Mandaz Odesláno Prosinec 6, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2022 Bůček na sonic frontiers. I se hrou, dopravou dhl a búčkem mne to vyšlo na 1400. A to sa dá mirai_trunks, Kamel, Akumazensho a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 9, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2022 Sběratelka nfs unbound. Bůček fajny, akorát škoda že není na boku popisek Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2022 No není,máš recht @Mandaz Já jen vytáhl steel a zbytek jde do světa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Crisis Core s buckem ze Skver shopu. Sice o den pozdeji, ale hlavne v jednom kuse. Z tech fotek to neni moc znat, ale bucek ma paradni kovovej lesk. mirai_trunks, miz012 a Mandaz reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Já stále čekám z mamazonu a supergameru na jakoukoliv zmínku o odeslání... Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 14, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 taky tak Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Budu drzet palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Mě Playgosmart na pondělní objednávku odpověděl, že budou posílat v pátek zásilkovnou, takže buď přijde hned v pondělí a nebo rovnou až po Vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2022 před 18 hodinami, Mandaz napsal: Já stále čekám z mamazonu a supergameru na jakoukoliv zmínku o odeslání... já objednal vcera na amazonu v 9 a ve 13 hodin poslan email, že expedovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2022 Tak já mám objednáno pár měsíců a jediný pohyb je ten že mi z účtu mamazon dneska ráno strhl love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 16, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Tak Crisis core je doma z pgs a za pratelskou cenu 1507 kc i s bôčke Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Taky dneska ffviicc přišel ze supergameru. Ten z mamazonu mám eště na cestě, přijít by měl v pondělí, ale budu ho nejspíš vracet. Pokud by tedy někdo odsud nechtěl hru a bůček za nákupku plus poštu k vám... Akumazensho a miz012 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Cena? To bude verze s tim sprostym obrazkem na prebalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 Mamazon mi strhl 1684czk, takže 1684czk plus pošta/zásilkovna k tobě. Je objednána ze sasského mamazonu, takže čekám sasský cover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2022 Tak to asi nic cece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2022 Fpoho, obratem jim to vrátím, do mamazonu je vratka zdarma miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 FF vemu z pgs. Pocitam, ze prijde klasicka verze. Ne DE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 @miz012 Radsi PGS napis, jestli ten steelbook jeste davaj. Uz ho tam nevidim psanej ani u verze na Switch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Taky si myslím že už bůček nedávají. Byl jen pro preordery, a mám dojem že cca týden před vydáním už ani pro ně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Vcera tam psanej byl. Hned pod nazvem hry v hodnote 499 Taky jsem to prvne prehlidl a chtel jim psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 @miz012 Kazdopadne pokud ho jeste na nejakou verzi davaj, budes ho mit v kosiku spolecne se hrou. Ja ho tam ale u zadne verze nevidim, ted sem na to koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 V 17. 12. 2022 at 13:18, Mandaz napsal: Fpoho, obratem jim to vrátím, do mamazonu je vratka zdarma tak mi to doslo v papirove obalce, nastesti to vezla pani v aute, takze Steelbook v pohode. Jinak baleni se fakt zhorsilo u amazonu (FFVII) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Asi tak Akumazensho, Martinoslav, headhot a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Budes to baleni otvirat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Jop, kontroloval jsem. Bez poškození, což sa divím. Balík byl v závěji cca dva a půl metru od branky, navíc byl venku Montík (můj vlk). Takže je zázrak že balík nebyl prochcaný. Bůček je zafoliován ke hře, která má sasský cover. Ale už jsem zadal vratku do mamazonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.