Kamel Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Pejes 4 krabičky už neceme . Pronadkonzole 5 si žádá pronad modré krabičky s bílým pruhem a logem pjetek 11/10 medvjedů mi dá za pravdu. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 28, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Ja si radsi teda za usetreny penis koupim obed nebo dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2022 Pridam se ke Kamelovi + vse ostatni co za tyden prislo. Kamel, Mandaz a djbrouk reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2022 što eto Rays in the light? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2022 @Kamel Indie walking simlator s prvky horroru. Hral jsem to kdysi na Switchi a chtel sem mit verzi v krabicce. Libila se mi atmosfera, ale s klidnym svedomim to doporucit nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2022 Rays in the light jsem vzal ve slevě z psnka, tuším tehdy byl kolem 120czk. A cenovka odpovídala kvalitě, mám dojem že jsem někde četl že hru dělal jeden russák. Názor na hru mám plus minus stejný jako kolega nahoře, nic světoborného, ale ani vyloženě babylons fail. Za cenu půl oběda v restauraci sa to jakžtakž dá sežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2022 Ja vyzvedl Chernob az tedka... JRC jaksi na moji obj zapomela... A Brno dostalo do vsech prodejen jen 4ks - a to pro predobj. Moje asi byla pata... Kazdopadne me "sere" ze spousta her ma hned od vyroby poskozeny prebal - namackly zepredu v horni casti. Jako ty krabicky chytal nejaky robot a skladal do krabice. Cernob neni bohuzel vyjimkou Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2022 A tohle přesně co popisuješ se mi stává pouze u JRC. Podle mě jde jen o to, jak to naházejí do krabice k přepravě a děj se vůle boží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2022 Dneska Sifu Vengeance edice. Bůček slušný, cena taky ujde. Teď už jen čekat na patch co přidá cz titulky a Mandaz friendly obtížnost Kamel, mirai_trunks, Akumazensho a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2022 Tak nový patch přidal Mandaz friendly obtížnost jménem student. Ale cz titulky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2022 Dalších 6 ve sbírce,ale skoro všechny v černém. Mandaz, Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2022 co je ten nahore uprostred? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2022 U mne takto dopadl mortal shell, už reklamuju. Kartonová obálka bez poškození. Uvidím co mi xzone napíše, kupuju od ní h skoro 20 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2022 před 23 hodinami, mirai_trunks napsal: co je ten nahore uprostred? To je sealed metalpak - Mortal Kombat 11 MK Day London. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2022 djbrouk, Mandaz a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 29, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2022 @mirai_trunks ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2022 copak? Popravdě za 860kč je to celkem OK mabídka. hra není žadná 10/10 pecka, ale solidní skákačka co zabaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 Tak snad nebude edica a preorder bonusy lepší než hra samotná jako tomu bylo u Babylons failu Kamel a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 Když vidím tolik papírového bonusu tak si říkám, že aspoň bude čím přes zimu zatápět Mandaz a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 25, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 Peknych sberatelskych kousku je posledni dobou nejak malo… tedy jeste vyrazne mene nez byvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2022 to je hrozny papirovy trash. Kdyz si vzpominam, co davalo xzone za darky a ve svete meli cenu zlata. Ale pokud naroste cena papiru, tak bude Mandaz bohac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 5, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2022 Taková normální edica, za tu cenu neurazí ale ani extra nenadchne Kamel, djbrouk, mirai_trunks a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 7, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2022 Za 899Kč pjekná edice djbrouk, Akumazensho, Mandaz a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 14, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2022 Za 6k určitě ne, za pulku již určitě jo Akumazensho, kachnak, okajos a 1 other reagoval na 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.