám kdyztak dva, tak mohu vymenit. V Brne budu v pondeli na dělání 3 plomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 15 Nahlásit Share Odesláno Únor 15 S vymenou by asi nebyl problem - ale pozdeji... Ted s Datartem bojuju. 12.2. mi oznamili, ze nebude a nabidli mi tuto alternativu s tim, ze mam 5 dni na rozmyslenou 14.2. mi poslali mail, ze OBJ stornovali Tak to resim Neco jako Smartzid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Pátek ve 11:01 Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 11:01 Bůček k pirátské yakuze very gut. Škoda jen opět chybějícímu držáku na disk mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 12:19 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 12:19 Taky kčemu, když je v balení steam klíč. jsou to kkti. nekde psalu, ze chteji podporit nepirateni her na PC. OK, ale proc to nedaj i na psko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Pátek ve 13:14 Nahlásit Share Odesláno Pátek ve 13:14 Takže další bůček aka fejkovej bůček ebz bůčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.