miz012 Odesláno Listopad 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2021 V 8. 7. 2021 at 15:25, mirai_trunks napsal: Asik jsem jedinej co to koupil:)) Zdarec, no ja to ted planuji taky... Chtel jsem nejdriv D1 edici, ale pak jsem zjistil, ze ta Steel edice obsahuje DLC, ktere D1 nema... a kdyz to neni na store, tak ani asi nejde pripadne dokoupit Muzu se zeptat, jestli ti sly DLC normalne aktivovat? Internet je plny toho, ze lidem nesla to pribehove rozsireni aktivovat... Otazka je, jestli to neni kvuli absenci na PSN Jeste je pripadne varianta, vzit to na XSX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2021 No, bůčkovů edicu taky mám a šly mi aktivovat jen zbraně, story dlc nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2021 před 26 minutami, Mandaz napsal: No, bůčkovů edicu taky mám a šly mi aktivovat jen zbraně, story dlc nee Tak snad to bude tim, ze to mozna jeste nevyslo... Ale na Xstoru to je. Tak snad to PSN bude mit taky. Jinak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2021 Tak sem taky něco hodím. Mandaz, Martinoslav a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2021 Ten RE5 japonská verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2021 @headhot Není to japonská verze ale americká záležitost. Dalších šest ve sbírce. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2021 Ta dlouhým odkladech se zasláním (rozumněj místo 8, poslali až v pondělí) konečně došla Halo Infinite Collectors steelbook edition . Naháněl sem se s pplkacem po vesnici, podal mi navlhlou kartónovou obálku, ale naštěstí edice byla vevnitř vporadku. A zde foto. Lesklý povrch a konsky hezký obrázek. djbrouk, Akumazensho a Mandaz reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Vánoce tu s vámi na fóru zanedbávám, tak aspoň prihazuju foto sběratelky asterixe. S mandazem sme zjistili že každému chybí samolepky a klíčenka, prý globální problém. Edice jinak hezká. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 Po povedeném Halo Infinite steelbooku pripojuji i sošku Master Chiefa od Dark Horse. Soška standard plastak ala ubi, ale za těch 1200 to není úplně marnej kauf a když už nebyla sběratelka tak tohle jakožto vlastní sběratelka potěšilo. Mandaz, djbrouk a Akumazensho reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2022 Jo tak po pár týdnech sem se dostal k unboxingu, tak ještě foto v reálu. djbrouk, Martinoslav a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 18, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 Tož začnu... Alzák dává 160ks puzzle Mandaz, Martinoslav, Akumazensho a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 Něco malého numi, mirai_trunks, Kamel a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 18, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 Tak a 98GB stahnouttt Akumazensho, Mandaz a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 numi, Mandaz, Akumazensho a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Speciálka a nový dualsense jsou doma. Páteční výlet skrz kolabující dopravu a fronty v Alze se protahnul a já si tak vezu Aloy domů až pozdě večer. Jelikož tu na Chrudimsku máme větrno bo dědek pouští větry z Polska, k instalaci se dostanu tak možná ve středu bo nám tu na dědině co hodinu vypínají elektřinu Akumazensho, werty, okajos a 2 others reagoval na 3 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Zatimco sberatelka cestuje se Zasilkovnou kolem sveta, posilam alespon fotky bucku, ktery byl jako preorder bonus k launch edici na Bandai Namco eshopu: Mandaz, mirai_trunks a miz012 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Moje Bandaj Mňamko edice je již u místního řidiče DPD tak doufám, že brzo dorazí!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 za 70€ i s postou z Francie doma driv nez od Alzáka... good! Takže 3 minuty do installu a pak pa za 200hodin Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 A modleme se ať dám aspoň menu a tutoriál Kamel, miz012 a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Prý si nejde navolit klavesnici. Jinak to každý chválí. Já to hrát na 100% nebudu. Soulovky jsou mimo mě. Ten mamut z Regally je Teda velký jak kráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 nedáš:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 před 10 minutami, numi napsal: Prý si nejde navolit klavesnici. Jinak to každý chválí. Já to hrát na 100% nebudu. Soulovky jsou mimo mě. Ten mamut z Regally je Teda velký jak kráva. A svítí mu oči před 10 minutami, mirai_trunks napsal: nedáš:))) Čuč neplecho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Tak zase přihodím fotku nových přírůstků do sbírky. mirai_trunks, Akumazensho a Mandaz reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 Tak, nakonec se zadařilo. Na xzone se mi podařilo získat nepřebraný poslední kus z obchodu v Ostravě. Bůček lepší než ve speciálce, pod uv světlem jakoby svítí. A nezkoušejte baterkou svítit v ložnici, pro jistotu. miz012, werty a Akumazensho reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2022 Dneska po měsíci na celnici mi konečně přišel only US bůček na Ni no kuni Akumazensho, mirai_trunks a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.