Kamel Odesláno Říjen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2022 Mamazon jedině...Aspoň dodá bůčky nepoškrábané, což se v případě židů stává zřídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2022 Jako asi je rozdíl mezi židjrc a smartžidem. Smartžid mi dneska dodal cod a bůček byl zatavený ve folii. A hra s bůčkem byly v kartonovéj krabici. Kdežto od mamazonu mi zásilka přišla v kartonovéj obálce typu židzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2022 V Židjrc totiž pracuje Eda z Dubové, který poctivě všechny bůčky rozbaluje, lesklou stranou snima slejduje po schodech jak na bobech a když má chuť, dokáza roztančit na paketě bůčků pořádnýho vesnickýho dupáka. Pak následně jebne s bůčkem do obálky a pošle to Kameloj, Manasoj, Mirájoj a Martýnce... Tak to jest. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 1, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2022 Ja uz od nich nenakupuju, zrusil jsem ucet, me z toho vynech, soudruhu okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2022 Skoro sem zapomněl, že si to tu psal...nevěřil sem ti, teď už ti věřím Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 4, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2022 tak jsem zvedaf co to bude Akumazensho a headhot reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2022 Top gun maverick bůček a bajonetta3 bůček. Swišťa lite jsem vrátil, bo baterka vydržela 20 minut při hraní.... Akumazensho a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 tak šup šup. je 8h, kde jsou ty GoW kladifkaaa???? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 U Kamela zatím jen židzone edice Krabičky s plecháčem, přívěskem a samolepkama...Nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Ja to snad budu muset koupit od Mártinka za židopeněz? jinak gejbazaristi jedou jiz vetsi bombe. hra za 2k nebo kolektor za 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Prej je dneska teprve budou uvolnovat do prodeje mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Židzone pěkně… klíčenka kov, plechač plechovej, samolepky neurazi a hlavně krabička s hrou, pokud nebude 45GB update tak si i zahraju . A tady práva odpověď @Martinoslavod alzoj Akumazensho, Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Jenom v rychlosti, jdu eště simulovat prácu Akumazensho a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Jojo, kdybysme byli všichni zodpovědní jako @Mandaz a zaplatili předem, tak už taky máme kladiva :D...Ale ne, museli sme platby na prodejně u Alzoj a tak budeme čekat mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Alza pise, ze collectorka zitra rano a Jotnarka “zajistujeme zbozi” mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Nojo, jenže to zajišťování zboží mám ve statusu od 15.7., kdy jsem ji objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Pry “zmena dostupnosti” Ale nestornovali to, takze asi fakt nekde klasicky Sony zadrhel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Prvně jsou na řadě zaměstnanci alzy ..ty máš smolík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 No podle Alzy naskladneni Jotnarky az 18.11., takze Martyn na to hazi Pockam na vyprodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 To ti odpověděl nějakej hotentót z Alzy nebo ti skočilo na stránkách? U Kamela jest objednáno u dodavatele a tamtamy mlčí :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Poslal jsem jim dotaz na stav… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 A já poslal už druhej dotaz na stav a nedostal sem odpověď ani na ten první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2022 Kolikrat si potrebujes dokazovat, ze jsi na cerne listine hned vedle Mandaze a Miraze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2022 Aktualizace: Collectorka připravena k vyzvednutí, takže pro ni jedu. U Jotnarky pořd status, že objednáno u dodavatele, takže nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 10, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2022 Ja to vsechno zrusil, to kladivo je hruza a steelbook bez hry je facepalm. Koupim ve vyprodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.