miz012 Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Takze se sprostym obrazkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Jop, škaredý obrázek. A přišel jsem na to proč mamazon začíná omrdávat balení. Sběratelka Unbound - kartonová obálka - baleno ve v Plzni. FF VII re cc - kartonová obálka - baleno v Sereďi. To není náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 Me s timto sere zelenozmrd. Zaplatil jsem si "plusko" a beru vezi boxu... a posledne uz hra jen se stitkem primo v okenku... zadna bublinkova obalka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 19, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2022 uz to pisou i do zprav, nebalime vemte si tasku. ze to prijde polamane, to jiz neresi. pri reklamaci jsem chtel vymenu a dostal prache.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 před 8 hodinami, Mandaz napsal: Jop, škaredý obrázek. A přišel jsem na to proč mamazon začíná omrdávat balení. Sběratelka Unbound - kartonová obálka - baleno ve v Plzni. FF VII re cc - kartonová obálka - baleno v Sereďi. To není náhoda. je to tak, slovaci a cesi to omrdavaji, no nezbyva nez se vratit k amazon.co.uk nebo si platit prime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Amazon.co.uk taky posila v papiru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 Vánoce zachráněny Akumazensho, mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 To mas misto FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 Já su sběratel. Mám aj FF s bůčkem a anglickým coverem. Ale víc mne potěšila Samurai Maiden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 před 13 minutami, Mandaz napsal: Já su sběratel. Mám aj FF s bůčkem a anglickým coverem. Ale víc mne potěšila Samurai Maiden az ji budes prodavat dej mi vedet:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 21, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 ve ff nejsou hlavni charakterky v kratke sukni Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 před 44 minutami, headhot napsal: az ji budes prodavat dej mi vedet:-) Samurajky prodávat nebudu, ale neboj, myslím na tebe s tím sekirem. Jen si vždy vzpomenu jak tě tu vidím a za deset minut zapomenu před 43 minutami, mirai_trunks napsal: ve ff nejsou hlavni charakterky v kratke sukni A ve ff nejsou silné yuri prvky. A školačka ve zmoklé uniformě, které sa při utrženém poškození rozpadá tak pěkně že jde vidět to co vidět být má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2022 K tej Alzoj...včera sem vyzvedával hry na swiště a ze 3 her 2 OK, jen nalepená samolepka a naházené do alzojboxu Třetí hra měla rozmrdanou krabičku jako by na ní alzoj listonoš šlápl...Takže sem musel stejně jet na prodejnu a hru reklamovat. Výměna žádná, omluva žádná, prostě vrátili prachy. miz012 a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 Vánoční unboxingy započnu touhle fajn edici za 599 žiďásků u smartzida. Obsahuje krom placky s hrou taky steelbook, plakat a autíčko hotwheels. Akumazensho, djbrouk a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 Před Vánoci byl všude ve vyprodeji switch lite za celkem ok 3999 žídásků, samozřejmě dal se sehnat ještě o litra levněji v růžové barvě v Datartu, ale to sem prosvihnul, takže sem na dlouhé zimní večery vzal poslední kousek u smartzida ve žluté barvě a k tomu pár her. Martinoslav, Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 To bude ta Mandazova vratka, jak se to po pul hodce vyplo a přehřívalo Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2022 Moje malé swištidlo bylo šedé, ale je možné že ho smartžid přelakoval mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2022 Bodejť by se to nepřehřívalo když má ruce jako rukavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2023 Další kousek do chlubirny je Asterix & Obelix Slap them all ultra collectors edition, na kterou sem upozorňoval. Edice je pekne naslapnuta obsahem. Hliníkové karty, resinova figurky a lampicka je krásný merch a zde foto. měsíce je navíc cislovana. Mandaz, numi a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2023 A aby těch Obelixů nebylo málo, zde můžete mrknout na letošní edici Obeluse, která má za mě ze všech edic nejhezčí a hlavně největší sošku. Mensi porovnavka na druhé fotce s loňskou edici. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2023 Dneska dochází na foto všemi neprávem poplivané koza edice. Záviďte všichni a kozí šlem na všechny Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 4, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2023 až jednou budu velkej, poridim si 100m2 mistnost a budu to plnit kozama,asterixama a kolektorkama a budu jako Mandazz Kamel a dalsi hrdinove djbrouk a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2023 Vždyť já všechno prodal a začínám od znova. Tak tu jednu vitrínku mám k naplnění mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 5, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2023 2.3x15x0.5 vitrínečka?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2023 Já někdy pošlu skromné foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.