Kamel Odesláno Leden 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2023 A tady poslední kousek z edice “za pár korun” od smartzida. Among us edice s plysakem a hezkým pinem, cena 599 žiďásků. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2023 Rozběhl se nám tu takový nešvar není čas fotit, tak vám snad bude stačit jedna fotka Akumazensho, Martinoslav a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2023 Mas i pro me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2023 Jo, pošli 4999,- Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2023 spíš víc, kdyz vidim ceny na ebaji a to to jeste v EU nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 10, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2023 Se mi podařilo splašit jeden kus sa rozumný peníz od známého z francie - takže nemám miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 Dnes mi konečně dorazila Six mini z Little Nightmares. Velké díky Walterovi z Fategate, který luxusně tuhle figurku zabalil, tak ze by ji nerozbilo ani tucet postaku. Xzone a smartzid by se měli učit, jak se báli figurky. i přes vyšší cenu 1300 kc se jedna o top merch k Little nightmares. Xzone ji nabízí aktuálně za 1650 kc, kdyby někdo chtěl. Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 Búček forspoken z mamazonu. Jinak balení klasika, kartonová obálka a bůček přistrečkovaný ke hře. Naštěstí ok, doprava opět zásilkovna na adresu. Akumazensho, djbrouk a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 @Mandaz Jak jsem videl recenze, tak jsem hned objednavku u skveru zrusil. Skoro okamzite mi prisla odpoved, ze mi objednavku zrusit nemuzou, protoze uz je pripravena k odeslani. Doted ji neposlali a je zasekla ve stavu requested. Nekolikrat sem jim vyhruzne psal a delaj mrtvou lisku. Klasickej skver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 "Zabaleno a čeká na převzetí českou poštou v rozmezí 1-365 dní" Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 @Akumazensho forspoken jsem zkusil cca půl hodiny a dostal sem sa z našeho do teho druhého světa. Zatím nemám moc co hodnotit, snad jen grafika prostředí v režimu 60fps (s nižšíma hrát takto rychlou hru odmítám) je prostě taková nijaká. A dabing otřesný, přepl jsem ho na japonský a hned sa líp poslouchal To děd space remake je jiná kafa. Je popici výborný po všech ohledech. U skvéru jsem zrušil i tu deluxku FF, radši vezmu z alzy. Balíky na poštu už balí jako lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 27, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 jinak na DF uvadeli, ze u Forapokenu je Performance mod 720p upscale na 1440p. Ja jsem otevrenej nemecke verzi hry za rozumnou cenuPM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 27, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2023 Tak story se Atomic edicí Biomutanta z Mamazonu je u konce. Přeprava 1a. Pár ťukanec, niz hrozneho. Baleni supr. Obsah supr. Buček kvalitní. Sošky super myslím. Tady bych to ukončil a spokojene vrnel, ale... i přes obal a polystiren byl ulomen meč menší postavičky. Celkově kvalita provedeni podstavce říká, čína bez výkresové dokumentace. kvalita hnus a držáky a díry neodpovídaj tvarově a velikostně. Takže šikovné ručičky se zapojí a bude líp. Popravde Lore hry napovída, že zlomení meče by sedelo. První fajt s bossem nedopadne nejlip.uvidíme djbrouk, Mandaz, Kamel a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2023 Jo tyhle problémy s menším mečem nebo zlomenou velkou palicí mělo dle unboxingů více lidí. Soudruzi v továrně se nad tím moc nezamysleli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 30, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2023 nejspíš koncept baleni v PS nebyl uplne OK, nedrzelo to tam nijak zasadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2023 tak dnešní update Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2023 Míraji, nejsem si jist jestli si gatě zapneš přes pupík... mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2023 má to gumu!!! naštěstí miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2023 Guma praskne a je problém Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2023 Tenhle problém maj pouze zdejší svobodní mládenci, rozvedení a panici garáží nebo bradavicí Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2023 Tak vás trochu poškádlím. A je to u známého v AUS. Martinoslav, miz012, Akumazensho a 2 others reagoval na 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 6, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2023 Golden force limitovaná edica, 1000ks celosvětově. Obsahuje hru, futurepak, magnet, podtácek, tričko, soundtrack na cd, přívěsek na klíče, nějaký art na a3 a certifikát pravosti. To vše v dřevěné bedýnce Kamel a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Hogwarts Legacy DE od Xzone. Skoda toho privesku, ze neni jakej prvne slibovali. Mohlo to bejt velky… Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Má to herní disk neboo jen kód ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2023 Ma to herni disk a 3 DLC kody - Dark arts pack, Onyx Hippogriff a Haunted Shop. Ted mi to instaluje 79GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.